Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ova liga se pravo zahuktava.....nema unaprijed upisanih bodova, Jedinstvo se danas pravo "okliznulo"....GOSK samo bod.....danas ce mo vidjeti sta ce napraviti Stupcanica i Celik.....
🔴⚫️
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma totalno izjednacena liga. Nikad ovsko nije bilo, na kraju prvi moze biti bilo ko. Ja i dalje mislim da mi imamo jako finu ekipu, Stupcanica takodjer, Radnik, Sloboda. Mi smo kiksali protiv Buducnosti, al smo ih potpuno nadigrali, Travnik rasuli nismo imali srece, protiv Slobode ni pobjeda ne bi bila nezasluzena, to su mnogi i Tuzlaci rekli. Do zadnjeg kola ce biti kikseva sa svih strana, ko bude iole prisebniji proci ce prvi kroz cilj
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Nama ce utakmica u Tomislavu puno toga rec, ako pobijedimo mogu rec da smo prvi favorit...
Juce prvo poluvrijeme odlicno, drugo mi se nikako ne svidja, sreca udje onaj centarsut u go i tu smo presjekli Travnik, da nismo imam osjecaj da smo skroz visili
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Preselili na drugu stranicu ("Sport bez cenzure"), na staroj (ovdje) se ponekad neko javi.
Slazem se za utakmicu protiv Tomislava, Sloboda je je jos u prvom poluvremenu trebala rijesiti utakmicu po sansama.
🔴⚫️
- Quartararo
- Kontakt:
Čist penal ne sviraše Bratstvu. 

Robija 

- prisonbreak
- Kontakt:
Nisam znao da je rame penal

Poslije Tuzle nigdje te nije bilo, pa ste prozivali Robiju danaa da ih nece biti pa ljudi opet zakucase. Slobodno nekad nesto pozitivno napisite.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Quartararo
- Kontakt:
Pošalji sliku Robijaša, nisam upratio koliko ih je. Penal je bio čist kao suza. Opet kupujete tekme kao pred kraj prošle sezone.prisonbreak je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:15Nisam znao da je rame penal![]()
Poslije Tuzle nigdje te nije bilo, pa ste prozivali Robiju danaa da ih nece biti pa ljudi opet zakucase. Slobodno nekad nesto pozitivno napisite.

- sagitarius
- Kontakt:
Picko jedna znas da je penal bio a ne vidis koliko je robova, suti!Vas nece ni 50 doci na ovo gostovanje…Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:16Pošalji sliku Robijaša, nisam upratio koliko ih je. Penal je bio čist kao suza. Opet kupujete tekme kao pred kraj prošle sezone.prisonbreak je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:15Nisam znao da je rame penal![]()
Poslije Tuzle nigdje te nije bilo, pa ste prozivali Robiju danaa da ih nece biti pa ljudi opet zakucase. Slobodno nekad nesto pozitivno napisite.![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sto se tice navijaca u ovoj ligi Robijasima ne moze niko parirat ni blizu. Daleko najbolji, najbrojniji i najorganizovaniji navijaci, a to dokazuju iz kola u kolo.
Od ostalih izdvojio bih tu drugu grupu po brojnosti, a to je Sila Nebeska, pa treci sumari iz Olova, Atomci Tesanj pa svi ostali.
Od ostalih izdvojio bih tu drugu grupu po brojnosti, a to je Sila Nebeska, pa treci sumari iz Olova, Atomci Tesanj pa svi ostali.
- Quartararo
- Kontakt:
Što komentirate ti, prison, Dajdza i Keno? Zar niste na tekmi?sagitarius je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:23Picko jedna znas da je penal bio a ne vidis koliko je robova, suti!Vas nece ni 50 doci na ovo gostovanje…Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:16Pošalji sliku Robijaša, nisam upratio koliko ih je. Penal je bio čist kao suza. Opet kupujete tekme kao pred kraj prošle sezone.prisonbreak je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:15
Nisam znao da je rame penal![]()
Poslije Tuzle nigdje te nije bilo, pa ste prozivali Robiju danaa da ih nece biti pa ljudi opet zakucase. Slobodno nekad nesto pozitivno napisite.![]()

Jel realno da neko odgovara ovom retardu goretzki haha
Napokon da dobijemo tekmu u kojoj smo 3x bolji od protivnika. Ovo danas se bas moralo uzeti iz milion razloga.
Sada se ovo mora ovjeriti protiv Olova, siguran sam da ce i biti tako.
Napokon da dobijemo tekmu u kojoj smo 3x bolji od protivnika. Ovo danas se bas moralo uzeti iz milion razloga.
Sada se ovo mora ovjeriti protiv Olova, siguran sam da ce i biti tako.
Kako znas kad ne prratis ove male tekme i klubove jbm misa?
- Quartararo
- Kontakt:
Furaju se na Robiju, a svi do jednog ovdje komentiraju. Čovjek bi rekao pravi navijači, ne propuštaju tekmu. Nema ovdje nijednog pravog navijača Čelika.
Što se utakmice tiče, sramota. Čist penal nije sviran Gračanici, iks je bio najrealniji. Ovako su i krajem prošle sezone magično "proigrali" i počeli tući i kući i u gostima. Sumnjivo do bola.
Što se utakmice tiče, sramota. Čist penal nije sviran Gračanici, iks je bio najrealniji. Ovako su i krajem prošle sezone magično "proigrali" i počeli tući i kući i u gostima. Sumnjivo do bola.

- sagitarius
- Kontakt:
Jesi cuo za mobilni internet kretenu?Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:25Što komentirate ti, prison, Dajdza i Keno? Zar niste na tekmi?sagitarius je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:23Picko jedna znas da je penal bio a ne vidis koliko je robova, suti!Vas nece ni 50 doci na ovo gostovanje…Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:16
Pošalji sliku Robijaša, nisam upratio koliko ih je. Penal je bio čist kao suza. Opet kupujete tekme kao pred kraj prošle sezone.![]()
![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Ne odgovarajte na ovog kretena , nek sam sa sobom pise navikao je.Tqcno bi svijet bio bolji da ga je otac izdrkao u wc solju
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
Nema ti šta biti sumnjivo. Vi iz Tuzle još niste svjesni da smo bolja ekipa od Slobode. Pa vi nas ne možete pobjediti pomoću čarobnog štapića. Mi ćemo ući u PL kad mi budemo htjeli.Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:30Furaju se na Robiju, a svi do jednog ovdje komentiraju. Čovjek bi rekao pravi navijači, ne propuštaju tekmu. Nema ovdje nijednog pravog navijača Čelika.
Što se utakmice tiče, sramota. Čist penal nije sviran Gračanici, iks je bio najrealniji. Ovako su i krajem prošle sezone magično "proigrali" i počeli tući i kući i u gostima. Sumnjivo do bola.![]()
Lijep pozdrav.
Zasluzeno Celik danas nosi 3 boda, fulali nekoliko zicera al ipak je usla jedna. Oni nista nisu uradili cijelu tekmu osim lezanja do naseg gola.
Robijasi kao i uvijek na nivou, jedini u ovoj ligi koji idu svako gostovanje u velikom broju ma koliko udaljeno i redovno izdominiraju.
Robijasi kao i uvijek na nivou, jedini u ovoj ligi koji idu svako gostovanje u velikom broju ma koliko udaljeno i redovno izdominiraju.

- Quartararo
- Kontakt:
Hoćeš reći da ste vas četvorica uz onog Naneta, babino i ove ostale anonimuse što iskaču iz mišijih rupa, bili u onih 100-150 Robijaša na tribini? How yes no. Lako se tuđim perjem kititi. Pravi navijači niste niti ćete ikada biti već eventualno derbi simpatizeri i stream navijači.sagitarius je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:46Jesi cuo za mobilni internet kretenu?Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:25Što komentirate ti, prison, Dajdza i Keno? Zar niste na tekmi?sagitarius je napisao/la: ↑21 sep 2025, 17:23
Picko jedna znas da je penal bio a ne vidis koliko je robova, suti!Vas nece ni 50 doci na ovo gostovanje…![]()

Ja ne navijam za tuzlanski tim. Malo si se sje.bao. I niste bolji od Slobode. Dosta su se dobro sad pojačali i trpat će ove manje klubove do krajnjeg cilja. Drug, vi svake sezone želite pa ne želite da uđete. Odlučite se. Istina je da nemate kvalitet ni za ovu ligu kamoli za PL. Pored GOŠK-a, Igmana, Slobode i Stupčanice, nemate šansi. Ovo danas ste kupili i to je jasno kao dan. Čist penal nije sviran Gračanici. Valja vam tavoriti još koju sezonu po pašnjacima 1. Lige FBiH. To vam je plafon.