Moderator/ica: admin
Ma cesce se meni malo prospe.soba 39 je napisao/la:Ne prosipaj se matere ti .Kakav Ozil i qrac,pa taj ne može protiv Bohuma i Hofenhajma a kamoli protiv Argentine,Brazila...
1.Gde je bilo vadjenje na kisu?analiticar_ je napisao/la:Sad se vade na kisu.............![]()
Virtu4l je napisao/la:Özil će biti jedan od najboljih igrača na svijetu.
Nije momak nista pogresno rekao to i ja mislim procitaj moj post od pre nekoliko sati.Samo da popravi realizaciju i momak ce biti igracina.soba 39 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Özil će biti jedan od najboljih igrača na svijetu.![]()
![]()
I šta kažeš :"samo da popravi realizaciju" ?Devil je napisao/la:Nije momak nista pogresno rekao to i ja mislim procitaj moj post od pre nekoliko sati.Samo da popravi realizaciju i momak ce biti igracina.soba 39 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Özil će biti jedan od najboljih igrača na svijetu.![]()
![]()
@tm84
Sta se smejes,i ja sam 100% siguran da nije namerno igrao rukom,samo sto je lik onako malo smotan pa mu smetaju ruke kada skace.
Naravno da da. U prvom kolu je pokazao veliku klasu, koju ce postepeno samo dokazivati.Virtu4l je napisao/la:Özil će biti jedan od najboljih igrača na svijetu.
ma smjesno mi zvuci "nisam namjerno igrao rukom"Devil je napisao/la:Nije momak nista pogresno rekao to i ja mislim procitaj moj post od pre nekoliko sati.Samo da popravi realizaciju i momak ce biti igracina.soba 39 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Özil će biti jedan od najboljih igrača na svijetu.![]()
![]()
@tm84
Sta se smejes,i ja sam 100% siguran da nije namerno igrao rukom,samo sto je lik onako malo smotan pa mu smetaju ruke kada skace.
I Nilski konj pametniji, od nasih slatkovodnih konja.Bilal je napisao/la:Nilski konj "predvidio" pobjedu Njemačke nad Srbijom u sutrašnjem meču
http://www.****/lifestyle/svij ... m-meu.html
Zna i Nilski konj ko je bolji
hahahhahaharishp je napisao/la:I nilski konj pametniji, od nasih slatkovodnih konja.Bilal je napisao/la:Nilski konj "predvidio" pobjedu Njemačke nad Srbijom u sutrašnjem meču
http://www.****/lifestyle/svij ... m-meu.html
Zna i Nilski konj ko je bolji
U sta cemo?Genghis je napisao/la:Nece Njemacka osvojit Svjetsko nema sanse, a i sutrasnji meč je upitan, nadam se da ce komsije iznenadit. Svako ko misli da ce njemacka osvojit SP moze se sa mnom okladit u koliko hoce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.