mogao bi travnik lako ispasti,tu su leotar modrica i rudarultras je napisao/la:Jeli opet Travnik ispada?hoces se sad kladiti?Rz88 je napisao/la:Ma neka se samo nešto prenosi. neka ide ova liga malo naprijed.
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
-
- Kontakt:
ma pitaj Boga sta se tu desava,,vjerovatno si procito gore kako lafo nismo potpisali ugovor,,a svi znamo koji su se sve klubovi prenosili prosle sezone...ma uglavnom ima jos do subote,mozda se i dogovore..termin definitvno odgovara,,Široki stalno igra nedeljom tako da ne vjerujem da ce ih prenosit..e sad jos sta ce s Sarajevom i Slobodom bitlenovo je napisao/la:Sto odmah shve shvacas krivo, ne radi se o tome ako je Celik bolji nek nas dobije 5-0 nije problem al zasto uskracivati nesto na TV sto je po meni istinski derbi i navijacki gledano i onda ce mo se zaliti svi da nam liga losa.Phill Jackson je napisao/la:to hoces rec da vas ne mozemo posteno dobit nego ovako moramolenovo je napisao/la:Prenosili bi oni celik-Zeljo al to mrtvoj upravi i ledenom Ivi ne odgovara pa odbijaju da bude prenos iz Zenice

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Prijatelju,malo si se zaletio...Leotar i Modrica ce biti debelo u gornjem dijelu,najavljuju borbu za Evropu.lolo d pitar je napisao/la:mogao bi travnik lako ispasti,tu su leotar modrica i rudarultras je napisao/la:Jeli opet Travnik ispada?hoces se sad kladiti?Rz88 je napisao/la:Ma neka se samo nešto prenosi. neka ide ova liga malo naprijed.
Za Rudar bi stvarno moglo biti problema ali teren ce najbolje pokazati njihovu vrijednost,volio bih da ne ispadnu.
prenosit će Sarajevi-Sloboda jer će Široki - Slavija biti odgođeno zbog Slavijinog nastupa u Europa ligi, iako ne kuzim, kako sarajevo moze igrati a gostuje ,a Slavija nece a domacin 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sarajevo-Sloboda je u nedelju,a nesto neznam da su oni ikada nedeljom u 20H radili prenos...osim ako sad ne bude izuzetak nekiKevin je napisao/la:prenosit će Sarajevi-Sloboda jer će Široki - Slavija biti odgođeno zbog Slavijinog nastupa u Europa ligi, iako ne kuzim, kako sarajevo moze igrati a gostuje ,a Slavija nece a domacin
Edit: ipak Sarajevo-Sloboda na tv-u

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
objasnio sam ti ja par postova iznad zasto uprava celika ovo radi..lenovo je napisao/la:Sto odmah shve shvacas krivo, ne radi se o tome ako je Celik bolji nek nas dobije 5-0 nije problem al zasto uskracivati nesto na TV sto je po meni istinski derbi i navijacki gledano i onda ce mo se zaliti svi da nam liga losa.Phill Jackson je napisao/la:to hoces rec da vas ne mozemo posteno dobit nego ovako moramolenovo je napisao/la:Prenosili bi oni celik-Zeljo al to mrtvoj upravi i ledenom Ivi ne odgovara pa odbijaju da bude prenos iz Zenice
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- rob do bagro
- Kontakt:
steta sto nece prenosit Celik-zeljo jer mislim da ce atmosfera biti dobra sa obje strane..nemam niss protiv da se prenosi Sarajevo-Sloboda,samo bolja atmosfera jbg
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bice extra i na kosevu,jos ako ostvarimo dobar rezultat u Svedskoj haos ce biti.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- rob do bagro
- Kontakt:
bice dobro izdanje od vase strane ali za fukare ne znam stavrno valjda ce i njih doci u sto vecem brojuButmiran je napisao/la:Bice extra i na kosevu,jos ako ostvarimo dobar rezultat u Svedskoj haos ce biti.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Prosli put ih je malo bilo,ja sam ocekivao veci broj.rob do bagro je napisao/la:bice dobro izdanje od vase strane ali za fukare ne znam stavrno valjda ce i njih doci u sto vecem brojuButmiran je napisao/la:Bice extra i na kosevu,jos ako ostvarimo dobar rezultat u Svedskoj haos ce biti.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
izgleda da se pojedini bh klubovi smatraju manje vrijednim ako njihove utakmice idu na tv-u 

Volim te Bosno!!!
bolje je da se prenosi celik-zeljo da vidimo kako ce ih zeljo satrat 

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Da tebe nije voz kod Ilidze spicio licis mi na njega...)DiNno je napisao/la:bolje je da se prenosi celik-zeljo da vidimo kako ce ih zeljo satrat
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- ultra manijak
- Kontakt:
voz kod ilidze, ma bravo biseru moj
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
Ma ajde samo da ne bude Siroki-Slavija....Kad vidim da niko ne gleda utakmicu ni na stadionu izgubim i ja volju... 

hajd nemoj se sramotit...voz prolazi kroz Ilidzu, al to sto ti ne znas ne moras iznosit ovdje javno...pozzultra manijak je napisao/la:voz kod ilidze, ma bravo biseru moj
ma kakva ilidza ja zivim u jablanici ,ali sve cemo to vidjeti 1.8.2009.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Da tebe nije voz kod Ilidze spicio licis mi na njega...)DiNno je napisao/la:bolje je da se prenosi celik-zeljo da vidimo kako ce ih zeljo satrat
- rob do bagro
- Kontakt:
mozda al u navijanju nikadDiNno je napisao/la:bolje je da se prenosi celik-zeljo da vidimo kako ce ih zeljo satrat

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vazda je zeljo imo najbolje navijacerob do bagro je napisao/la:mozda al u navijanju nikadDiNno je napisao/la:bolje je da se prenosi celik-zeljo da vidimo kako ce ih zeljo satrat
Sramota domaćih TV kuća
Ovu temu postavljam iz razloga što osjećam dozu frustracije prema domaćim TV kućama. Smatram da je sramotno da niko ne ulaže ni minimalne napore da obezbijedi prenos barem jedne gostujuće utakmice BH klubova u Evropi, a da ne govorim o tome, kako se ne trude mnogo i da prenose utakmice na domaćim terenima.
Činjenica je da su naši klubovi ove godine napravili veoma dobre rezultate u Evropi, a velika većina naroda u BiH nije imala priliku da vidi bilo šta od toga, jer naše TV kuće ne prenose te utakmice.
Rastužim se kad vidim kako mediji susjednih nam država prate svoje klubove po evropi, a naši su totalno nezainteresovani. Kupuju prava da prenose utakmice Stranih liga, a za naše klubove ih boli neka stvar...
Kome mi plaćamo RTV taksu, da li su u pitanju nesposobnjakovići ili profiteri koji lovu od taksi troše na neke gluposti...
Žalosno..
Činjenica je da su naši klubovi ove godine napravili veoma dobre rezultate u Evropi, a velika većina naroda u BiH nije imala priliku da vidi bilo šta od toga, jer naše TV kuće ne prenose te utakmice.
Rastužim se kad vidim kako mediji susjednih nam država prate svoje klubove po evropi, a naši su totalno nezainteresovani. Kupuju prava da prenose utakmice Stranih liga, a za naše klubove ih boli neka stvar...
Kome mi plaćamo RTV taksu, da li su u pitanju nesposobnjakovići ili profiteri koji lovu od taksi troše na neke gluposti...
Žalosno..
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...