NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Cestitke Sirokom na pobjedi. Sad je na Zelju red da ih klepi.
ne znas ni sam koliko mi je drago...nek se zna ko su najbolji klubovi u ovoj drzavi...a nek oni zive na staroj slavi...ko ih ebe hehImp je napisao/la:hvala hvala,eo pobjedismo i ove malogradjane,napokon stvari izgledaju kao treba.wade je napisao/la:sirokobrijeska braco cestitke na pobjedi...cekamo vas zadnje kolo...da pravimo spektakl
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
dobra utakmicaaaaa...pravo je bilo...
šta je Škoro fulao..ono bi zabio dedo..prvo pogodi stativu sda 16 i onda ntrči na petercu sam pred golom i pogodi prečku..ooo
Sarajevo se u prvom baziralo na obranu, polukontre i kontre..Široki slabiji..u drugom potpuno druga priča..Sarajevo nemoze izvest loptu iz svoje polovice jer im naši presjecaju i uzimaju lopte ko od šale,...ispali su ko materi,kasnije samo napucavali naprijed..suđenje ok bilo..
šta je Škoro fulao..ono bi zabio dedo..prvo pogodi stativu sda 16 i onda ntrči na petercu sam pred golom i pogodi prečku..ooo

Sarajevo se u prvom baziralo na obranu, polukontre i kontre..Široki slabiji..u drugom potpuno druga priča..Sarajevo nemoze izvest loptu iz svoje polovice jer im naši presjecaju i uzimaju lopte ko od šale,...ispali su ko materi,kasnije samo napucavali naprijed..suđenje ok bilo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
široki lagano ali sigurno prema jesenjoj tituli
Joj ebem li vam sunce prestigoste nas!
A neka,nema veze bolje da je borba neizvjesna do samog kraja,onda je uspjeh sladji... 

Treci put castimo
Kojima pomažu sudije (Mislim pretežno na HŠK) ! Ovo nikako nisi smio napisati !wade je napisao/la:ne znas ni sam koliko mi je drago...nek se zna ko su najbolji klubovi u ovoj drzavi...a nek oni zive na staroj slavi...ko ih ebe hehImp je napisao/la:hvala hvala,eo pobjedismo i ove malogradjane,napokon stvari izgledaju kao treba.wade je napisao/la:sirokobrijeska braco cestitke na pobjedi...cekamo vas zadnje kolo...da pravimo spektakl

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ne znas ni sam koliko mi je drago...nek se zna ko su najbolji klubovi u ovoj drzavi...a nek oni zive na staroj slavi...ko ih ebe heh[/quote]
Kojima pomažu sudije (Mislim pretežno na HŠK) ! Ovo nikako nisi smio napisati !
[/quote]
hajde bola ohladi sa sudijama...osteceni ste u mostaru,sta kaznjeni sudije...macku o rep okacite te price kako samo sudije guraju HSK...bole dvije titule prvaka i pobjednik kupa...znam da jesu...
Kojima pomažu sudije (Mislim pretežno na HŠK) ! Ovo nikako nisi smio napisati !

hajde bola ohladi sa sudijama...osteceni ste u mostaru,sta kaznjeni sudije...macku o rep okacite te price kako samo sudije guraju HSK...bole dvije titule prvaka i pobjednik kupa...znam da jesu...

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Kojima pomažu sudije (Mislim pretežno na HŠK) ! Ovo nikako nisi smio napisati !wade je napisao/la:ne znas ni sam koliko mi je drago...nek se zna ko su najbolji klubovi u ovoj drzavi...a nek oni zive na staroj slavi...ko ih ebe heh

Vjeruješ da me uopšte ne bole. Ne znam zbog čega da bole kad smo mi puno bolji kad je riječ o titulama

[
[/quote]
Vjeruješ da me uopšte ne bole. Ne znam zbog čega da bole kad smo mi puno bolji kad je riječ o titulama
[/quote]
jeste prijatelju ali ja govorim od ujedinjenja lige pa ovamo...tako da..ispravi me ako grijesim...

jeste prijatelju ali ja govorim od ujedinjenja lige pa ovamo...tako da..ispravi me ako grijesim...
Vjeruješ da me uopšte ne bole. Ne znam zbog čega da bole kad smo mi puno bolji kad je riječ o titulamawade je napisao/la:[

jeste prijatelju ali ja govorim od ujedinjenja lige pa ovamo...tako da..ispravi me ako grijesim...[/quote]
E da, pa tad ste vi tek i nastali i ukrali Veležov stadion.

[/quote]
[/quote]
jeste prijatelju ali ja govorim od ujedinjenja lige pa ovamo...tako da..ispravi me ako grijesim...[/quote]
[/quote]
par cinjenica:nastali smo 1905,slovima:tisucu devesto pete...kazes ukrali velezu stadion,to je isto nama radjeno sve te godine dok su komunjare bili na vlasti...samo jedno pitanje:mislis da bi velez mogao biti domacin pod bijelim brijegom?i mislis da ce ikad opet biti?

par cinjenica:nastali smo 1905,slovima:tisucu devesto pete...kazes ukrali velezu stadion,to je isto nama radjeno sve te godine dok su komunjare bili na vlasti...samo jedno pitanje:mislis da bi velez mogao biti domacin pod bijelim brijegom?i mislis da ce ikad opet biti?

tema je NK Široki Brijeg. nije ni Zrinjski, ni Sarajevo... ohladite malo.
možda me neko nije skontao, pa komentar trebam potkrijepiti i banom?
možda me neko nije skontao, pa komentar trebam potkrijepiti i banom?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
U prvom poluvremenu je Sarajevo imalo dvije-tri velike prilike, stativu pa onda i stativu i precku iz jednog napada, ali nisu zabili. Široki je imao do tada dvije dobre prilike i stalnu inicijativu, ali Sarajevo najizrazenije prigode za pogodak. Odigrali su do tog momenta takticki jako dobru utakmicu, iako nisu imali loptu, kontre su im bile jako opasne i smislene, bez obzira sto je Široki konstantno drzao loptu i vrsio pritisak cak i u prvom poluvremenu, bilo se jos uvijek u grcu, a to je Sarajevo odlicno koristilo i mogu zaliti sto tada nisu zabili jer su zasluzili pogodak i treba im cestitati na borbenosti, trudu i prikazanom, ali bez prljavstina na obje strane.
Nakon toga, samo jedna momcad je bila na terenu, Sarajevo u drugom poluvremenu vise nije preslo centar, doslovno, niti su imali ijedan udarac u okvir gola ili pored gola ni pokusaj, povukli se, sto svjesno zbog rezultata, sto nesvjesno zbog osjetno bolje i rastrcanije igre Širokog, Široki je u prvih desetak minuta zaredao tri odlicne prigode, i konacno i zabija, a nakon toga je samo i dalje pritiskao i stvarao prigode dok se nije postigao i drugi gol, a do kraja je i treci visio u zraku.
Odlicna utakmica opcenito kao i cesto u susretu ta dva kluba, sadrzajnija nego velika vecina utakmica na BH terenima uopce.
Uvjeti za igru i sudjenje gostima vrlo dobro (samim time i nama, unatoc pojedinim pogresnim procjenama i glupostima poput auta ili faula), ne vjerujem da je ijedna situacija za ''ponovni pregled'', potpisao bih uvijek da imamo takvo sudjenje bilo gdje, kao i ostali na Pecari.
Konacno na prvom mjestu.
Nakon toga, samo jedna momcad je bila na terenu, Sarajevo u drugom poluvremenu vise nije preslo centar, doslovno, niti su imali ijedan udarac u okvir gola ili pored gola ni pokusaj, povukli se, sto svjesno zbog rezultata, sto nesvjesno zbog osjetno bolje i rastrcanije igre Širokog, Široki je u prvih desetak minuta zaredao tri odlicne prigode, i konacno i zabija, a nakon toga je samo i dalje pritiskao i stvarao prigode dok se nije postigao i drugi gol, a do kraja je i treci visio u zraku.
Odlicna utakmica opcenito kao i cesto u susretu ta dva kluba, sadrzajnija nego velika vecina utakmica na BH terenima uopce.
Uvjeti za igru i sudjenje gostima vrlo dobro (samim time i nama, unatoc pojedinim pogresnim procjenama i glupostima poput auta ili faula), ne vjerujem da je ijedna situacija za ''ponovni pregled'', potpisao bih uvijek da imamo takvo sudjenje bilo gdje, kao i ostali na Pecari.
Konacno na prvom mjestu.
...Život za Široki...
kad citam ove komentara sarajlija,ova mi pobjeda postaje sve sladja...nemogu da vjerujem kolko ih bole nasi uspjesi
komenatr tekme,Bog je bio na nasoj strani
mozda ce jednog dana siroki i zrinjski postat ''veliki'' klubovi kao sad zeljo,sarajevo,velez i sl. al do tada cemo osvajati prvenstva dok nam ovi gledaju u ledja

mozda ce jednog dana siroki i zrinjski postat ''veliki'' klubovi kao sad zeljo,sarajevo,velez i sl. al do tada cemo osvajati prvenstva dok nam ovi gledaju u ledja

Sta je Portugalci namuci vas Srajevo pa sad suplje se bacaju vi ce te biti ko mi,ma moze sanjat mozda to bude 3456 godine kad svemirci igrali s nama u ligi .
Samo jedan klub Velež Mostar
daj boze da mi budemo ko vi 494854954 godine,sta bi se mi do tad prvenstava naosvajali a bome i vi bi se nami nagledali ledja...Adnel je napisao/la:Sta je Portugalci namuci vas Srajevo pa sad suplje se bacaju vi ce te biti ko mi,ma moze sanjat mozda to bude 3456 godine kad svemirci igrali s nama u ligi .

Nek si prizno da nebude zabune nisam navijac sarajeva al samo realno kazem 

Samo jedan klub Velež Mostar
sta sam prizno?bola ja to neprestano ponavljam,mi osvajamo titule i nadamo se da ce stanje jos dugo ostat ovako,borite se borite se al vas nece...
sretno u pokusajim mi osvajamo titule

- Barney Stinson
- Kontakt:
u koliko je sutra utakmica... trebalo bi se dobiti ali nesto me strah sutrasnje utakmice zaredalo se dobro moralo bi se negdje kiksati steta bi bilo sutra...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
13:30Barney Stinson je napisao/la:u koliko je sutra utakmica... trebalo bi se dobiti ali nesto me strah sutrasnje utakmice zaredalo se dobro moralo bi se negdje kiksati steta bi bilo sutra...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrammm1921, zemuntrg i 24 gosta.