Virtu4l je napisao/la:Od ovih naših, Šuko može proći, sve je bolji i bolji. Kod njega mi se sviđa što se ne igra sudije, uvijek kaže 'procijenite sami', za razliku od Spahe, koji odmah napada, sudijske greške, oštećen ovaj, oštećen onaj i bla bla...
Ja se ne bih slozio sa tobom, po meni je Suko definitivno najlosiji komentator, ako ne racunamo onog Vugdalica, on ionako nije komentator. Suko je uvijek pun provala, vidi se da je apsolutno neinformisan o bilo cemu, ima strasno iritantan glas i meni se iskreno ne gleda utakmica kad je on prenosi, jos kad mu se pridruzi onaj skretnicar Tulic onda je utakmica
Uspavanka za Radmilu M... Ja iskreno na BHT-u najvise volim Spahu, on se najmanje provaljuje a i glas mu je fonetican, Kristic mi je srednja zalost, mada mi je drag sto navija za United

. FTV ima puno bolje komentatore ali i puno manje sportskog sadrzaja, sto je steta. Vladislav Majer (BHT) i Mustafa Radoncic (FTV) su stvarno odlicni komentatori kosarke odnosno rukometa, i kada im dodamo cudesnog Marijana mislim da je to jako respektabilna komentatorska ekipa od koje bi takvi kao Suko mogli dosta toga nauciti. Za nadati se da ce i kod nas zaziviti sportski kanal javnog servisa i da ce se tu okupiti najbolji komentatori i prenositi razne interesantne stvari... ima ono sad more sportskih kanala i moze se gledati apsolutno sve, ali je cinjenica da bi mi veci ceif bio kad bi nasa televizija to radila, nek nam na taj nacin zahvale za placanje pretplate...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner