Ja znam da sam te imao nekada...a onda si otisla s fb. Jel tako mala??Lily je napisao/la:Nemas.senad_flamin je napisao/la:-ja imam samo @Lily u prijateljima![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
lily de facebook 

Jesam. Nije me bilo dosta dugo i ljetos nekad sam novi napravila.majestic24 je napisao/la: Ja znam da sam te imao nekada...a onda si otisla s fb. Jel tako mala??
Unica, posalji ti meni svoje podatke preko pp ja cu te dodati.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- majestic24
- Kontakt:
Dodaj ti mene..ja znam tebi ime al sam zaboravio prezime...nekako Potajec ili tak slicno.Lily je napisao/la:Jesam. Nije me bilo dosta dugo i ljetos nekad sam novi napravila.majestic24 je napisao/la: Ja znam da sam te imao nekada...a onda si otisla s fb. Jel tako mala??
Unica, posalji ti meni svoje podatke preko pp ja cu te dodati.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Nemoj tako javnomajestic24 je napisao/la:Dodaj ti mene..ja znam tebi ime al sam zaboravio prezime...nekako Potajec ili tak slicno.Lily je napisao/la:Jesam. Nije me bilo dosta dugo i ljetos nekad sam novi napravila.majestic24 je napisao/la: Ja znam da sam te imao nekada...a onda si otisla s fb. Jel tako mala??
Unica, posalji ti meni svoje podatke preko pp ja cu te dodati.![]()
![]()

Nisi ni blizu sto se tice prezimena

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ja toliko volim svoj profil da mi ga je zao izbrisati...to mu nikada nebi mogao uciniti....
i citam ove vijesti tipa,ubio ovaj ovog radi farme,ovaj radi chipova..to je sve do glupih ljudi...kakav fejs...da je radi fejsa onda bi svako svakog redovno ubado nozem i sl...
ti su malo tezi slucajevi,ljudi profulali adresu..umjesto u ludnicu oni kuci dosli pa belaj pravili...

i citam ove vijesti tipa,ubio ovaj ovog radi farme,ovaj radi chipova..to je sve do glupih ljudi...kakav fejs...da je radi fejsa onda bi svako svakog redovno ubado nozem i sl...
ti su malo tezi slucajevi,ljudi profulali adresu..umjesto u ludnicu oni kuci dosli pa belaj pravili...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Popović Lazar
- Kontakt:
hammers je napisao/la:Eto hakovase mi danas profil na fejsuDrugi put mi se vec ovo desava
Hoćeš ti da banuješ

Hajde lazare,hajde Lazare..
- senad_flamin
- Kontakt:
Lily je napisao/la:Nemas.senad_flamin je napisao/la:-ja imam samo @Lily u prijateljima![]()
onda je ovo neka druga Lily

-RIVALDO-
Jest aha, i na facebooku sam Lily.
Ugl. tu sto ti imas nisam ja.
Inace voljela bih imati neke od ovih mojih dragih redsa.. mislim da trenutno imam samo King Kenny-ja.

Inace voljela bih imati neke od ovih mojih dragih redsa.. mislim da trenutno imam samo King Kenny-ja.
- senad_flamin
- Kontakt:
Lily je napisao/la:Jest aha, i na facebooku sam Lily.![]()
![]()

uglavnom profulao sam...ali svejdno cura je prelijepa ko god da jee !!

-RIVALDO-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Senad,
Lagan način da shvatiš da li je to naša @Lily ili nije:"Pogledaj status nakon Liverpoolove tekme". Ta koju ti imaš u prijateljima zna samo za Ronalda.
@Lily,
Dodaj @highirliju, ne trebaju ti Redsi.
Lagan način da shvatiš da li je to naša @Lily ili nije:"Pogledaj status nakon Liverpoolove tekme". Ta koju ti imaš u prijateljima zna samo za Ronalda.

@Lily,
Dodaj @highirliju, ne trebaju ti Redsi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma kakav Hairlija.. 'ta ce on
Ja se sjecam da mi se Blekicem zakleo da ce mi otkriti identitet
Jos nije, losi mu oni izvori. 

Ja se sjecam da mi se Blekicem zakleo da ce mi otkriti identitet

Lily ja cu te dodat ako se ikad odlučim vratit na Face opet. 

- Megamon
- Kontakt:
Blekic otis'o zakletva ne vrijediLily je napisao/la:Ma kakav Hairlija.. 'ta ce on![]()
Ja se sjecam da mi se Blekicem zakleo da ce mi otkriti identitetJos nije, losi mu oni izvori.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
U svakom zlu nesto dobro.Megamon je napisao/la: Blekic otis'o zakletva ne vrijedi

@Bosco, tebe bi rado prihvatila.

Znači ništa od drvaMegamon je napisao/la:Blekic otis'o zakletva ne vrijediLily je napisao/la:Ma kakav Hairlija.. 'ta ce on![]()
Ja se sjecam da mi se Blekicem zakleo da ce mi otkriti identitetJos nije, losi mu oni izvori.

a meneLily je napisao/la:U svakom zlu nesto dobro.Megamon je napisao/la: Blekic otis'o zakletva ne vrijedi![]()
@Bosco, tebe bi rado prihvatila.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Lily dodaj Hairliju šta ti fali ,
otkrij nam identitet ,šta je to toliko skriveno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stid je što navija za L´poollegenda reala je napisao/la:Ma Lily dodaj Hairliju šta ti fali ,

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Megamon
- Kontakt:
Sto ste bezobrazni,jel vi znate kako se jedan kavaljer ponasa prema jednoj damiFrutek je napisao/la:Stid je što navija za L´poollegenda reala je napisao/la:Ma Lily dodaj Hairliju šta ti fali ,
otkrij nam identitet ,šta je to toliko skriveno![]()
![]()

ako nece da da onda ja necu to traziti na silu

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Volio bi i ja da imam milju maraka, a ono imam samo ceneraLily je napisao/la:Jest aha, i na facebooku sam Lily.![]()
![]()

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 4 gosta.