Totalni fijasko, lopta nije presla cijelim obimom gol liniju.FliX je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:06Mene samo zanima jedno, ako je na utakmici postojala VAR tehnologija, zar ne bi sudija na satu dobio automatski obavjest cim lopta svojim cjelokupnim obimom predje liniju gola? Zasto nam nije kao u npr Engleskoj ponovljeno sa simulacijom lopte koliko je presla. Ovako sticem dojam da gol nije bio, te da je lopta barem malim djelom dodirivala liniju.
Vase misljenje?
Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kad ti Loris kaze da si one of the best.
Grande Ediiiiin
Grande Ediiiiin
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Ajm sur jur not satisfajd wit d rizalt
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
ventil je malo virio i on je doticao linijuavenija je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:08Totalni fijasko, lopta nije presla cijelim obimom gol liniju.FliX je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:06Mene samo zanima jedno, ako je na utakmici postojala VAR tehnologija, zar ne bi sudija na satu dobio automatski obavjest cim lopta svojim cjelokupnim obimom predje liniju gola? Zasto nam nije kao u npr Engleskoj ponovljeno sa simulacijom lopte koliko je presla. Ovako sticem dojam da gol nije bio, te da je lopta barem malim djelom dodirivala liniju.
Vase misljenje?
Ruku na srce ovo je jedan od boljih voditelja
NEMA NAZAD
i Loris isto fino kaze, BiH je odigrala perfektnu utakmicu, jako dobro postavljeni... bravo Ivaylo i igraci koji su iznjeli tu viziju
Nema ba gol tehnologije ovdje. Isto ko što u utorak u Zenici neće biti, samo montiraju VAR sobu, a nema gol tehnologije uopšte.RollingPaper je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:08Gol tehnologija, gdje se lopta pokazuje na gol liniji da li je presla ili nije, se koristila prije VAR-a. Zaista je ne za ne povjerovati da nismo vidili na gol tehnologiji da li je lopta presla yebenu liniju!FliX je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:06Mene samo zanima jedno, ako je na utakmici postojala VAR tehnologija, zar ne bi sudija na satu dobio automatski obavjest cim lopta svojim cjelokupnim obimom predje liniju gola? Zasto nam nije kao u npr Engleskoj ponovljeno sa simulacijom lopte koliko je presla. Ovako sticem dojam da gol nije bio, te da je lopta barem malim djelom dodirivala liniju.
Vase misljenje?
Sasvim je dobro pricao engleski ali je in pljuvati sve redom
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Čuj da riskiraš u tekmi u kojoj si očekivao poraz a dobio bod,pa onda hladan tuš i ostaneš bez bodova......
BOSANSKA KRAJINA
Treba Uefi/Fifi uputit zalbu da smo osteceni. Ne zato da bi se rezultat popravio, vec da nam poslije nekad nesto kompenziraju ako vec nisi sa onim crvenim.avenija je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:08Totalni fijasko, lopta nije presla cijelim obimom gol liniju.FliX je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:06Mene samo zanima jedno, ako je na utakmici postojala VAR tehnologija, zar ne bi sudija na satu dobio automatski obavjest cim lopta svojim cjelokupnim obimom predje liniju gola? Zasto nam nije kao u npr Engleskoj ponovljeno sa simulacijom lopte koliko je presla. Ovako sticem dojam da gol nije bio, te da je lopta barem malim djelom dodirivala liniju.
Vase misljenje?
Bruka sa onim kamerama ko da je '66, valjda mu pisne ako je go..
Walk on
-
- Kontakt:
Ma ok, ali Hugo tamo govori what is the question jer nije ni postavio pitanje. Samo je to rekao.
I am not yet born; O hear me.
Da je bilo koja druga reprezentacija pored Francuske pa i moglo se napasti.
Ljudi imaju najbrže i najopasnije igrače kad krenu u kontru
Ljudi imaju najbrže i najopasnije igrače kad krenu u kontru
De ljudi nemojte biti blesavi, meni je ovo bas merak bio veceras, dodavaju se nasi po 3-4 minute a oni stoje u def poziciji...samo su cekali kiks u dodavanju.
-
- Kontakt:
Brate ti ko da si na google translate pisao.Harise je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:05Sehic: ok, gol je njegova greška a nije od Džeke jako loše je stao stvaro nekad nesigurnost kada izbi loptu.
Sanicanin: bez greške i odlično
Ahmedhodzic: Top igrać kako je čuvao Mbappe ne normalno
Hadzikadunic: isto odlično
Kolasinac: odlično, borio se na svaku loptu
Sušic: solidan igro je duplo puta bolje nego ovaj panj Cipetic
Hadziahmetovic: igro je zaista dobro, borba na prvom mijestu
Cimirot: igro je solidno, ni loše ni dobro, gubio je važne lopte za kontru.
Pjanic: odlično donio sigurnost na veznom redu!
Džeko: svijetska klasa!
Demirovic: mnogo puta je grešio u napad, imo je dosta dobre prilike, ali borba je bila tu.
Lončar: katastrofa
Cipetic: je gorji igro od Civica, a on je bio jako ne siguran
Civic: igra ljevi bek nezna centar šut ubacit
Prevljak: igro je dobro kada je bio na terenu, dobru je šancu imao
Ivaylo Petev: dokazo je da je bolji selektor od rupetine Baždarevica Prosinecka i Bajevica....
Da je Veretout dobio drugi žuti, i da smo isto ovako igrali, opet bi rekao da je to bila ispravna odluka?Raonffa je napisao/la: ↑01 sep 2021, 23:08Al' kaže igrač više...![]()
Isto kao da prvi put gledaju Francuze, njima je jedna kontra dovoljna i gotovo, na velikom prostoru Mbappe i Coman npr. izigrat će našu kompletnu odbranu.
Ali eto naš svijet k'o naš svijet, tanka je linija od "sve ispod pet komada je uspjeh" do toga "trebali smo ih napasti"![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
Bravo momci. Veliki, ogroman bod koji se mora ovjeriti pobjedom protiv Kazahstana. Još jedna dobra stvar je što smo sa Francuzima završili za ove kvale.
Babuka je svjetska klasa, sa 35 uništava prve štopere PSG-a i Uniteda, sanjat će ga večeras, pogotovo Kimpembe. Isto tako strašne tekme Pjanića, Hadžiahmetovića i čitave štoperske linije, naročito Ahmedhodžića.
Babuka je svjetska klasa, sa 35 uništava prve štopere PSG-a i Uniteda, sanjat će ga večeras, pogotovo Kimpembe. Isto tako strašne tekme Pjanića, Hadžiahmetovića i čitave štoperske linije, naročito Ahmedhodžića.

1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ostaje žal zbog neosvajanja sva tri boda ali odigrali smo vrlo pametno. Ne postoji reprezentacija na svijetu koja može da stisne Francusku svim silama pa makar i sa igračem manje. Nije to pitanje mentaliteta već taktike i razmišljanja. I nakon svega toga imali smo šansi, pametno smo gradili napade.
Kazahstan moramo dobiti ili ovo od večeras neće imati nikakav značaj. Sviđa mi se što nema paničarenja, svi igraju smireno, nema napamet ispucavanja lopti. Bravo.
Miralem pokazao da je klasa, da zaslužuje da igra. A o Edinu se nema šta reći, klasa nad klasama.
Kazahstan moramo dobiti ili ovo od večeras neće imati nikakav značaj. Sviđa mi se što nema paničarenja, svi igraju smireno, nema napamet ispucavanja lopti. Bravo.

Miralem pokazao da je klasa, da zaslužuje da igra. A o Edinu se nema šta reći, klasa nad klasama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Bogu pa navijam za Zelju
Zeljina skola najbolja na dunjaluku
Zeljina skola najbolja na dunjaluku
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.