ovo je rosas kopirao tekst sa zrinski info za bogu plakaton je taj brend koji je prepoznatljiv u svijetu i koji ima armiju svojih navijača
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ma i ja sam vidio ima jos bisera samo nisam htio da komentarisem odmah bi me proglasili provokatorom.Samo F.K.S !! je napisao/la:ovo je rosas kopirao tekst sa zrinski info za bogu plakaton je taj brend koji je prepoznatljiv u svijetu i koji ima armiju svojih navijača![]()
![]()
Inter1977 je napisao/la:Ima al na Sokocu u instituciji.....Rule_hz je napisao/la:ima li za mene mjesta??![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
@vuvu_zzz
Baš sam to htio napisati, tj. kompletna tema Arsenal spada u ovu rubriku
Baš sam to htio napisati, tj. kompletna tema Arsenal spada u ovu rubriku
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Arsenalisation
- Kontakt:
ma ajd sve ali ovo kralj kraljeva....

Postao/la Romariooo dana 19 nov 2010, 22:52
Ova tema je postala uzvisena, bez abdesta se ovdje ne smije pisati
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Poludio je HAHAHAHAHA.
Da poludiš moraš prvo bit normalanOTNYS_YNWA je napisao/la:Poludio je HAHAHAHAHA.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Evo jedan dobar.

Facasplaca je napisao/la:Cuj ne valja vam Lukaku ? . . .niste vi vidjeli njegove ocjene na manageruprvo to pogjedajte pa onda pricajte.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Glavni, po menageru se igrači poznaju.Bosco je napisao/la:Evo jedan dobar.
Facasplaca je napisao/la:Cuj ne valja vam Lukaku ? . . .niste vi vidjeli njegove ocjene na manageruprvo to pogjedajte pa onda pricajte.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
najjaciArsenalisation je napisao/la:ma ajd sve ali ovo kralj kraljeva....Postao/la Romariooo dana 19 nov 2010, 22:52
Za zivot cijeli!
Hahaha,oplakah.Nisam odavno nešto smiješnije ćuoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:najjaciArsenalisation je napisao/la:ma ajd sve ali ovo kralj kraljeva....Postao/la Romariooo dana 19 nov 2010, 22:52
- Facasplaca
- Kontakt:
Drago mi je da ziteku dobru zajebanciju.OTNYS_YNWA je napisao/la:Glavni, po menageru se igrači poznaju.Bosco je napisao/la:Evo jedan dobar.
drH je napisao/la:Kad bi cenzurisali rijec dominacija i dominira postovi Paje bi izgledalibrazzo je napisao/la:Monolog je napisao/la:Cenzurišite riječ "dominacija".![]()
-Paja je napisao/la: **** **** **** **** Arsenal **** **** **** **** **** **** ****, **** **** **** **** **** Wenger, **** **** ****
Big club, great history, Nottm Forest.
- Megamon
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ti Mandrak isto ona što joj je kisla GloOva. Nije West Bromwich Olbion nega WB Albion.Mandrak je napisao/la:Arsenal je prosuo vec 9 bodova na svom terenu (WBO, New Castle i Totenham), .
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
taj mandrak nijedno ime nije napiso pravilno 
Evo i ja gledamWolverine je napisao/la:taj mandrak nijedno ime nije napiso pravilno
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ja prvo razmišljo koji su ovo timovi onda skonto tema Arsenal i pričaju o kiks tekmamaFrutek je napisao/la:Evo i ja gledamWolverine je napisao/la:taj mandrak nijedno ime nije napiso pravilno![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E ovo je Epic winFrutek je napisao/la:Ima Blekić na Animal Planetureds je napisao/la:Dobar !Devil je napisao/la:Pa Sarajevu nemaju sta prikazati ni na History Channelu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 94 gosta.