EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Zao mi Islanda simpaticna ekipa ali ovi su na ovom prvenstvu igrali da ih bog dragi ne moze skontati.Imao sam suhu da ce odigrati dobro protiv Francuza.Jel cjelo vrijeme su igrali najbolje protiv najboljih.
Ali ''Karabatica'' se probudio i u drugom poluvremenu potop ''Ostrvljana''
A Hrvati su zasluzili ovo finale bez daljnjeg.
Tamo sta ce da bude,nek bude.
Ali ''Karabatica'' se probudio i u drugom poluvremenu potop ''Ostrvljana''
A Hrvati su zasluzili ovo finale bez daljnjeg.
Tamo sta ce da bude,nek bude.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobra Hrvatska!!!Nek zaustave sutra onog kengura i pobijediti će!!!
Da, mislio sam na godine, dečko ima 19 godina. Inače to je jedna sjajna generacija koja je osvojila naslov svjetskih prvaka u svojoj generaciji.Trigger je napisao/la:
Za Marina Marića si vjerovatno kont'o 'mali' zbog godina (1990.) inace momak je 'ogroman', jak k'o Velež planina...
Proglašen je najboljim pivotom, igračem, na zadnjem prvenstvu omladinaca, a odnedavno je član RK Zagreb.
Super talenat, počeo i doskora igrao u mostarskom RK Zrinjski, tako da nije baš izašao ispod "hrvatske štanc mašine" - istine radi
Možda je i igrao u Zrinjskom, ali to je nevažno. Ušao je pravi rukometni sustav gdje može učiti i igrati sa najboljima.
-
- Kontakt:
Exstra igra Duvnjaka pokazao zasto je najskuplji igrac na svijetu,te i Balica ,mada Hrvatskoj nikako ne odgovara Francuska jer pre cesto su prljavi u igri imaju zastitu sudaca,samo zadnje finale je pokazalo u sudackoj analizi da su suci svirali u korist Francuske 30 i nesto faula i to na SP-u u Hrvatskoj,stoga ako malo zagusti tu su sudci ,misljenja sam da Francuska ipak ovo uzima!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
Cestitke Hrvatima na igri koju su prikazali danas i rezultatu naravno.U drugom poluvremenu su razbili Poljake i dokazali da je dobra odbrana kljuc uspjeha.Mislim da se ni najvisi optimisti nisu nadali ovakvom uspjehu Hrvatske repke.
Sutra finale kakvo se samo pozeliti moze...Pogotovo zbog duela Balic-Karabatic

Sutra finale kakvo se samo pozeliti moze...Pogotovo zbog duela Balic-Karabatic

Na SP-u u Hrvatskoj Hrvati su jedonstavno pukli. Sudije jesu natezale za Francuze, ali Hrvatsku je uništila ona euforija i jednostavno su izgorili.antipolitika2 je napisao/la:Exstra igra Duvnjaka pokazao zasto je najskuplji igrac na svijetu,te i Balica ,mada Hrvatskoj nikako ne odgovara Francuska jer pre cesto su prljavi u igri imaju zastitu sudaca,samo zadnje finale je pokazalo u sudackoj analizi da su suci svirali u korist Francuske 30 i nesto faula i to na SP-u u Hrvatskoj,stoga ako malo zagusti tu su sudci ,misljenja sam da Francuska ipak ovo uzima!
Očekujem pravo finale, igraju dvije reprezentacije koje su obilježile posljednje godine u svjetskom rukometu.
Cestitam Hrvatima i pogotovo mom rodjaku Slavki Goluzi
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Odlcna igra Hrvatske, Balic majstor!
Sutra ce zavisi od toga da li ce Omeyer imatu svo dan
Sta mislite ko bi na kraju trebao biti MVP turnira , i po vama najbolje sedmorka do sada ?

Sutra ce zavisi od toga da li ce Omeyer imatu svo dan

Sta mislite ko bi na kraju trebao biti MVP turnira , i po vama najbolje sedmorka do sada ?

Hm...tesko pitanje ali ja bih glasao ovako:defender je napisao/la:Sta mislite ko bi na kraju trebao biti MVP turnira , i po vama najbolje sedmorka do sada ?
(LK)Valur Sigurdsson-Island
(LB)Filip Jicha-Češka
(SB)Ivano Balić-Hrvatska
(DB)Olafur Stefansson-Island
(DK)Luc Abalo-Francuska
(P)Igor Vori-Hrvatska
(G)Slavomir Szmal-Poljska
Dosta sam se dvoumio između Balica i Karabatica ali ipak sam se za ovog prvog odlucio.
Tore je najzaslužniji za dovođenje Zrinjskog u premijer ligu i osvajanje juniorskog kupa BiH.I na zadnjem juniorskom SP proglašen najboljim igračem prvenstva.Za Zagreb je potpiso tek ove sezone.kikach je napisao/la:Da, mislio sam na godine, dečko ima 19 godina. Inače to je jedna sjajna generacija koja je osvojila naslov svjetskih prvaka u svojoj generaciji.Trigger je napisao/la:
Za Marina Marića si vjerovatno kont'o 'mali' zbog godina (1990.) inace momak je 'ogroman', jak k'o Velež planina...
Proglašen je najboljim pivotom, igračem, na zadnjem prvenstvu omladinaca, a odnedavno je član RK Zagreb.
Super talenat, počeo i doskora igrao u mostarskom RK Zrinjski, tako da nije baš izašao ispod "hrvatske štanc mašine" - istine radi
Možda je i igrao u Zrinjskom, ali to je nevažno. Ušao je pravi rukometni sustav gdje može učiti i igrati sa najboljima.
Mostarac ko mostarac,draga mu čaša,ali nadam se da mu neće štetit u daljoj karijeri jer ima ogroman potencijal.
Ako bude uporan i ako ga ozlijede zaobiđu ima velike šanse da bude i bolji od Vorija.
Zadnja izmjena: Eagles, dana/u 30 jan 2010, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Rezultati Hrvatske od osamostaljenja.
1994. Europsko prvenstvo - 3.mjesto
1995. Svjetsko prvenstvo - 2.mjesto
1996. Olimpijske igre - 1.mjesto
1996. Europsko prvenstvo - 5.mjesto
2003. Svjetsko prvenstvo - 1.mjesto
2004. Olimpijske igre - 1.mjesto
2004. Europsko prvenstvo - 4.mjesto
2005. Svjetsko prvenstvo - 2.mjesto
2006. Europsko prvenstvo 4.mjesto
2007. Svjetsko prvenstvo - 5 mjesto
2008. Olimpijske igre - 4.mjesto
2008. Europsko prvenstvo - 2.mjesto
2009. Svjetsko prvenstvo - 2.mjesto
2010. ???
2010. ???
Voli cugnit?Eagles je napisao/la:Tare je najzaslužniji za dovođenje Zrinjskog u premijer ligu i osvajanje juniorskog kupa BiH.I na zadnjem juniorskom SP proglašen najboljim igračem prvenstva.Za Zagreb je potpiso tek ove sezone.kikach je napisao/la:Da, mislio sam na godine, dečko ima 19 godina. Inače to je jedna sjajna generacija koja je osvojila naslov svjetskih prvaka u svojoj generaciji.Trigger je napisao/la:
Mostarac ko mostarac,draga mu čaša,ali nadam se da mu neće štetit u daljoj karijeri jer ima ogroman potencijal.
Ako bude uporan i ako ga ozlijede zaobiđu ima velike šanse da bude i bolji od Vorija.

Pa jestel culi sta kaze komentator danas za Balića.Na dan ispusi kutiju cigara...kikach je napisao/la:Voli cugnit?Ma nema veze, ima puno velikih sportaša kojima čaša nije bila strana, a i pušili su ko turčini.

- vajza_fcbm
- Kontakt:
a i trazi upaljac od novinaraH1N1 je napisao/la:Pa jestel culi sta kaze komentator danas za Balića.Na dan ispusi kutiju cigara...kikach je napisao/la:Voli cugnit?Ma nema veze, ima puno velikih sportaša kojima čaša nije bila strana, a i pušili su ko turčini.
![]()

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
Pričali su i za Roberta Prosinečkog i Žarka Paspalja da puše nenormalno. A opet o kakvim je igračima bilo riječi.H1N1 je napisao/la:Pa jestel culi sta kaze komentator danas za Balića.Na dan ispusi kutiju cigara...kikach je napisao/la:Voli cugnit?Ma nema veze, ima puno velikih sportaša kojima čaša nije bila strana, a i pušili su ko turčini.
![]()
Nemoj tako, ti si se vec unaprijed pripremio ako Hrvatska izgubi da imas opravdanje, obje reprezentacije su odlicne meni je francuska draza i mozda za nijansu bolja, mislim da nece biti neuspjeh ni za jedne ni za druge ako izgube jer vec su ostvarili veliki uspjeh ipka vece sanse dajem Francuzima.antipolitika2 je napisao/la:Exstra igra Duvnjaka pokazao zasto je najskuplji igrac na svijetu,te i Balica ,mada Hrvatskoj nikako ne odgovara Francuska jer pre cesto su prljavi u igri imaju zastitu sudaca,samo zadnje finale je pokazalo u sudackoj analizi da su suci svirali u korist Francuske 30 i nesto faula i to na SP-u u Hrvatskoj,stoga ako malo zagusti tu su sudci ,misljenja sam da Francuska ipak ovo uzima!
-
- Kontakt:
@ljubav,komentari polufinala?
2010. 1 mjestokikach je napisao/la:Rezultati Hrvatske od osamostaljenja.
2010. ???

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ceka on da Hrvatska izgubi u finalu...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:@ljubav,komentari polufinala?
-
- Kontakt:
Gorazde11 je napisao/la:Ceka on da Hrvatska izgubi u finalu...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:@ljubav,komentari polufinala?
e jbg ako to čeka,pa rekao je da island osvaja zlato,on je principijelan,ne vjerujem da on to čeka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.