Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Licha Lopez
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la Licha Lopez » 03 mar 2011, 13:31

Ma nema frke ;)

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 04 mar 2011, 13:21

Sad u nedjelju ako Pjanic nebude igrao ja stvarno neznam oce li ikad.Ovo je utakmica gdje treba da dobije sansu da igra zajedno sa Gourcuffom a i ocekujem Lacazzete-a ako nista barem da udje sa klupe....mali je vrhunski talenat 8-)

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 06 mar 2011, 17:21

Pjanicccc 2-0 ♥♥♥ :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 06 mar 2011, 18:14

LIsandro Licha Lopez hetrik, Boze kakav igrac, jooj da je bio protiv reala. :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 mar 2011, 18:31

Licha Lopez je napisao/la:LIsandro Licha Lopez hetrik, Boze kakav igrac, jooj da je bio protiv reala. :D
+ Asistencija cini mi se. Strasan napadac !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 06 mar 2011, 19:38

Lopez i Pjanic moraju da igraju zajedno ako Lyon planira izbaciti Real je vidite kako je Lyon dobar kad ova dvojica igraju zajedno...
Cestitam na pobjedi..
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 mar 2011, 22:45

Licha Lopez je napisao/la:LIsandro Licha Lopez hetrik, Boze kakav igrac, jooj da je bio protiv reala. :D
Jao kolko nam je on falio protiv Reala, ustvari falio nam je dosta utakmica jer je stalno povrijedjen. Sa ovakvim raspolozenim Lisandrom moram biti optimistican protiv Reala. Danas je Puel napokon postavio odlicnu postavku, bez Bastosa, Gomisa i Kallstroma tj. uveo trkace na teren koji trce 90 minuta. Ipak ne treba se previse uzdignuti jer je ovo ipak najgora ekipa Ligue 1.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 mar 2011, 23:49

eurofighter typhoon je napisao/la:Lopez i Pjanic moraju da igraju zajedno ako Lyon planira izbaciti Real je vidite kako je Lyon dobar kad ova dvojica igraju zajedno...
Cestitam na pobjedi..
Taj se nesmije pojaviti..
Ostao je duzan prosle godine tj. u tunelu posle tekme, kad ga Ramos ganjao :mrgreen:
Teska tekma OL danas :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 mar 2011, 23:50

Los_Blanos2 je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:Lopez i Pjanic moraju da igraju zajedno ako Lyon planira izbaciti Real je vidite kako je Lyon dobar kad ova dvojica igraju zajedno...
Cestitam na pobjedi..
Taj se nesmije pojaviti..
Ostao je duzan prosle godine tj. u tunelu posle tekme, kad ga Ramos ganjao :mrgreen:
Sad je tu Diakhate da ga brani. :lol: :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 07 mar 2011, 12:14

Diakhate je dosta slican Drogbi u licu a i po gradji samo sto je didier vislji. :mrgreen:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 mar 2011, 14:00

Lisandro zna zabiti za razliku od Gomisa koji je što se tiče prilika gori od Gomeza. Treba mu ih barem 20 po utakmici da zabije 1 gol.
...što je više lome to je volim jače...

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 07 mar 2011, 14:53

ma i ja nezzzz zasto onaj gomis igra u prvom sastavu kad imate jimia brianda koji je po meni dosta bolji od njega, al eto i lisandro se oporavio pa ce lyonov napad mnogo bolje izgledati
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 07 mar 2011, 19:23

Protiv Reala neka igraju istim sastavom kao protiv Arla,samo Cris neka igra umjesto Dikhatea i vjerovatno bi igrao Bastos ali je suspendovan.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 mar 2011, 20:52

Ma pjanica progurat u prvih 11 protiv reala ,ako treba i protestovat ... a Lisandro car i on mora igrat ...da proslavi go s prstom na glavi ,kao ono on inteligentan .. :D :D ,a gomis igra umjesto brianda sto ima duzu kosu ..jer ovaj puel ..ne vjeruje puno celama ..tako se prica :D :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 07 mar 2011, 21:51

Ma Lisandro je Bog,kralj,to za puela me nebi iznenadilo ne izgleda on meni bas puno bistar :lol: :lol:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 mar 2011, 16:28

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 mar 2011, 20:19

Ma sranje zesce. Hebemu mater pa mozemol vise izac u najacem sastavu, ovako sad ce lijevog beka igrat neiskusni Kolodziejczak ili ce igrat desnjak Gassama. :( Bastos bi odlicno popunio tu poziciju al suspendovan.
FK DELFIN NEUM

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 11 mar 2011, 22:41

Ma Kallstrom ce igrati lijevog beka sigurno,dosta puta je igrao na tom mjestu,ako se ne opravi Gourcuff u veznom ce igrati Gonalons ,Pjanic i Toule,a u napadu Briand Licha i Chelito

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 mar 2011, 23:36

Licha Lopez je napisao/la:Ma Kallstrom ce igrati lijevog beka sigurno,dosta puta je igrao na tom mjestu,ako se ne opravi Gourcuff u veznom ce igrati Gonalons ,Pjanic i Toule,a u napadu Briand Licha i Chelito
On????? Ma daj ba nije ovo utakmica Ligue 1 ba, ovo je Liga Prvaka. Uvjeren sam da ce Gassama dobiti priliku, jer jedini moze kolko tolko odgovoriti zadatku samo da ne bude previse agresivan pa da napravi glup faul za crveni ili penal. Evo pisu na SS.ba da je moguc odlaska Bastosa, koji me ove sezone poceo uzasno nervirati i drago ce mi biti ako nas napusti i eto im gratis Puel, nek nose smece koje smo doveli 2008 iz Lilla.
FK DELFIN NEUM

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 11 mar 2011, 23:51

Gassama je los i kad igra na dasnom beku(protiv bayerna pre 2-3 godine katastrofican je bio) a kolodziedzak je mlad i neiskusan tako da cisto sumnjam da ce njih dvojica igrati,al to je Puel (ko ce mu znati)

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.