Iskreno ja ocekujem nekih 25-30000 navijaca u cetvrtak.obannon je napisao/la:Efes ili Turkish Airlines svejedno je samo neka daju pare.
Jos kad bi uzeli pare od EPS-a i Telenor-a na konju bi bili.
Ima protiv Slovana da bude 40000 Delija na Marakani
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vujadin skoro pa presao u Bordeaux,hvala im od sveg srca za ovaj transfer.
Sada se okrenuti S.Savicu i pokusati ga dovesti.
Inace danas citam da ona dvojica levata Tosic i Adzic nisu potpisali ugovor u FS pa ovaj nece moci igrati protiv Slovana.
Kakve teske budaletine rade u ovome klubu.
Sada se okrenuti S.Savicu i pokusati ga dovesti.
Inace danas citam da ona dvojica levata Tosic i Adzic nisu potpisali ugovor u FS pa ovaj nece moci igrati protiv Slovana.

Kakve teske budaletine rade u ovome klubu.
- alan_kardec
- Kontakt:
@Devil
Ko je S. Savić?
Ko je S. Savić?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Stefan Savic iz BSK Borce,mladi U21 reprezentativac Crne Gore,1991.godiste,mozda cak veci potencijal nego sto je Vidic bio.alan_kardec je napisao/la:@Devil
Ko je S. Savić?
Ove godine nekoliko puta isao u London u kamp,cak je i Wenger bio odlucan da ga ostavi u klubu ali ne znam sta je na kraju bilo presudno da ne ostane.Spominjala se cifra od 2 mil.na ime obestecenja.
Sve se vise dovodi Batak,crnogorski reprezentativac 33 godine sa bogatom internacionalnom karijerom.
- alan_kardec
- Kontakt:
A čuo sam za tog nekog Savića da ga je tražio Arsenal, ali su onda odustali. Batak... ako ništa iskusan je, mogao bi poslužiti svrsi.
Nego ima šta od dovođenja nekog kvalitetnog napadača?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sada imamo vremena za napadaca jos 20-ak dana do prvenstva,posto su registracije za El zavrsene.Sve se vise spominje Ranko Despotovic.alan_kardec je napisao/la:A čuo sam za tog nekog Savića da ga je tražio Arsenal, ali su onda odustali. Batak... ako ništa iskusan je, mogao bi poslužiti svrsi.
22. Saša Stamenković, 1. Boban Bajković, 31. Marko Dmitrović,
18. Slavoljub Đorđević, 15. Milan Vilotić, 4. Uroš Spajić, 14. Nikola Mikić, 24. Pavle Ninkov, 3. Duško Tošić, 6. Nikola Ignjatijević, 16. Stevan Reljić, 27. Srđan Mijailović, 30. Nemanja Nikolić, 32. Vladimir Bogdanović, 26. Aval Isah, 2. Savio, 20. Kadu, 10. Marko Mugoša, 88. Dejan Milovanović, 9. Ognjen Koroman, 7. Milan Jermeić, 8. Darko Lazović, 17. Vladan Binić, 29. Marko Vešović,
11. Miloš Trifunović, 19. Branimir Subašić, 21. Aleksandar Jevtić, 23. Slavko Perović.
Reg.za Slovan
Pavlovic otpao,a Djordjevic ide sa 26 godina na kaljenje.

18. Slavoljub Đorđević, 15. Milan Vilotić, 4. Uroš Spajić, 14. Nikola Mikić, 24. Pavle Ninkov, 3. Duško Tošić, 6. Nikola Ignjatijević, 16. Stevan Reljić, 27. Srđan Mijailović, 30. Nemanja Nikolić, 32. Vladimir Bogdanović, 26. Aval Isah, 2. Savio, 20. Kadu, 10. Marko Mugoša, 88. Dejan Milovanović, 9. Ognjen Koroman, 7. Milan Jermeić, 8. Darko Lazović, 17. Vladan Binić, 29. Marko Vešović,
11. Miloš Trifunović, 19. Branimir Subašić, 21. Aleksandar Jevtić, 23. Slavko Perović.
Reg.za Slovan
Pavlovic otpao,a Djordjevic ide sa 26 godina na kaljenje.

- Konstantin
- Kontakt:
Aleluja, tog nespoosobnjakovica treba oterati iz Zvezde.Devil je napisao/la: Reg.za Slovan
Pavlovic otpao,a Djordjevic ide sa 26 godina na kaljenje.![]()

Prodaja se vrši na blagajnama stadiona Crvene zvezde svakog radnog dana od 10 do 18 časova, kao i preko sajta http://www.iticket.rs.
Cene karata su: sever 400, jug 500, istok 800 i zapad 1000 dinara. Kao što je poznato, sezonske karte važe za utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope. Karte za južnu tribinu našeg stadiona će se puštati u prodaju samo u slučaju da se karte za ostale sektore rasprodaju, o čemu će navijači biti na vreme obaveštavani.
Karte malo nemaju logike ali eto

Trebaju li kome polovne crveno bele stolice povoljna cena.
Cene karata su: sever 400, jug 500, istok 800 i zapad 1000 dinara. Kao što je poznato, sezonske karte važe za utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope. Karte za južnu tribinu našeg stadiona će se puštati u prodaju samo u slučaju da se karte za ostale sektore rasprodaju, o čemu će navijači biti na vreme obaveštavani.
Karte malo nemaju logike ali eto

Trebaju li kome polovne crveno bele stolice povoljna cena.

Jesu ove plavo bijele stolice zbog toga sto vam je novi sponzor Gazprom ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Konstantin
- Kontakt:
Da, bela istocna tribina i plavim slovima gasporom.Ali pazi, zvezda u grbu ima crvenu ,plavu i belu boju, kao simbol Srpske trobojke....tako da ne smeta, bitno da su euri stigli....harry_90 je napisao/la:Jesu ove plavo bijele stolice zbog toga sto vam je novi sponzor Gazprom ?

- Konstantin
- Kontakt:
Daj bre ovo ocajno izgleda.
Mogao bih ja uzeti godisnju za istok samo da negledam ovo.

Mogao bih ja uzeti godisnju za istok samo da negledam ovo.
Hyundai i zvanicno dosao.Pored Adzica i Lukica automobile su dobili jos samo Stamenkovic,Blazic i Paja,sto znaci da je vecina sponzorstva u novcu sto mi je veoma drago.
Vujadin odmah gol za Bordeaux.
Koga smmo mi prodali. 
Vujadin odmah gol za Bordeaux.

- Konstantin
- Kontakt:
sacekaj da vidimo konacan izgled,pa cemo onda na miru da bacimo spiku o izgledu...Cuj Blazic a ima auto od kluba, zar ga jos nismo oterali
d

- alan_kardec
- Kontakt:
Sad isto stadion Bazela.
Ne, stvarno šugavo izgleda.

Ne, stvarno šugavo izgleda.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Konstantin
- Kontakt:
Intervju sa Vladanom Lukicem predsednikom Crvene Zvezde i o tome sta znaci dolazak Gaspromnjefta i Hjundaija u Zvezdu,o saradnji sa Salkeom i planu da Zvezda ponovo bude prvak Evropemozete procitati ovde
* Koliko ste skromni u sportskim zahtevima ove sezone?
- Zvezda nema ograničenja kad su sportska dostignuća, nije neskromno što želimo da budemo opet prvaci Evrope. Kad to sad kažem deluje nestvarno i nerealno, ali je i 1986. godine posle 13. mesta sa Stanetom u polusezoni bilo smešno što se maštalo o Ligi šampiona. A ona je osvojena pet godina kasnije.
* Gasprom dobija i plavo-belu tribinu na istoku kao deo ugovora?
- Ugovor sa „Gaspromom“ je tako dobar da je to minimalno što zaslužuju. Biće još dosta toga. Naša marketinška ekipa, koja je najbolja u zemlji, pomogla je našim partnerima idejama da to izgleda što bolje, da oni budu zadovoljniji i ponosniji.
Sa Mihajlovicem ostalo samo da se dogovore klubovi,a Kaludjerovic pred potpisom.
Kako volim kadame ovako uprava slusa,bas kao da citaju forum.
- Konstantin
- Kontakt:
Neka dodju,dobri su igraci,Kaludjerovic pogotovo ,sa njim bi trebalo da prezimimo u Evropi, samo me brine strategDevil je napisao/la:Sa Mihajlovicem ostalo samo da se dogovore klubovi,a Kaludjerovic pred potpisom.

Inace, jos jedva veoma bitna vest da ce utakmice Crvene zvezde u novoj sezoni biti prenošene u čak 11 zemalja Evrope i u gotovo svim zemljama bivše Jugoslavije..
http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-po ... -video.htmCrvena zvezda je nedavno potpisala petogodišnji ugovor o prenosu deset utakmica koje igra kao domaćin u prvenstvu Srbije, računajući i „večiti derbi” protiv Partizana. Ostalih pet utakmica „crveno-beli” su ustupili Zajednici superligaša, kako bi i oni kroz prodaju TV prava mogli da obezbede sredstva za rad. Odmah po potpisivanju ugovora s TV Foks, Zvezdin marketing je stupio u kontakt s pojedinim televizijama s prostora bivše Jugoslavije i ponudio im prava prenosa. Tako će, prema saznanjima „Politike”, utakmice Crvene zvezde u Makedoniji prenositi TV „Sitel”, u Crnoj Gori TV „Atlas”, u Bosni i Hercegovini ATV iz Banjaluke, dok će prava za područje Slovenije i Hrvatske imati „Športklub”.
- Konstantin
- Kontakt:
Zvezda povukla dres sa brojem 12

http://****.rs/news.php?id=32321Crvena zvezda se još jednim gestom - najupečatljivijim do sada, zahvalila vernim navijačima za vernost i odanost koju iskazuju godinama, decenijama…
Na inicijativu rukovodstva crveno-belih, u utorak je iz upotrebe povučen dres sa brojem 12, koji je simbolično poklonjen “Zvezdinom 12. igraču” - Delijama. Predstavnik najbrojnije navijačke grupe u Srbiji, Vladimir Šavija, primio je poklon od strane predsednika Vladan Lukića.
- San svih zvezdaša je bio da zaigra na terenu... Nedavno smo dobili čast da postanemo deo kluba potpisivanjem ugovora. Sada nam je čast da uzmemo i dres. Za razliku od igrača koji od trenera dobijaju mesto u timu, naše mesto je nekada malo istureno, a nekada iza golmana - u zavisnosti od toga na koju stranu napada naš klub - rekao je Šavija, koji je pozvao sve zvezdaše da u četvrtak od 20.30 u velikom broju dođu na "Marakanu" i opravdaju "dres koji nose".Predsednik Zvezde, Vladan Lukić, pozdravio je, kako je naglasio, autentičan gest nekog kluba na ovim prostorima.
- Na ponos svih nas, prvi i jedini na ovim prostorima, povlačimo broj 12 iz upotrebe zbog navijača. Teže mi je da sada govorim nego kada smo potpisivali ugovor, na primer, sa Gaspromom. Mnogo sam uzbuđen, jer sam i sam navijač. Jedina ispravna odluka je da broj 12 mogu da nose samo Delije". Dolazili su Real, Barselona i mnogi drugi veliki klubovi. Mnogi nisu pobeđivali iako su bili kvalitetniji, jer je Zvezda imala 12. igrača - navijače - objasnio je potez kluba predsednik, Vladan Lukić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.