Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Goalgetter » 09 nov 2013, 19:31

goingblue je napisao/la:Sinoc jako dobra utakmica za Ermina, imat ćemo strašnu zadnju liniju na SP-u
Ova odbrana jos nije strasna.

Emir Spahic je jedini za kojeg mozes reci da je strasan.
Bicakcic je dobar, nas najbolji stoper poslije Spahica, ali daleko od toga da je strasan. Najvaznije da Bico napreduje, da se razvija, pruza sve bolje i bolje partije, i tako treba nastaviti. Mana mu je definitivno brzina, ali eto, da ima i brzinu gdje bi mu kraj bio.
Za Kolasinca vazi kao i za Bicu, najbolje od njega ce tek da dodje. Mora se prvo izboriti za svoje mjesto u Schalkeu, i ustaliti se na toj poziciji lijevog beka.

Ne razumijem sto se ovdje prica o betonskoj i armiranoj odbrani, previse se ocekuje od ove dvojice. Mladi su jos i poprilicno neiskusni, ali su odlicni igraci, imaju odlicne izglede da postanu velike igracine. Ali fakt je isto, da ce biti gresaka njihovih i nesigurnosti, nakon kojih ce ih vecina vec proglasiti klocevima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 nov 2013, 19:36

Ja to isto govorim. Dobri su i Bico i Kola, ali raja previse od njih ocekuje, oni jos imaju prostora za napredovanje :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2013, 19:48

Ma jos smo u situaciji da smo u ogromnim problemima u slucaju povrede Spahica. On je alfa i omega odbrane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 nov 2013, 20:13

Bico nema problema s brzinom,o cemu pricas brate...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 09 nov 2013, 20:18

ahmic je napisao/la:Bico nema problema s brzinom,o cemu pricas brate...
to sam i ja primjetio čitajući post ..
gledajući sve utakmice bičakčića , momak je što se tiče brzine sigurno na nivou spahića , tako da ne trebamo se brinuti oko toga . ima on super fizičke predispozicije. više nas treba brinuti njegova neiskusnost , ali polako , to će doći s vremenom .

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 nov 2013, 20:21

Slabo ste onda gledali (barem po mome misljenju). Momak je robustan, napucan, i gledao sam vecinu njegovih utakmica u Bundesligi, i par puta je izvisio zbog manjka brzine. Isto tako protiv Slovaka, primjetio sam da mu fali malo na brzini, ali ne kazem da je to sada toliko drasticno kod njega, ali sigurno da mu je to slabost.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 nov 2013, 20:24

Pisem s telefona pa ne znam kako citirat,al nema veze...
Bico je kako znam nekad igrao beka,tako da sto se tice brzine ,on definitivno nema problema s njom...
Necu da ga poredim s ostalim u nasoj zadnjoj liniji,(sve ih volim pa ne mogu nekog stavit u podredjen polozaj),samo mislim da je jedan od brzih...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 09 nov 2013, 20:25

eh sad , to je specifična stvar . sigurno da će ispadati ukoliko bude čuvao nekog malog i okretnog igrača , ali primjetio sam da zna zaustaviti neke prosječno brze igrače u trku . druga stvar je što je protiv slovaka većinu vremena sam morao čuvati weissa (zato što su i avdija i mujdža ostajali u napadu) koji je tri puta brži i od njega i spahića zajedno .

goingblue
Kontakt:

Post Postao/la goingblue » 10 nov 2013, 11:03

Goalgetter je napisao/la:
goingblue je napisao/la:Sinoc jako dobra utakmica za Ermina, imat ćemo strašnu zadnju liniju na SP-u
Ova odbrana jos nije strasna.

Emir Spahic je jedini za kojeg mozes reci da je strasan.
Bicakcic je dobar, nas najbolji stoper poslije Spahica, ali daleko od toga da je strasan. Najvaznije da Bico napreduje, da se razvija, pruza sve bolje i bolje partije, i tako treba nastaviti. Mana mu je definitivno brzina, ali eto, da ima i brzinu gdje bi mu kraj bio.
Za Kolasinca vazi kao i za Bicu, najbolje od njega ce tek da dodje. Mora se prvo izboriti za svoje mjesto u Schalkeu, i ustaliti se na toj poziciji lijevog beka.

Ne razumijem sto se ovdje prica o betonskoj i armiranoj odbrani, previse se ocekuje od ove dvojice. Mladi su jos i poprilicno neiskusni, ali su odlicni igraci, imaju odlicne izglede da postanu velike igracine. Ali fakt je isto, da ce biti gresaka njihovih i nesigurnosti, nakon kojih ce ih vecina vec proglasiti klocevima.
Nemamo još, ali imat ćemo :D naravno ono što je bitno je da smo sa Bičakćićem i Kolašincem dobili dva mlada igrača koji definitivno imaju potencijala i koji će sigurno napredovati,samo da ih povrede zaobiđu i sve ok ;) ono što je još jako bitno je da ih Spaha nauči kako se igra u reprezentativnom dresu....a da će biti grešaka, naravno da hoće,pravio ih je i Spaha pa mu nismo toliko zamjerili iz razloga što je svaki puta ginuo na terenu....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2013, 22:44

Joj ovog Bice, cure doslovno ''srvsavaju'' na njega preko twittera. Bom je njemu veselo :mrgreen:

https://twitter.com/Bico333

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 16 nov 2013, 22:53

Bosanski Beckham :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 nov 2013, 07:46

Goalgetter je napisao/la:Slabo ste onda gledali (barem po mome misljenju). Momak je robustan, napucan, i gledao sam vecinu njegovih utakmica u Bundesligi, i par puta je izvisio zbog manjka brzine. Isto tako protiv Slovaka, primjetio sam da mu fali malo na brzini, ali ne kazem da je to sada toliko drasticno kod njega, ali sigurno da mu je to slabost.
Kad je Barzagli uspio u Bicu i ne sumnjam... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 nov 2013, 10:12

Goalgetter je napisao/la:Joj ovog Bice, cure doslovno ''srvsavaju'' na njega preko twittera. Bom je njemu veselo :mrgreen:

https://twitter.com/Bico333

:lol:

Hej majko mila komentara :D

saraa ‏@sarciigacice 17h
@Bico333 Super si igro sinoc!!! I super ti je frizura bila. Haha:) kaze moja mama da si preljep I zvala te na kafu haha. Sve najbolje :))

:lol: :lol:

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 23 nov 2013, 17:47

Braunshweig izgubio mozda najbitniju utakmicu sezone od direktnog konkurenta za ispadanje..

Ev gledam statistiku, Braunshweig ih je ubio 20 i nesto suteva al jbg, tako ti je to..

A sto se tice Bicakcica po statistici nekoj, imao 70 dodavanja, procenat uspjesnosti 96 % sto je stvarno nevjerovatno za odbrambenog igraca.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 nov 2013, 17:57

i imao dobru priliku, trebao je ono ubaciti :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 nov 2013, 18:03

Nije im ovo trebalo, direktni konkurent.. Ostanak u Bundes ligi sad' je vec po mom misljenju nedostizan..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2013, 19:04

Kakav je bio protiv Bayerna?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2013, 19:08

Dobar, imao je odličnu priliku nakon kornera koju nije realizirao.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 dec 2013, 18:46

Izmijenjen na početku drugog poluvremena? da nije povreda? Gleda li neko?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 dec 2013, 18:53

Gledam ja. Dobio je jedan udarac u glavu. Zapravo, izveli su korner i on je u skoku udario loptu ali je i facom udario direktno u glavu igrača, bilo je dosta krvi iz nosa.. Vratio se u igru sa onom vatom u nosu, a ovaj izlazak je vjerovatno samo prevencija..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Semrush [Bot], Zglavkar i 32 gosta.