Mislim da bi ti te naočale trebale popraviti stanje (ne)svijesti a ne pisanje.Chapman1886 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 12:57Kad se bez agrumenata ostane najlakše sena gramatiki vaditi.. To štose omakne koje slovo se može rješiti ipak sam ja čovijek u godinama pami malo lete slova, nove naočale će popraviti a stanje u vašim razmišljanjima nema pomoć
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat
- Shategabri
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:05Jasno i s moje strane, nego sam htio da u daljnjem eventualnom razgovoru isključim bilo kakve insinuacije o simpatiziranju bilo koga.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 12:55Jasno, nego kad vidim ove botove kako slijepo brane tekovine te bratije.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 12:52
Da navijam za bilo koga. Isto tako nema te sile koja bi me natjerala da simpatiziram izlučevine SDA I SDP, a znamo svi ko su te stranke. Jer iz shupka ne može izaći karanfil, već samo ghovno, zar ne?
Politička scena u BiH je veliki mulj, u njemu ko ima mrvu obraza je jako teško plivati.
I onda ono dođe i počne priču ovaj uništio GRAS, bolje što su otvorili kontejner nego voznu liniju...pa ako je i trolanje puno je.

I kod mene su ti vozovi prošli, ono čovjek misli ako ovi dođu na vlast biće bolje, međutim sve je to u pet deka.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije problem u vlasti, problem je u narodu. Generalno, ovdje živ ne baš inteligentan narod, samim tim iz takvog naroda dobijemo političare kakve imamo danas. I zaista, porazno je da kad od rata pa naovamo nismo iskoristili sve ono za šta su nam šehidi i poginuli junaci ginuli. A nisu sigurno ginuli, niti bi stali u odbranu da imamo ovo što imamo danas.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:11MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:05Jasno i s moje strane, nego sam htio da u daljnjem eventualnom razgovoru isključim bilo kakve insinuacije o simpatiziranju bilo koga.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 12:55
Jasno, nego kad vidim ove botove kako slijepo brane tekovine te bratije.
Politička scena u BiH je veliki mulj, u njemu ko ima mrvu obraza je jako teško plivati.
I onda ono dođe i počne priču ovaj uništio GRAS, bolje što su otvorili kontejner nego voznu liniju...pa ako je i trolanje puno je.![]()
I kod mene su ti vozovi prošli, ono čovjek misli ako ovi dođu na vlast biće bolje, međutim sve je to u pet deka.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa i ti političari su iz naroda.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:24Nije problem u vlasti, problem je u narodu. Generalno, ovdje živ ne baš inteligentan narod, samim tim iz takvog naroda dobijemo političare kakve imamo danas. I zaista, porazno je da kad od rata pa naovamo nismo iskoristili sve ono za šta su nam šehidi i poginuli junaci ginuli. A nisu sigurno ginuli, niti bi stali u odbranu da imamo ovo što imamo danas.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:11MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:05
Jasno i s moje strane, nego sam htio da u daljnjem eventualnom razgovoru isključim bilo kakve insinuacije o simpatiziranju bilo koga.![]()
A taj narod uglavnom ima manje/više koristi od tih političara.
Bar oni koji su pozapošljavani po raznoraznim institucijama i javnim preduzećima.
Onda valja lajati za one koji su te tu ugurali.
I tako imaš armije uhljeba koji brane velike vođe i dušom i tijelom.
Onda imaš raznorazne blećke koji nemaju koristi, ali su dovoljno plitki da i dalje puše priču o ''našim'' i ''njihovim''.
Nažalost, politika kako bošnjačkih tako i ostalih bh naroda je ovu zemlju svukla 50 godina unazad.
Postavlja se pitanje koja vrsta sam budale recimo ja kad vidim šta i kako rade i još uvijek sam tu.
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nego, živo me interesuje zašto nekad najveća pijandura KCUS-a Vranić kuka o slabom odzivu građana na vakcinaciju? Da su te vakcine nabavljene onda kad ih je sav normalan svijet nabavljao, možda bi i odziv građana bio puno veći. Možda, da je pogledao samo jednom slike s nekog od portala i vidio rijeke ljudi ispred vakcinalnih punktova u Srbiji, shvatio da bar jedan dan treba početi bez čašice ljutog prije nego bilo šta izjavi.
Nemaš pojma bracuka moj, evo moja stara prva i njena drugarica što znam samo 100%.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:41Nego, živo me interesuje zašto nekad najveća pijandura KCUS-a Vranić kuka o slabom odzivu građana na vakcinaciju? Da su te vakcine nabavljene onda kad ih je sav normalan svijet nabavljao, možda bi i odziv građana bio puno veći. Možda, da je pogledao samo jednom slike s nekog od portala i vidio rijeke ljudi ispred vakcinalnih punktova u Srbiji, shvatio da bar jedan dan treba početi bez čašice ljutog prije nego bilo šta izjavi.
Prvo pljuvale što nema sad kad ima nece ove hoce pfizer

Ljudi su stoka
- Shategabri
- Kontakt:
Mene ne bi čudilo da ljudima bocaju vakcine sa isteklim rokovima.
Koliko god to zvučalo nenormalno, ali to smo mi.
Koševo Zapad
Jel ovo nisu oni vozovi sto je zelena banda nabavila prije deset godina i isti ne koristeni stojali. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima i toga, da ljudi od vakcina prave Gucci i KTK Visoko, opet s druge strane svjedok sam vakcinacije naših ljudi u Srbiji vakcinama koje su bile na stanju kad je nestalo Pfizera.90minut je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:47Nemaš pojma bracuka moj, evo moja stara prva i njena drugarica što znam samo 100%.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:41Nego, živo me interesuje zašto nekad najveća pijandura KCUS-a Vranić kuka o slabom odzivu građana na vakcinaciju? Da su te vakcine nabavljene onda kad ih je sav normalan svijet nabavljao, možda bi i odziv građana bio puno veći. Možda, da je pogledao samo jednom slike s nekog od portala i vidio rijeke ljudi ispred vakcinalnih punktova u Srbiji, shvatio da bar jedan dan treba početi bez čašice ljutog prije nego bilo šta izjavi.
Prvo pljuvale što nema sad kad ima nece ove hoce pfizer![]()
Ljudi su stoka
Pa i ja sam takav realno necu ove kineske, ruske da sam penzioner svejedno bi mi bilo, az jer dugo bi cekao drugu posto nesto planiram za okt.dec prizer mi odgovara90minut je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:47Nemaš pojma bracuka moj, evo moja stara prva i njena drugarica što znam samo 100%.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:41Nego, živo me interesuje zašto nekad najveća pijandura KCUS-a Vranić kuka o slabom odzivu građana na vakcinaciju? Da su te vakcine nabavljene onda kad ih je sav normalan svijet nabavljao, možda bi i odziv građana bio puno veći. Možda, da je pogledao samo jednom slike s nekog od portala i vidio rijeke ljudi ispred vakcinalnih punktova u Srbiji, shvatio da bar jedan dan treba početi bez čašice ljutog prije nego bilo šta izjavi.
Ljudi su stoka

Vranić moli, preklinje ali građani nisu zainteresirani za vakcine. Kae ne valju te, hoćemo one bolje,
isti oni koji su do prije koju sedmicu tražili bilo koju vakcinu.

isti oni koji su do prije koju sedmicu tražili bilo koju vakcinu.

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa ja upravo mislim (možda griješim) da je razlog kuknjave upravo taj što vakcinama ubrzo ističe rok.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:50Mene ne bi čudilo da ljudima bocaju vakcine sa isteklim rokovima.
- Shategabri
- Kontakt:
Definitivno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:55Pa ja upravo mislim (možda griješim) da je razlog kuknjave upravo taj što vakcinama ubrzo ističe rok.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:50Mene ne bi čudilo da ljudima bocaju vakcine sa isteklim rokovima.
Sve je dobro dok ne počnu tjerati na vakcinaciju.
Koševo Zapad
Nisu ih nabavili poslali kinezi jer ih imaju previšebob je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:53Pa i ja sam takav realno necu ove kineske, ruske da sam penzioner svejedno bi mi bilo, az jer dugo bi cekao drugu posto nesto planiram za okt.dec prizer mi odgovara90minut je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:47Nemaš pojma bracuka moj, evo moja stara prva i njena drugarica što znam samo 100%.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:41Nego, živo me interesuje zašto nekad najveća pijandura KCUS-a Vranić kuka o slabom odzivu građana na vakcinaciju? Da su te vakcine nabavljene onda kad ih je sav normalan svijet nabavljao, možda bi i odziv građana bio puno veći. Možda, da je pogledao samo jednom slike s nekog od portala i vidio rijeke ljudi ispred vakcinalnih punktova u Srbiji, shvatio da bar jedan dan treba početi bez čašice ljutog prije nego bilo šta izjavi.
Ljudi su stoka... al je glupost realno nabavljaju kineske npr a znas da nisu priznate a ne zivimo na istoku nego u eu jbga
![]()

Uglavnom bilo prvo daj šta daš sad ne valjaju ni kinezi ni oni drugi.

+ revakcinacija sa AZ je nakon osam sedmica. Nemam nikakve vjere u ove naše po pitanju vakcinacije. Osim toga da su dani otvorenih vrata nema nikakvih drugih informacija. Niti kako će ići COVID online potvrde, nit išta. Neću papir nosati u džepu svaki dan. Kad mi se digne lagano sjesti u auto, popit kafu u Karlovcu, bocnuti se i nazad.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:55Pa ja upravo mislim (možda griješim) da je razlog kuknjave upravo taj što vakcinama ubrzo ističe rok.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:50Mene ne bi čudilo da ljudima bocaju vakcine sa isteklim rokovima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Shategabri
- Kontakt:
Generalno je u svijetu problem sa isticanjem rokova vakcinama.
Ameri doniraju milione komada ostalim zemljama.
Isto tako Kina, Rusi, EU.
I kaže mi nešto nabavljamo
Jašta, još nam daju lovu za korona krizu i uz to dobijemo vakcine.
Pametan Fadil ebo sliku svoju
Ameri doniraju milione komada ostalim zemljama.
Isto tako Kina, Rusi, EU.
I kaže mi nešto nabavljamo

Jašta, još nam daju lovu za korona krizu i uz to dobijemo vakcine.
Pametan Fadil ebo sliku svoju

Koševo Zapad
Al bas spucati oni jj u hr i zavrsiti stimOtelo je napisao/la: ↑09 avg 2021, 14:00+ revakcinacija sa AZ je nakon osam sedmica. Nemam nikakve vjere u ove naše po pitanju vakcinacije. Osim toga da su dani otvorenih vrata nema nikakvih drugih informacija. Niti kako će ići COVID online potvrde, nit išta. Neću papir nosati u džepu svaki dan. Kad mi se digne lagano sjesti u auto, popit kafu u Karlovcu, bocnuti se i nazad.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:55Pa ja upravo mislim (možda griješim) da je razlog kuknjave upravo taj što vakcinama ubrzo ističe rok.Shategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:50Mene ne bi čudilo da ljudima bocaju vakcine sa isteklim rokovima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.