Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nema te vi JOS ekipu koja moze se borit na 3 strane, mislim da ako bi zavrsili 2/3 i ispadnete u pola finalu ligu Sampiona. Onda je dobra sezona sa vakvim igracama.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- WindOfChange
- Kontakt:
. Zašto ne mogu, jer su odlični ! To se dešava takvim ekipa . To ne znači da je Burnley bolji od njih, daleko odomerbavarac je napisao/la:Dobijete jedan L'pool u gostima, a ne mozete Burnleya.
Ocigledno da male ekipe lose uticu na vas.![]()
![]()
![]()
toga . Ako time mjeriš snagu - onda bismo po tvom zakonu rekli da je Rubin Kazan bolji od Barcelone ?! Smešno !

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne apsolutno nisam tako mislio.WindOfChange je napisao/la:. Zašto ne mogu, jer su odlični ! To se dešava takvim ekipa . To ne znači da je Burnley bolji od njih, daleko odomerbavarac je napisao/la:Dobijete jedan L'pool u gostima, a ne mozete Burnleya.
![]()
![]()
toga . Ako time mjeriš snagu - onda bismo po tvom zakonu rekli da je Rubin Kazan bolji od Barcelone ?! Smešno !![]()
Sto se tice Barce onaj je kiksala jednu tekmu protiv malih, a sto se tice vas prvo Sunderland, pa evo Burnley.....
Mozda je jos bilo posrtaja, jer se ne sjecam bas najbolje.....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
WindOfChange je napisao/la:. Zašto ne mogu, jer su odlični ! To se dešava takvim ekipa . To ne znači da je Burnley bolji od njih, daleko odomerbavarac je napisao/la:Dobijete jedan L'pool u gostima, a ne mozete Burnleya.
![]()
![]()
toga . Ako time mjeriš snagu - onda bismo po tvom zakonu rekli da je Rubin Kazan bolji od Barcelone ?! Smešno !![]()
Barceloni je to jedini poraz u cijeloj godini,da se to cesce desava to bi se vec reklo da nesto nije ok cim gube te tkz male utakmica......imas primjer cini mi se prosle godine Liverpoola i Mancestera kad je Liverpool uzimao Mancestera a Mancester uzimao prvenstvo upravo na tim malim utakmicama na kojim je Liverpool gubio bodove...
Na kraju ko ima vise razloga za slavlje,Liverpool sto je dobio Mancestera,ili Mancester sto je osvojio titulu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- WindOfChange
- Kontakt:
. Zašto ne mogu, jer su odlični ! To se dešava takvim ekipa . To ne znači da je Burnley bolji od njih, daleko od
toga . Ako time mjeriš snagu - onda bismo po tvom zakonu rekli da je Rubin Kazan bolji od Barcelone ?! Smešno !
[/quote]
Ne apsolutno nisam tako mislio.
Sto se tice Barce onaj je kiksala jednu tekmu protiv malih, a sto se tice vas prvo Sunderland, pa evo Burnley.....
[/quote]
. Ja sam u potpunosti za Chelsea !

Ne apsolutno nisam tako mislio.

. Ja sam u potpunosti za Chelsea !

"The guy who organised the fixtures this season must have come from a special school, because he's more intelligent than I am" - Wenger
Mislim da je u pravu, preteska sedmica za poor Arsenal

Mislim da je u pravu, preteska sedmica za poor Arsenal

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Porto vs. Arsenal
Steta...htio sam Bayern il Milan.
Steta...htio sam Bayern il Milan.
Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- jalehordas
- Kontakt:
dobro je nismo dobili teskog protivnika ima da glatko prodzemo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Upravo ovog se i bojim.Svi misle da bi trebali bez problema proci Porto,a uvjeren sam da su bolji i od Bayerna, Milan, pa cak i Intera.(talijani nam leže) Trebali bi proci,al sigurno ne tako lagano kao sto vecina misli.jalehordas je napisao/la:dobro je nismo dobili teskog protivnika ima da glatko prodzemo
Ne brini se nista. izbacit ce vas i porto, kao sto bi vas i ovi gore navedeni izbacili.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
trebaćete dosta truda uložiti da izbacite porto nisu oni lagan protivnik
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Nedo Bog nikome...stvarno mi te žao...Wolverine je napisao/la:Ne brini se nista. izbacit ce vas i porto, kao sto bi vas i ovi gore navedeni izbacili.

eto vidjet cemoCesc Fabregas 4 je napisao/la:Nedo Bog nikome...stvarno mi te žao...Wolverine je napisao/la:Ne brini se nista. izbacit ce vas i porto, kao sto bi vas i ovi gore navedeni izbacili.

- TheManiacs
- Kontakt:
Ja sam prizeljkivao Cska ili Stuutgart ali moze i Porto...vazno je postici gol u prvom mecu a onda na emiratima rutinski do cetvrtfinala
Steta sto se prva ne igra na Emiratima gdje cemo svakako dobiti 4 razlike pa da u revansu
igraju juniori.
Ovako cemo pobijediti minimalno dole pa cemo ih razvaliti u revansu.
[youtube][/youtube]
Idemo u Afriku!
igraju juniori.
Ovako cemo pobijediti minimalno dole pa cemo ih razvaliti u revansu.
[youtube][/youtube]
Idemo u Afriku!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ma proci ce arsenal 100% ali nece biti lahko mislim da ce ovo biti mec slican kao i prosle sezone man.utd-porto 

FK Pjetlovi
- WindOfChange
- Kontakt:
. Vidi se da je Porto nekada imao čovjeka poput Mourinha .reds je napisao/la:ma proci ce arsenal 100% ali nece biti lahko mislim da ce ovo biti mec slican kao i prosle sezone man.utd-porto

. Osjćam ih, znam kakvi su !

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.