FK Drina Zvornik

zvornicki klan
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la zvornicki klan » 02 nov 2010, 16:02

Nzm koliko je ovo provjereno,ali evo kako infozvornik.com saopstava vrlo je moguce da od januara Drina dobije i prvo pojacanje.

Dojučerašnji fudbaler Leotara Nenad Zečević u januaru mjesecu mogao bi pojačati redove Drine.

U Drini ne kriju želju da bi u svojim redovima rado vidjeli ovog fudbalera, kojeg je prošle sedmice uprava Leotara otpustila zbog otvorenog sukoba sa tadašnjim trenerom Vukašinom Višnjevcem.

Zečević je napustio Trebinje i nalazi se u Novom Sadu i čeka naredni prelazni rok. Nenad Zečević je u BiH igrao u Rudaru iz Ugljevika, Čeliku iz Zenice i Sarajevu.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 02 nov 2010, 16:31

zvornicki klan je napisao/la:Nzm koliko je ovo provjereno,ali evo kako infozvornik.com saopstava vrlo je moguce da od januara Drina dobije i prvo pojacanje.

Dojučerašnji fudbaler Leotara Nenad Zečević u januaru mjesecu mogao bi pojačati redove Drine.

U Drini ne kriju želju da bi u svojim redovima rado vidjeli ovog fudbalera, kojeg je prošle sedmice uprava Leotara otpustila zbog otvorenog sukoba sa tadašnjim trenerom Vukašinom Višnjevcem.

Zečević je napustio Trebinje i nalazi se u Novom Sadu i čeka naredni prelazni rok. Nenad Zečević je u BiH igrao u Rudaru iz Ugljevika, Čeliku iz Zenice i Sarajevu.
e daće Bog da hoće preći...

slika

Nenad Zečević, rođen je u Novom Sadu (Srbija) 7. marta 1978. godine, a branio je boje mnogih klubova. Karijeru je počeo 1996. godine u novosadskom Kabelu, poslije dvije godine prelazi u Vojvodinu a poslednji klubovi, gdje je proveo, bili su mu Rudar iz Ugljevika, Sarajevo, Čelik, Radnik iz Bijeljine a proveo je i jednu sezonu u inostranstvu, igrajuči za poljski Viđev iz Lodža. 2007. godine prelazi u trebinjski Leotar gdje je igrao sve do prošle sedmice.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 02 nov 2010, 18:29

B o X je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:Nzm koliko je ovo provjereno,ali evo kako infozvornik.com saopstava vrlo je moguce da od januara Drina dobije i prvo pojacanje.

slika

Nenad Zečević, rođen je u Novom Sadu (Srbija) 7. marta 1978. godine, a branio je boje mnogih klubova. Karijeru je počeo 1996. godine u novosadskom Kabelu, poslije dvije godine prelazi u Vojvodinu a poslednji klubovi, gdje je proveo, bili su mu Rudar iz Ugljevika, Sarajevo, Čelik, Radnik iz Bijeljine a proveo je i jednu sezonu u inostranstvu, igrajuči za poljski Viđev iz Lodža. 2007. godine prelazi u trebinjski Leotar gdje je igrao sve do prošle sedmice.
Pa ako je ovo sve tacno je li to znaci da on moze trenirati u Drini do pocetka drugog djela,te da isto tako moze igrati recimo do januara u Srbiji npr,kao slobodan,nisu mi bas ta pravila najjasnija?

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 02 nov 2010, 18:59

kamiondzija je napisao/la:
B o X je napisao/la:

slika

Pa ako je ovo sve tacno je li to znaci da on moze trenirati u Drini do pocetka drugog djela,te da isto tako moze igrati recimo do januara u Srbiji npr,kao slobodan,nisu mi bas ta pravila najjasnija?
Pa prvo je pitanje koliko je ovo tačno, može on trenirati u Drini, ako su se naravno prije toga dogovorili da će potpisati za drugi dio sezone, ko zna šta će biti od svega toga, uglavnom najvažnije je za sada da je Drina ogromno zainteresovana za njega a što se njega lično tiče ne vidim da ima koristi da ne potpiše osim ako nađe neki drugi klub.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 nov 2010, 22:55

Jedna od najznačajnih utakmica Drine u ovoj sezoni, jer znamo šta znači meč sa Slavijom. Dođite da zajedno ispratimo novu pobjedu i nastavak borbe za opstanak.
slika
Gradski stadion,subota 6.novembar 13:30.
Dodji i navijaj za svoj klub ,za svoj grad!
POKRAJ DRINE IMA JEDAN GRAD KOGA VOLI SA NAMA JE SAD
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 nov 2010, 23:18

Kako mislis SUKOBITI ?
& $ - & " - & - &
ФСРС

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 02 nov 2010, 23:35

Teodosic Milos je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Kako mislis SUKOBITI ?
pa evo ovaj Vas je neki napisao sacekusa,pa zato pitam ide mi mali burazer pa da znam da li da ga pustim ili ne,ima 14 godina :D
Ha ha ha ha ovo je nesto najbolje sto sam cuo :D
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 nov 2010, 23:35

pa evo ovaj Vas je neki napisao sacekusa,pa zato pitam ide mi mali burazer pa da znam da li da ga pustim ili ne,ima 14 godina :D
Odgovoricu ti smatram da je stvarno tako i da to nije neka glupa prica oko burazera,ja prvi nit sam vodja nit sam nesto bitan u Vukovima,stoga s moje strane nece biti nekih uvreda.Isto tako ne idem na tekmu da bi me murijasi lomili,odnosno da bih prvi zapocinjao,ali isto tako kad belaj pocne nema bjezanja pogotovu u Zvorniku nikome i nikada,tako da s te strane nzm sta bi ti rekao ne mogu ja pricati u ime 200 ljudi koliko se ocekuje da bude na tribini,mozda bude i vise svi se nadamo da bi moglo biti pravo fino ljudi ukoliko budu vremenski uslovi ikoliko dobri...

p.s. Nek dodje brale i nek postuje ono sto Vukovi cijene,a sto bi i on trebao cijeniti,pri tom se ne odnosi samo na klupske boje i klub vec nesto siru varijantu i bice sve ok,ne mislim da ce i on prevaliti 160 kilometara da bi se ponasao kao mangup i izigravao nekog velikog barabu....
& $ - & " - & - &
ФСРС

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 02 nov 2010, 23:40

drinin vuk je napisao/la:
Odgovoricu ti smatram da je stvarno tako i da to nije neka glupa prica oko burazera,ja prvi nit sam vodja nit sam nesto bitan u Vukovima,stoga s moje strane nece biti nekih uvreda.Isto tako ne idem na tekmu da bi me murijasi lomili,odnosno da bih prvi zapocinjao,ali isto tako kad belaj pocne nema bjezanja pogotovu u Zvorniku nikome i nikada,tako da s te strane nzm sta bi ti rekao ne mogu ja pricati u ime 200 ljudi koliko se ocekuje da bude na tribini,mozda bude i vise svi se nadamo da bi moglo biti pravo fino ljudi ukoliko budu vremenski uslovi ikoliko dobri...

p.s. Nek dodje brale i nek postuje ono sto Vukovi cijene,a sto bi i on trebao cijeniti,pri tom se ne odnosi samo na klupske boje i klub vec nesto siru varijantu i bice sve ok,ne mislim da ce i on prevaliti 160 kilometara da bi se ponasao kao mangup i izigravao nekog velikog barabu....
Ae ne pisi svasta cu da ja postujem pravilo Vukova :D da vi slucajno niste neki navijaci ? :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 02 nov 2010, 23:44

Teodosic Milos je napisao/la:Ok pustam ga na tvoju odgovornost :D Desi li mu se sta nedo Bog valja Vama doci vamo :D
Teodosicu nemoj tako jbg,pricas o bratu kao o vreci kupusa. :o ,Nema mu se sta desiti ja mu zelim da dodje ziv i zdrav u Zvornik i vrati se u Lukavicu,isto tako zelim da vidi tri gola u mrezi Slavije.

p.s. budi malo precizniji,jbg to desi li mu se sta,pa ne dao Bog moze se autobus prevrnut u Tugovu kod Han Pijeska,za to ce bit krivi Vukovi?! ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 nov 2010, 00:04

ja kome,čuj TUGOVO hahahha :D :D

Teodosiću ti vidim upoznat ,pa koliko će Sokolova doći zna li se hoće li to biti onaj broj od pedesetak što bodri Slaviju kući ili upola manje?

Drugo ime objektivnosti!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 03 nov 2010, 00:22

zvornicki klan je napisao/la:ja kome,čuj TUGOVO hahahha :D :D

Teodosiću ti vidim upoznat ,pa koliko će Sokolova doći zna li se hoće li to biti onaj broj od pedesetak što bodri Slaviju kući ili upola manje?
Prijatelju sad cu ja tebi sve reci na pm, koliko ce nas biti tacno kad krecemo koji nas bus vozi :D :D :D evo sad cu neka te online :D Koliko nas god dodje msm da ce nas biti vise nego vas :D

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 03 nov 2010, 08:52

ultra_slavija je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:ja kome,čuj TUGOVO hahahha :D :D

Prijatelju sad cu ja tebi sve reci na pm, koliko ce nas biti tacno kad krecemo koji nas bus vozi :D :D :D evo sad cu neka te online :D Koliko nas god dodje msm da ce nas biti vise nego vas :D
slika

pa dobro mozda ce doci i ljudi sa Sokoca,Pala,Trnova ,Cajnica,Ilidze,jbg otkud znam,vi imate te podgrupe iz tih velikih mjesta,da ne zaboravim Mokro,jel tu ona podgrupa Vijasla Mokro ? :D :D :D

Drugo ime objektivnosti!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 03 nov 2010, 11:19

Bogami biće prpe u Zvorniku u subotu.... :D
Nadam se ipak da su ovo samo klasična navijačka prozivanja i podjebavanja,te da će sve proći u jednom fer ambijentu i naravno da će Drina dobiti tu utakmicu i ostati u trci za opstanak i igranje PL dogodine,kako čujem,ukoliko se ostvari taj opstanak trebala bi se praviti još jedna tribina iza golova sa nekih 1000 stolica,te podizati trava i možda čak reflektori stavljati,volio bih da mi neko od Vukova kaže je su li to samo špekulacije ili je stvarno opština odlučila da pomogne,te da li će iako se ne daj Bože ne izbori opstanak išta od toga uraditi?

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 03 nov 2010, 12:45

Ovi se kobajagi nešto spremaju,neke invazije,moram priznati da dugo nisam otišao na stadion i odgledao utakmicu u Zvorniku,posle utakmice sa Borcem nisam išao,ali akobogda u subotu bi valjalo otići ako ništa ovekovječiti mobilnim moguće scene nasilja .... :lol: :lol: ,šala msm da toga biti neće,nek bude dobrog fudbala konačno,mada ovakve i slične slike dižu tenzije...
slika

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 03 nov 2010, 12:59

Ma ne vidim da će biti problema, ima i gorih utakmica u PL pa se završi sve dobro. Jbg. jedino ona u Širokom što je bila tragična ove ostale su pod kontrolom policije...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 nov 2010, 13:04

B o X je napisao/la:Ma ne vidim da će biti problema, ima i gorih utakmica u PL pa se završi sve dobro. Jbg. jedino ona u Širokom što je bila tragična ove ostale su pod kontrolom policije...
Ma buraz slažem se u potpunosti,al jbg to se nikad ne zna,mada me iskreno i iznenadjuje veliki broj murijaša na utakmicama sa Olimpicom i Travnikom,s tim da te dvije ekipe nemaju navijače,koliko me pamćenje služi bio sam na obe tekme bilo ih je 30-40 na i oko stadiona.Ovaj put ukoliko stvarno sokolčići odluče doći u Zvornik moglo bi ih biti i duplo više.
Inače samo se nadam da neće biti onih pjesama muslimanski klub,jer te pjesme su mi dno dna,bez obzira na sve,jer stvarno nemaju smisla...to je opet samo moje mišljenje,ja sam nebitan,al msm da ta pjesma nema nikakvog smisla i da je ne bi trebala tribina pjevati protiv Slavije......
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 03 nov 2010, 13:19

drinin vuk je napisao/la:
B o X je napisao/la:Ma ne vidim da će biti problema, ima i gorih utakmica u PL pa se završi sve dobro. Jbg. jedino ona u Širokom što je bila tragična ove ostale su pod kontrolom policije...
Ma buraz slažem se u potpunosti,al jbg to se nikad ne zna,mada me iskreno i iznenadjuje veliki broj murijaša na utakmicama sa Olimpicom i Travnikom,s tim da te dvije ekipe nemaju navijače,koliko me pamćenje služi bio sam na obe tekme bilo ih je 30-40 na i oko stadiona.Ovaj put ukoliko stvarno sokolčići odluče doći u Zvornik moglo bi ih biti i duplo više.
Inače samo se nadam da neće biti onih pjesama muslimanski klub,jer te pjesme su mi dno dna,bez obzira na sve,jer stvarno nemaju smisla...to je opet samo moje mišljenje,ja sam nebitan,al msm da ta pjesma nema nikakvog smisla i da je ne bi trebala tribina pjevati protiv Slavije......
Ma naravno, to sam i ja rekao da mi je to skandiranje totalno glupo ali eto nađe se uvijek neko da povede i onda svi za njim to ponavljaju, znaš već kako to ude.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 03 nov 2010, 13:38

kamiondzija je napisao/la:Ovi se kobajagi nešto spremaju,neke invazije,moram priznati da dugo nisam otišao na stadion i odgledao utakmicu u Zvorniku,posle utakmice sa Borcem nisam išao,ali akobogda u subotu bi valjalo otići ako ništa ovekovječiti mobilnim moguće scene nasilja .... :lol: :lol: ,šala msm da toga biti neće,nek bude dobrog fudbala konačno,mada ovakve i slične slike dižu tenzije...
slika
Ja stvarno ne znam sta je na ovoj plakati lose to sto pise Invazija , ja ipak mislim da je ovo samo dizanje naroda u Lukavici, i sto je neko gore napisao da ce dolaziti mmci iz mokrog , sokoca iskreno da ti kazem ne vjerujem da ce iko krenuti ,a to da na pruzaju podrsku u nekim tekmama necu poreci ipak smo mi jedn grad Srpsko Sarajevo i vjerujem da oni svi vole Slaviju i ovaj grad ni tu ne vidim problem niti se stidimo njih....ne treba nam dobrodoslica niste vi neki zajeban grad ...;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 03 nov 2010, 13:43

Niko nije ni tvrdio da smo zajebani,a to navodjenje tih opstina poput Pala i Sokoca je stavljeno čisto da se zna da dok je Slavija imala na tribini dosta navijača to su uglavnom koliko znam od ljudi sa Pala bili momci koji nisu iz Lukavice,na kraju krajeva niko nije spomenuo u negativnom kontekstu.
Onda da invazija je riječ koja može imati nekoliko značenja,ali isto tako čisto sumnjam da će u Zv doći više od jednog busa.Sjećam se da ste dolazili na obe košarkaške utakmice prije 7 godina,tada vas u prvoj niko ružno nije pogledao,ali jbg napraviste sranje u vašoj hali i onda šta da očekujete.Nikom niti prijetim,niti imam pravo,niti ću otići na tribinu da vrijedjam,osim navijačkih podbadalica,ali kažem možda ste navikli prosipati kao tada te fazone po gradovima u Federaciji gdje ste išli jer odavno igrate PL ali u Zvorniku se ipak poštuje neki red i uslovi koji tama vladaju....
slika
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.