joj jasta je neg sjela ova..uhh je.bla majku,jos najboljem golamanu u ligi..a bilo zrelo za 0-0 ,jos sta ovi nasi debili fulase na kraju,njezi bolje da me nisi ni podsjetio:DKnele je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=9MEeidJC9T0
Mada nije tema "golovi najljepši", ali ovaj sam morao....Srđan Savić, topovski!
Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: 30 kolo Premijer Lige BIH
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- edo_malesak
od svih utakmica u gradaccu..ja samo ovu propustio..damn itultrasstyle_tz je napisao/la:joj jasta je neg sjela ova..uhh je.bla majku,jos najboljem golamanu u ligi..a bilo zrelo za 0-0 ,jos sta ovi nasi debili fulase na kraju,njezi bolje da me nisi ni podsjetio:DKnele je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=9MEeidJC9T0
Mada nije tema "golovi najljepši", ali ovaj sam morao....Srđan Savić, topovski!
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
evo orasje gubi 2:0
iljo nista nije sredio

iljo nista nije sredio

- RK Gradacac
- Kontakt:
Eto mostarci slavite33. minut
GOOOLLLL!!! Željezničar - Travnik 1:0, Zvijezda - Orašje 2:0. Bučan je pogodio za Sarajlije, a Pjanić za Gradačlije.

010 ISN'T JUST A CODE
GOOLLLL!!! Čelik - Borac 1:1. Rašević izjednačio preko Raševića.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- adnan_nanda
- Kontakt:
haha i ja sam kontao sta je to al mozda nismo upuceniKevin je napisao/la:GOOLLLL!!! Čelik - Borac 1:1. Rašević izjednačio preko Raševića.
![]()

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Baci se covjek ko da ga je vagon opalio...BegA_SA je napisao/la:Sta drugo nego penal za Slaviju

- Crveni_1922
Sto ce se slavit veceras u Mostaru i na jednoj i na drugoj strani...... 

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Komunikacija
- Kontakt:
Nek se slavi na obe strane!!!!!!!!!!!!!oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Modriča Maxima - Velež 3:3
Ma jok nije namjesteno dje ce biti
da je kojim slucajem Modrica uzela i Orasje bi pobjedilo sigurno,ovako su i oni znali da ce Modrica i Velez podjeliti bodove,i onda koji klinac da placamo Zvezdi kad cemo i nako ispast,a i iz Zvjezde jedva docekali da Velez dogovori utakmicu da oni nebi morali pustati Orasju ..malo su ofirni svi al hajd 
A tolika se buka digla Orasje namjesta Orasje namjesta,ima ekipa koje tri puta vise namjestaju samo sto je u Orasju iljo pa je na njih najlakse svaliti al dobro,stacese i ovima u kraj aBd
Ma jok nije namjesteno dje ce biti

A tolika se buka digla Orasje namjesta Orasje namjesta,ima ekipa koje tri puta vise namjestaju samo sto je u Orasju iljo pa je na njih najlakse svaliti al dobro,stacese i ovima u kraj aBd

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 maj 2009, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Modriča Maxima - Velež 3:3
Ma jok nije namjesteno dje ce bitida je kojim slucajem Modrica uzela i Orasje bi pobjedilo sigurno,ovako su i oni znali da ce Modrica i Velez podjeliti bodove,i onda koji klinac da placamo Zvezdi kad cemo i nako ispast,a i iz Zvjezde jedva docekali da Velez dogovori utakmicu da oni nebi morali pustati Orasju ..malo su ofirni svi al hajd
Sudija iz Sarajeva.

Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
- RK Gradacac
- Kontakt:
NE SERI!miky_hz je napisao/la:Modriča Maxima - Velež 3:3
Ma jok nije namjesteno dje ce bitida je kojim slucajem Modrica uzela i Orasje bi pobjedilo sigurno,ovako su i oni znali da ce Modrica i Velez podjeliti bodove,i onda koji klinac da placamo Zvezdi kad cemo i nako ispast,a i iz Zvjezde jedva docekali da Velez dogovori utakmicu da oni nebi morali pustati Orasju ..malo su ofirni svi al hajd
010 ISN'T JUST A CODE
- Stone Island
- Kontakt:
Vama se zadnja titula namjestila i tad se niste žalili,a kad vas neko pokrade plačete...miky_hz je napisao/la:Modriča Maxima - Velež 3:3
- Komunikacija
- Kontakt:
Ajde ljudi sta se provocirate sjecate li se kad je prije dvije sezone west ham dobio manchastera u gostima i ostali u ligi,toga ima svagdje,ako su ljudi dogovorili,neka pa sto,kad je to u italiji i kad je kvota 1.30 na x niđe veze a u nas odmah buka,svi se nazivaju lopovima i sl epitetima ,osobno mi je drago da je Orasje ispalo,losi su bili citavu polusezoni i to je to.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- RK Gradacac
- Kontakt:
U Italiji je veliki Juve ispao u drugu ligu zbog malverzacija, a sta ce se desit u BiH? NistaKomunikacija je napisao/la:Ajde ljudi sta se provocirate sjecate li se kad je prije dvije sezone west ham dobio manchastera u gostima i ostali u ligi,toga ima svagdje,ako su ljudi dogovorili,neka pa sto,kad je to u italiji i kad je kvota 1.30 na x niđe veze a u nas odmah buka,svi se nazivaju lopovima i sl epitetima ,osobno mi je drago da je Orasje ispalo,losi su bili citavu polusezoni i to je to.

010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
jao jedanaesterca za slaviju 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma jasta ba. Hehe pola utakmica na domacem terenu pobijedili penalimaBegA_SA je napisao/la:Sta drugo nego penal za Slaviju
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
GoRaN je napisao/la:Baci se covjek ko da ga je vagon opalio...BegA_SA je napisao/la:Sta drugo nego penal za Slaviju
Ma jasta ba, pola utakmica kod kuce dobili na penale
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Stone Island
- Kontakt:
Pa koji ..... njega zaboli je li namješteno ili nije...je li njegova ekipa oštećena zbog toga ? Nije i vozdra...Komunikacija je napisao/la:Ajde ljudi sta se provocirate sjecate li se kad je prije dvije sezone west ham dobio manchastera u gostima i ostali u ligi,toga ima svagdje,ako su ljudi dogovorili,neka pa sto,kad je to u italiji i kad je kvota 1.30 na x niđe veze a u nas odmah buka,svi se nazivaju lopovima i sl epitetima ,osobno mi je drago da je Orasje ispalo,losi su bili citavu polusezoni i to je to.
Titulu su im onda poklonili i svi smo šutili jer je to Sarajevo,kao naš velikan,zbog imena zaslužilo ali ovaj odmah dotrči na forum da kaže kako smo mi namjestili da bi ostali dio ovog cirkusa zvanog PL BiH !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.