FK Mladost DK

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2015, 16:45

sta ovo pise na ss da ce mladost polusezonu igrat na Kameberovicu...zar nije pocela izgradnja tog stadiona i zar ne bi trebao biti gotov do pocetka prvenstva
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 13 jun 2015, 16:56

Ma nema sanse da sve bude gotovo do pocetka prvenstva, to je bilo nerealno za ocekivati. Kada bi stadion bio spreman za proljetni dio ja bivjio prezadovoljan. U ovo par dana ce se saznati ime novog sefa struke, i poceti slagati igracka slagalica. A i radovi ce vrlo brzo poceti to je sigurno. Do sada je klub napustio Srdjan Savic koji je potpisao za Zvijezdu.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jun 2015, 17:17

Sto Zenica??Sto domace utakmice ne igrate na Rudarovom stadionu??Zar nije celik znao igrat svoje utakmice Pl na stadionu Rudara..mislim da taj stadion ispunjava uslove..
OFK Gradina Srebrenik

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 13 jun 2015, 19:27

Ni stadion Rudara ne ispunjava uslove ali ne bi trebalo mnogo ulaganja ipak mislim da ce se igrati u Zenici. A ovi nasi ce sigurno uraditi sve da se sto prije steknu uslovi na nasem stadionu

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2015, 23:24

ziher je napisao/la:Ma nema sanse da sve bude gotovo do pocetka prvenstva, to je bilo nerealno za ocekivati. Kada bi stadion bio spreman za proljetni dio ja bivjio prezadovoljan. U ovo par dana ce se saznati ime novog sefa struke, i poceti slagati igracka slagalica. A i radovi ce vrlo brzo poceti to je sigurno. Do sada je klub napustio Srdjan Savic koji je potpisao za Zvijezdu.
odkud sad da je nerealno da igrate domace na svom stadionu kad si skoro bas ti pisao da igrate kuci i da je to sigurno..plus sto si pisao da su radovi vec poceli a sad je prica da ce brzo poceti...mislim,nemam ja nista protiv mladosti nego kazem da vas siba adrenalin oko ulaska u PL..

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 13 jun 2015, 23:30

http://www.kakanjlive.com/vijestiPrikaz ... m=&ucat=22&
Evo i ko ce ciniti strucni stab. Mislim da je ovo pravi potez uprave. Pojačanja će biti još puno bolja. Mislim da ce doci 7 do 8 igrača. Ja bih volio recimo vidjeti Emira Hadzica u napadu i Adnana Hadzica na golu. Obojica Kakanjci sa dosta iskustva. I zamolio bih ove sto iznose podatke o Musijinom poslovanju da to ne rade. Ipak ovo nije mjesto za takvo sto. Ja samo mogu reci da je covjek gigant i da je jaci i od Slobodinog Azmira Husica. Jos ako tu dodamo i Begovca pa cementaru... Nema zime za Mladost sto se tice finansija. Musija je fanatik i voli fudbal, svoj grad, omladinu i covjek zeli da u Doboju napravi kompleks koji nece ciniti samo stadion nego i mnostvo drugih propratnih objekata, ali treba i vremena za sve to. To su sve neki dugorocni planovi. A sto se tice zavrsetka i pripreme stadiona za ovu polusezonu i ja sam misljenja da se to nece moci ostvariti. Ipak ljudi nece da na brzinu naprave nesto sto im se poslije nece svidjeti. Rade ljudi studiozno i sve po planu - na duge staze. Mozda Mladost i ispadne iz PL sljedece godine, ali bi se sigurno odmah naredne vratila u PL.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 13 jun 2015, 23:32

Kad sam spomenu Azmira nisam mislio nista lose nego usporedba samo. Daj Boze da mi imamo jos puno Husica i Musija u BH fudbalu bilo bi nam svima bolje.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 13 jun 2015, 23:49

bgm meni ovaj šabić ne miriše nikako dobro
pošto radim u zenici imam dosta dodira sa domaćim navijačima koji mu jebu od od
šta je uradio u čeliku ...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ziher
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la ziher » 14 jun 2015, 09:06

staragarda je napisao/la:
ziher je napisao/la:Ma nema sanse da sve bude gotovo do pocetka prvenstva, to je bilo nerealno za ocekivati. Kada bi stadion bio spreman za proljetni dio ja bivjio prezadovoljan. U ovo par dana ce se saznati ime novog sefa struke, i poceti slagati igracka slagalica. A i radovi ce vrlo brzo poceti to je sigurno. Do sada je klub napustio Srdjan Savic koji je potpisao za Zvijezdu.
odkud sad da je nerealno da igrate domace na svom stadionu kad si skoro bas ti pisao da igrate kuci i da je to sigurno..plus sto si pisao da su radovi vec poceli a sad je prica da ce brzo poceti...mislim,nemam ja nista protiv mladosti nego kazem da vas siba adrenalin oko ulaska u PL..
Hajde ti meni nadji gdje sam to ja napisao da cemo na pocetku prvenstva igrati na svom stadionu i da su radovi na stadionu vec poceli ???

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jun 2015, 11:30

Uz svo postovanje, cisto sumnjam da je jaci od Husica, ta cifra od 25 miliona jest primamljiva al ovdje u Bosni...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 jun 2015, 11:46

Lahko je tribine napravit , tacno oko dva mjeseca treba , al prilazni put , al onda za doping sobu , pa vece svlacionice i td i td , nije to samo dignut tribinu i to je to , ovdje se radi o stadionu koji ispunjava sve uslove , znaci prilaz stadionu , smjestaj za gostujuce navijace , doping kontrola , restoran , svlacionica , svlacionica za sudije i td valja sve to uradit , kako sam licno cuo , polusezona u Zenici a ostalo na domacem , mozda cak i ranije da se krene igrat u Doboju...
Moze se reci da Mladost imat vise para od Olimpica plus sto ima publiku , znaci svaki igrac koji ne moze u zelji , sarajevu , zrinskom moci ce doci u mladost ---

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 14 jun 2015, 12:23

ziher je napisao/la:
Hajde ti meni nadji gdje sam to ja napisao da cemo na pocetku prvenstva igrati na svom stadionu i da su radovi na stadionu vec poceli ???
Ma brate svi ste pisali kako cete od pocetka igrati na svom stadionu, ne znam sto sad pricate da niste.. Mislim nije nista lose sto cete prvu polusezonu igrati u Ze, nadam se da ce biti sve gotovo do proljetnog dijela iskreno, da odgledate malo i kod kuce utakmica PL..

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 jun 2015, 12:41

Ja nisam nikada napisao da ce biti sve gotovo do pocetka prvenstva, a ako bude prije proljetne polusezone ja prezadovoljan. A kazem da nisam ja zato sto i nisam :)
Sve u svemu sada kada se rijesila trenerska krizaljka vidjet cemo koji ce igraci doci u Mladost i sa kakvim cemo kadrom uci u sezonu. A evo i prozivka je za 3 dana i odmah startaju pripreme. Vjerovatno ce i radovi na stadionu ubrzo poceti jer dobio sam info da je za izvodjaca izabrana firma Almy iz Zenice koji imaju kapacitet da odrade posao na vrijeme

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jun 2015, 18:30

ziher je napisao/la:
izvinjavam se ,nego ovaj drugi sto navija za tu mladost...ovaj,adikt il tako nesto...pisao je da su radovi vec poceli

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 14 jun 2015, 18:42

Ma znao sam odmah da je greska :)
Cim pocnu radovi ja postavljam slike ;)

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 14 jun 2015, 21:53

Ma zaigrat cemo mi na svom stadionu veoma brzo Abd. Nama navijačima je ogromna stvar ulazak u PL, još uvijek smo mi u euforiji oko ulaska. Ovo smo mogli samo sanjati, a Bogami i ona utakmica nam izgleda još uvijek kao san. Nismo mi veliki brojnošću kao ostali premijerligasi, mi smo jedna prosjecna mjesna zajednica, te je samim tim ovo priznat čete, ogroman uspjeh. Samo još da ovo kazem, mi nemamo nikakve informacije o desavanjima, tipa kada ce krenuti izgradnja, uvid u projekat izgradnje, ko je dobio posao, rok izrade, imena pojačanja koja dolaze i sl. Sve što ovdje netko kaze kao bit ce ovo ili ono, to su nagađanja. Kada se nesto dogodi, tek tada to i saznamo. Osobe ili osoba koja sve to organizuje i placa, ima puno nase povjerenje za rad i vjerujemo da ce sve to odraditi puno bolje nego sto mi možemo i pozeljeti. Kada stadion bude završen, pozivamo vas da dođete i dobrodošli ste svi.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 15 jun 2015, 06:37

Ima jedna izreka sve sto ne znas pitaj GOOGLE.Ja bih samo dodao sve sto ne znas o Mladosti pitaj Musiju . :)
Ako je on rekao u Septembru onda cekajmo Septembar .Musija nije covjek koji prica gluposti.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 15 jun 2015, 08:13

DoeTz je napisao/la:Uz svo postovanje, cisto sumnjam da je jaci od Husica, ta cifra od 25 miliona jest primamljiva al ovdje u Bosni...
Vec sam pisao da ovo nije mjesto za pisanje o Musijinom poslovanju. Covjek je glavni uvoznik u BiH za vecinu lijekova, a znas kako smo mi bolestan narod :). Evo samo jedan podatak, a to je da mu samo kantonalna bolnica Zenica duguje preko 3 miliona KM. Necu vise o Musijinom poslovanju... A tu je i Cementara i Begovac, a bit ce sad jos vise sponzora vjeruj mi. LP svim pravim navijacima, ljudima koji zele dobro BH sportu i sportistima svih klubova. I jos jednom i ja mislim da nece stadion biti do septembra. Pa treba sada dovesti i dosta igraca. Mada ako Musija kaze da ce to biti vjerovatno ce i biti. Ali nije on neozbiljan covjek da to obecava... On radi koliko moze, a ne obecava

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 jun 2015, 08:51

Cestitam na plasmanu u Premijer ligu. Dobrodosli medju najbolje.
samo Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 jun 2015, 00:54

budimo_realni je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Uz svo postovanje, cisto sumnjam da je jaci od Husica, ta cifra od 25 miliona jest primamljiva al ovdje u Bosni...
Vec sam pisao da ovo nije mjesto za pisanje o Musijinom poslovanju. Covjek je glavni uvoznik u BiH za vecinu lijekova, a znas kako smo mi bolestan narod :). Evo samo jedan podatak, a to je da mu samo kantonalna bolnica Zenica duguje preko 3 miliona KM. Necu vise o Musijinom poslovanju... A tu je i Cementara i Begovac, a bit ce sad jos vise sponzora vjeruj mi. LP svim pravim navijacima, ljudima koji zele dobro BH sportu i sportistima svih klubova. I jos jednom i ja mislim da nece stadion biti do septembra. Pa treba sada dovesti i dosta igraca. Mada ako Musija kaze da ce to biti vjerovatno ce i biti. Ali nije on neozbiljan covjek da to obecava... On radi koliko moze, a ne obecava
Posteno od njeg, ako je tako cuvajte ga kao oci u glavi... samo se nemojte ugledat na nas :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.