Da nisi nesrećo fulio grad

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Malo do sada.
Ja ovaj što gledam bila je emisija pred utakmicu i sad ide isto neka emisija u tom fazonu, a ne mogu da nađem Španija - Bugarska.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:32Ima li neko SK 1 HR?
Piše da bi trenutno trebala da bude emisija pred utakmicu, a kod mene prenos BUG-ŠPA, sa srpskim komentatorom. Wtf
Spanija - Bugarska ide na SK1 Srbija (to se moze gledati na Kodi)Shategabri je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:34Ja ovaj što gledam bila je emisija pred utakmicu i sad ide isto neka emisija u tom fazonu, a ne mogu da nađem Španija - Bugarska.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:32Ima li neko SK 1 HR?
Piše da bi trenutno trebala da bude emisija pred utakmicu, a kod mene prenos BUG-ŠPA, sa srpskim komentatorom. Wtf
Ma konto gledat bar prvo Španije, a prenose oni samo, nigdje veze to da ima u Srbiji kod nas nema.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:37Spanija - Bugarska ide na SK1 Srbija (to se moze gledati na Kodi ili streamovima)Shategabri je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:34Ja ovaj što gledam bila je emisija pred utakmicu i sad ide isto neka emisija u tom fazonu, a ne mogu da nađem Španija - Bugarska.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:32Ima li neko SK 1 HR?
dok kod nas ide shema za SK 1 BiH, tu ce biti prenos nase utakmice kao i na SK1 HR
Imas brate kosarku na SK 1, ja barem preko KODI TV gledam, jer na KODI aplikaciji, mozes birati zemlju, pa odaberem srbija, il hrvatska opet ima SK1, i prenos utakmice. Ovdje imas vise opcija SK1, za Bosnu, hrvatsku, srbiju itd...Shategabri je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:34Ja ovaj što gledam bila je emisija pred utakmicu i sad ide isto neka emisija u tom fazonu, a ne mogu da nađem Španija - Bugarska.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:32Ima li neko SK 1 HR?
Kakvi su to debili, deset kanala, još jedan HD, i opet nema utakmice.
Zato ima stoni tenis i fudbal na pijesku![]()
Gdje si ukuco taj kodbordobijeli je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:42Rijeseno, trebalo aktivirati kod za smart tv. Za sad radi dobro valjda nece štekati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:15pa dobio si link za aktivaciju u sms porucibordobijeli je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:13
Android tv skinuo sam aplikaciju eon na
google play. Al ne znam kako aktivirati, na mobitelu mi radi a na tv trazi aktivaciju koju ne znam kako ukucati.
Nema na EON, sve kanale prelistao, tu će biti naši u 14:30.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:39Imas brate kosarku na SK 1, ja barem preko KODI TV gledam, jer na KODI aplikaciji, mozes birati zemlju, pa odaberem srbija, il hrvatska opet ima SK1, i prenos utakmice. Ovdje imas vise opcija SK1, za Bosnu, hrvatsku, srbiju itd...Shategabri je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:34Ja ovaj što gledam bila je emisija pred utakmicu i sad ide isto neka emisija u tom fazonu, a ne mogu da nađem Španija - Bugarska.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:32Ima li neko SK 1 HR?
Kakvi su to debili, deset kanala, još jedan HD, i opet nema utakmice.
Zato ima stoni tenis i fudbal na pijesku![]()
Self-care portal eon tu ukucaš sifru koju dobijes na tv da i odma aktiviraSarmica je napisao/la: ↑01 sep 2022, 13:40Gdje si ukuco taj kodbordobijeli je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:42Rijeseno, trebalo aktivirati kod za smart tv. Za sad radi dobro valjda nece štekati.
Ima 400 -500 stizu polako .evo Merlin pjeva..Unofficialpage je napisao/la: ↑01 sep 2022, 14:05Niđe nikog ccc. A i jest nam termin glup, svi rade.
Idu samo na gostovanja, kad im se kući igra onda je valjda red da dođu navijači iz Bosne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.