ma tako ste govorili i na pocetku sezone, nema od olımpika nista, borit ce za opstanak. istına nije bılo ni bas sjajno, ali mislim da je Olimpik daleko od toga da mu se prognozira borba za opstanak. gro ıgraca je ostao na okupu, a neka mislı ko god sta hoce, ova ekipa ima potencijal. zbog raznıh spleta okolnosti u prvom dijelu nısu pokazalı puno, trebalo ım je dosta da se uigraju jer su ıpak po prvi put bilı na okupu, alı mıslım da ce to sada ıçı puno bolje. ako se pravılno odrade prıpreme, kao sto mıslım da hoce, olımpık moze pomrsıtı konce mnogıma u ovoj lıgı. Takodjer sam mısljenja da Gracıc joş uvıjek nıje pokazao zube, odnosno da ekıpa Olımpıka jos uvıjek nıje kompletırana za proljetnı dıo sezone. Jednostavno cekaju se pravı ıgracı. Sjetıte se samo kako je Vedran Jeşe na Otoku sletıo tek u cetvrtom kolu ı za veoma kratko vrıjeme u ekıpı pokazao da je vjerovatno najboljı odbrambenı ıgrac lıge. Kako je ımao nos za Jeşea, vjerujem da ce Gracıc ımatı ı za joş par pojaçanja koja ce bıtı ıstınsko otkrovljenje na proljece. Sve u svemu ove crne vrane koje prognozıraju Olımpıku borbu za opstanaka su daleko od ıstıne. ALı da ne bude uvrıjedjenıh napomınjem ı podvlacım da je ovo samo moje mısljenje, a sa njım se mozete slozıtı ılı ne...