Fox im olaksao posao kad je iskljucio sve ostale timove koji su bili spremni trejdovati za njega.
NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Izgleda nema za vas superstarova pa si malo nervozan

Zar ti @mogli nije pisao to,a ti navalio ako je dostupan ne smijes propustati starove.
Mada zajebi to,vidis da nezz nije spavo zadnjih 10 dana cekajuci ovaj trejd.
Rekao sam da je upgrade u osnovu na Freda, i kad bi ga jeftino dobili ok. A i tad sam rekao da SAS ima vece sanse jer ce dati vise. Njima je potrebno da udju u playoff i da prave pozitivne poteze zbog Wembija. Raketama nije, vec su u playoffu, mogu kalkulisati, a nemaju tu vrstu pritiska da bi im star igrac mozda postao nezadovoljan.
Postoji i teorija da tankaju Maverickse da ih prebace u Vegas 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odličan posao Spursa. Tri picka prve runde a samo jedan njihov vlastiti, uz to su morali "samo" dati Tre Jonesa i Zacha Collinsa, bez da diraju ikoga od svog mladog corea, vrhunski nema šta.
Ne mogu da vjerujem da Kingsi nisu mogli barem uzeti koji pick prve runde koje Spursi imaju od Atlante, još ovaj jedan pick od CHA prve runde je top14 protected (ako CHA ne uđe u PO, pretvara se u 2 picka druge runde), što znači da su ustvari dobili 2 picka prve runde i 5 pickova druge runde
Oružana pljačka Spursa.
Ne mogu da vjerujem da Kingsi nisu mogli barem uzeti koji pick prve runde koje Spursi imaju od Atlante, još ovaj jedan pick od CHA prve runde je top14 protected (ako CHA ne uđe u PO, pretvara se u 2 picka druge runde), što znači da su ustvari dobili 2 picka prve runde i 5 pickova druge runde

Oružana pljačka Spursa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Strasan posao Sacramenta. Dobili najboljeg igraca u trejdu plus pickove. Sad su sigurno playoff ekipa, a San Antonio nije.
FO Bullsa opet radi retardirane poteze, znam da Zach ima veoma malu vrijednost, al smo opet dali pick druge runde da ga se rjesimo, a mi nista nazad, sem da cemo zadrzat nas pick.
FO po meni zasluzuju svi otkaze, unazadili su fransizu opet.
FO po meni zasluzuju svi otkaze, unazadili su fransizu opet.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Za ovaj trejd jedino objasnjenje je da je Trump kupio SAS, inace kako bi dobili AS beka za nista?
Ako je trejd Luke krađa, ovo je oruzana pljačka.
Ako je trejd Luke krađa, ovo je oruzana pljačka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ni blizu.
Luka je generacijski talenat koji je htio ostati u Dallasu čitavu karijeru i potpisati supermax, odveo ih je do finala bukvalno prije par mjeseci, uz to je 5x zaredom ALL-NBA, vjerovatno višestruki MVP u budućnosti - 26 godina će napuniti ove godine.
Fox je samo jednom bio AS. Nije htio ni pod kojim uslovom produžiti ugovor sa Kingsima i jasno im je dao do znanja da hoće da ide u Spurse. Kingsi su opet izvukli koliko su mogli, tako da je bolje išta nego ništa. Fox je i stariji od Luke 2 godine.
Luka je generacijski talenat koji je htio ostati u Dallasu čitavu karijeru i potpisati supermax, odveo ih je do finala bukvalno prije par mjeseci, uz to je 5x zaredom ALL-NBA, vjerovatno višestruki MVP u budućnosti - 26 godina će napuniti ove godine.
Fox je samo jednom bio AS. Nije htio ni pod kojim uslovom produžiti ugovor sa Kingsima i jasno im je dao do znanja da hoće da ide u Spurse. Kingsi su opet izvukli koliko su mogli, tako da je bolje išta nego ništa. Fox je i stariji od Luke 2 godine.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Samo smijesna mi ova prica fo dallasa kao hoce napad na prsten a daš daleko najboljeg igraca ekipe za losijeg igraca
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa i nije baš tako buraz , Luka igra skoro 10 godina na jakom nivou . Igra redovno i za Sloveniju . Koliko god da je mlad , tijelo trpi . On radi ono što ubija tijelo profesionalnog sportiste , dobije previše kila pa smrša pa opet dobije pa opet smrša i tako u krug . Manje povrede su signali da nešto nije u redu , on se pod hitno mora dozvati kao Jokić .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2025, 22:48De bolan ne pricaj gluposti.Decku je 25 godina.To GM DAL ima kristalnu kuglu pa zna koliko ce Luka trajati ili nece!??BIHpatriota je napisao/la: ↑02 feb 2025, 22:36Ovo nije totalno tačno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:00Ma ovo za Lukine kilograma je suplja prica....Preglupa.
Zasto? Zato sto je milion nacina da mu taj problem rijesis, AKO je to problem bio.Od privatnog kuhara, pa nadalje.Pa eno Zion godinama u NOPu ima taj problem i nikom ne pada napamet da ga trejduje, a ne moze se porediti sa Lukom.
Druga stvar, ako ti to i jeste problem, covjeka stavis na otvoreno trziste.Nema teorije da DAL nije mogao izvuci 5x vise od ovoga sto su im LAL dali.Znaci nema teorije.
Treca stvar, Lukina igra se, kao i kod Jokica, uopste ne zasniva na atletici.On ce isto igrati i sa 30+ godina, tako da ni tu kilogrami nemaju podlogu.Da ne pominjem kako covjek uopste nije imao neku operaciju da kazes da ce ostaviti to neke posljedice u kombinaciji sa pretiloscu.
Ovdje je on ocigledno stao pogresnom liku na zulj ili je GM jednostavno glup i gleda instant uspjeh.Treceg nema.
Istina je da im stil ide na ruku u pogledu dugovječnosti, ali ipak Doncicevo tijelo sa ovakvom kilažom se itekako troši, i to se već polako odražava na povrede koje ga udalje po par mjeseci sa terena, plus ne treba zaboraviti da često i igra pod nekim manjim povredama, dakle njogova kilaža polako dolazi na naplatu. Sreca je samo sto jos uvijek nema one najteže povrede, plus Doncic kao profesionalac ima vec 10-ak sezona, počeo je sa 16 godina da igra u visokom tempu.
Jokic je prije 6 godina se opametio i pred skoro svaku sezonu je dolazio fit i zbof toga njega zaobilaze povrede.
Niti jedan jedini argument nemaju u pogledu dugovjecnosti.Em je decko mlad pa moze promijeniti navike, em nikad nije imao nijednu operaciju.Ima istegnuca tu i tamo i to je za sad bilo to!! Zbog toga sumnjali u njegovu dugovjecnost?? Pa to moze samo malo dijete tako rezonovati.Da ne pominjem da pricamo o liku koji NE IGRA na atletiku.Spor ko ciro i bice spor ko ciro imao 10 kila vise ili manje.
Kile ga mogu sputavati u smislu ovih sitnih povreda i generalne kondicije, ali pricati o tome, a dovedes umjesto njega lika koji ima 30+ godina, koji je staklen cijelu svoju karijeru i koji je imao mnogo operacije je APSURDNO!!! Presmijesno!!
Neka radi ono što on radi i produžiće karijeru .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Vensan Ma naravno druze da se treba dozvati i da to treba rjesavati sto prije oko fizicke spreme, ali to nikako ne moze biti razlog da ga trejdujes.
Nije sad to nepopravljiv problem i nije njemu 30+, pa da kontas da je on to sto je kad je forma u pitanju.
Pisao sam vec ranije, eno Zion ima i gore probleme od njega, pa niko i ne pomislja u NOPu da ga trejduju zbog toga.Ovo je bila neka 3.stvar u pitanju.100%.
Nije sad to nepopravljiv problem i nije njemu 30+, pa da kontas da je on to sto je kad je forma u pitanju.
Pisao sam vec ranije, eno Zion ima i gore probleme od njega, pa niko i ne pomislja u NOPu da ga trejduju zbog toga.Ovo je bila neka 3.stvar u pitanju.100%.
Onaj GM Mavericksa zna sta radi, ovako su ga napadali kad je Irvinga doveo pa hop finale. I mimo toga odradio fenomenalne tradeove.
Nema sretnijeg covjeka trenutno od Divca.
I sto neko kaze niko ne poznaje situaciju bolje od Dallasa, tako da…
Nema sretnijeg covjeka trenutno od Divca.

I sto neko kaze niko ne poznaje situaciju bolje od Dallasa, tako da…
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Shategabri
- Kontakt:
Zion je tipični primjer qrčine od igrača, a da je zvijezda.
Ako ti je on nekakav argument, onda nemaš ništa.
Šta imaju pelikani od ovakvog Ziona?
Tip je odigrao 13 utakmica za ekipu ove sezone.
Bezvezna zvijezda za bezveznu franšizu.
Ako ti je on nekakav argument, onda nemaš ništa.
Šta imaju pelikani od ovakvog Ziona?
Tip je odigrao 13 utakmica za ekipu ove sezone.
Bezvezna zvijezda za bezveznu franšizu.
Koševo Zapad
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Luka da ode u Australiju igrati u 25oj godini, vrijednije ce biti njegovih 6-7 sezona u NBA nego Bagleyevih 15, ako uopste opstane u NBA toliko.
Plus dosta ekipa ne zeli dati Foxu ogromni ugovor koji hocebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 08:28Ni blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.