Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Ma nema frke 

-
- Kontakt:
Sad u nedjelju ako Pjanic nebude igrao ja stvarno neznam oce li ikad.Ovo je utakmica gdje treba da dobije sansu da igra zajedno sa Gourcuffom a i ocekujem Lacazzete-a ako nista barem da udje sa klupe....mali je vrhunski talenat 

Pjanicccc 2-0 ♥♥♥ 

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
- Kontakt:
LIsandro Licha Lopez hetrik, Boze kakav igrac, jooj da je bio protiv reala. 

+ Asistencija cini mi se. Strasan napadac !Licha Lopez je napisao/la:LIsandro Licha Lopez hetrik, Boze kakav igrac, jooj da je bio protiv reala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Lopez i Pjanic moraju da igraju zajedno ako Lyon planira izbaciti Real je vidite kako je Lyon dobar kad ova dvojica igraju zajedno...
Cestitam na pobjedi..
Cestitam na pobjedi..
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Jao kolko nam je on falio protiv Reala, ustvari falio nam je dosta utakmica jer je stalno povrijedjen. Sa ovakvim raspolozenim Lisandrom moram biti optimistican protiv Reala. Danas je Puel napokon postavio odlicnu postavku, bez Bastosa, Gomisa i Kallstroma tj. uveo trkace na teren koji trce 90 minuta. Ipak ne treba se previse uzdignuti jer je ovo ipak najgora ekipa Ligue 1.Licha Lopez je napisao/la:LIsandro Licha Lopez hetrik, Boze kakav igrac, jooj da je bio protiv reala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Taj se nesmije pojaviti..eurofighter typhoon je napisao/la:Lopez i Pjanic moraju da igraju zajedno ako Lyon planira izbaciti Real je vidite kako je Lyon dobar kad ova dvojica igraju zajedno...
Cestitam na pobjedi..
Ostao je duzan prosle godine tj. u tunelu posle tekme, kad ga Ramos ganjao

Teska tekma OL danas

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Sad je tu Diakhate da ga brani.Los_Blanos2 je napisao/la:Taj se nesmije pojaviti..eurofighter typhoon je napisao/la:Lopez i Pjanic moraju da igraju zajedno ako Lyon planira izbaciti Real je vidite kako je Lyon dobar kad ova dvojica igraju zajedno...
Cestitam na pobjedi..
Ostao je duzan prosle godine tj. u tunelu posle tekme, kad ga Ramos ganjao

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Diakhate je dosta slican Drogbi u licu a i po gradji samo sto je didier vislji. 

Lisandro zna zabiti za razliku od Gomisa koji je što se tiče prilika gori od Gomeza. Treba mu ih barem 20 po utakmici da zabije 1 gol.
...što je više lome to je volim jače...
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
ma i ja nezzzz zasto onaj gomis igra u prvom sastavu kad imate jimia brianda koji je po meni dosta bolji od njega, al eto i lisandro se oporavio pa ce lyonov napad mnogo bolje izgledati
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Der "TITAN"
Der "KAISER"
-
- Kontakt:
Protiv Reala neka igraju istim sastavom kao protiv Arla,samo Cris neka igra umjesto Dikhatea i vjerovatno bi igrao Bastos ali je suspendovan.
Ma pjanica progurat u prvih 11 protiv reala ,ako treba i protestovat ... a Lisandro car i on mora igrat ...da proslavi go s prstom na glavi ,kao ono on inteligentan ..
,a gomis igra umjesto brianda sto ima duzu kosu ..jer ovaj puel ..ne vjeruje puno celama ..tako se prica

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
-
- Kontakt:
Ma Lisandro je Bog,kralj,to za puela me nebi iznenadilo ne izgleda on meni bas puno bistar

IO SONO INTERISTA
Ma sranje zesce. Hebemu mater pa mozemol vise izac u najacem sastavu, ovako sad ce lijevog beka igrat neiskusni Kolodziejczak ili ce igrat desnjak Gassama.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ma Kallstrom ce igrati lijevog beka sigurno,dosta puta je igrao na tom mjestu,ako se ne opravi Gourcuff u veznom ce igrati Gonalons ,Pjanic i Toule,a u napadu Briand Licha i Chelito
On????? Ma daj ba nije ovo utakmica Ligue 1 ba, ovo je Liga Prvaka. Uvjeren sam da ce Gassama dobiti priliku, jer jedini moze kolko tolko odgovoriti zadatku samo da ne bude previse agresivan pa da napravi glup faul za crveni ili penal. Evo pisu na SS.ba da je moguc odlaska Bastosa, koji me ove sezone poceo uzasno nervirati i drago ce mi biti ako nas napusti i eto im gratis Puel, nek nose smece koje smo doveli 2008 iz Lilla.Licha Lopez je napisao/la:Ma Kallstrom ce igrati lijevog beka sigurno,dosta puta je igrao na tom mjestu,ako se ne opravi Gourcuff u veznom ce igrati Gonalons ,Pjanic i Toule,a u napadu Briand Licha i Chelito
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Gassama je los i kad igra na dasnom beku(protiv bayerna pre 2-3 godine katastrofican je bio) a kolodziedzak je mlad i neiskusan tako da cisto sumnjam da ce njih dvojica igrati,al to je Puel (ko ce mu znati)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.