Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Poprilično (NE)stručan stručni štab.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Boze sacuvaj neki klubovi u nasoj ligi imaju bolji strucni stab.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:05Kako neslužbeno saznajemo u stručnom štabu će biti Slaven Musa, Eldin Jelešković i Goran Brašnić, te će kako stvari stoje biti izabran i još jedan član.

Stilic dominirao prvo polovrijeme a drugo je nestao, a derbi je bila loša utakmica. Zalostno je da su neki htieli da igra opet u reprezentaciju, Bekric koji ima 36 godina bio jedan od najbolji u ekipiinvincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:08Ne znam sta ocekujete i ko koga gura na silu...
najbolji igrac sarajeva nije igrao juce a on je ujedno i jedini trebao da bude na spisku. Ja mislkm da ce u buducnosti biti standardan medju 16 igraca(Rahmanovic)
Takodjer drugi igrac koji je dobio poziv kao nagradu i realno nije se ni ocekivalo da odigra vise od par utakmica nije jucer igrao (Tatar)
Sto se tice Zelje u kontekst reprezentacije je se dovodio Stilic ali prosle sezone kad je dominirao...ove svakako ne.
Ne znam stvarno da je iko gurao npr Boju u rep![]()
![]()

- invincible1921
- Kontakt:
Reko sam prosle sezone...a ne prosli derbiHarise je napisao/la: ↑02 mar 2021, 14:16Stilic dominirao prvo polovrijeme a drugo je nestao, a derbi je bila loša utakmica. Zalostno je da su neki htieli da igra opet u reprezentaciju, Bekric koji ima 36 godina bio jedan od najbolji u ekipiinvincible1921 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:08Ne znam sta ocekujete i ko koga gura na silu...
najbolji igrac sarajeva nije igrao juce a on je ujedno i jedini trebao da bude na spisku. Ja mislkm da ce u buducnosti biti standardan medju 16 igraca(Rahmanovic)
Takodjer drugi igrac koji je dobio poziv kao nagradu i realno nije se ni ocekivalo da odigra vise od par utakmica nije jucer igrao (Tatar)
Sto se tice Zelje u kontekst reprezentacije je se dovodio Stilic ali prosle sezone kad je dominirao...ove svakako ne.
Ne znam stvarno da je iko gurao npr Boju u rep![]()
![]()
![]()
=\_1921_/=
Bio sam jedan od prvi koji je napisao da nece se izboriti u CD Nacional. Moguce da nisam upravu, sad pa sad se moze njegova situacija promijeniti, ali realno nije ni za Tursku ligu. Sabanadzovic je guranje od svog babo bilo jer je u prijatelstvo bio sa Bajevica. Ostali igraci nemaju sta za tražiti u reprezentaciju. Mozda još tu moze Kovacevic kao 3-4 golman. Djokanovic mene malo posijeca na Cavara po kvalitetu je iznad Cimirota.
I saće taj Šabanadžović odigrat 5 dobrih utakmica u Želji i biće priča ko za Tatara, Rahmanovića, Štilića...prekuco ligu, razbaljuje, traži ga Betis, Lazio, obavezno i reprezentaciju, bolji od Krunića i slična s.ranja.
Nece. Nema Zeljo tog uticaja u savezu. A onaj poziv je bio zbog Bajevica, kojeg vise nema tu. Sto se tice domaci igraca, svi znamo odakle ce igraci tidolaziti, trio Sarajevo, Zrinjski i Borac. Oni vrte sve i svasta u savezu.
@igrajlopte 🐦
Ma nebitno, Šabanadžović, Danilović, Rahmanović...to je ta ista priča. Igrač sa tribina hrvatske, poljske, slovenske lige, odjednom postaje potencijal za reprezentaciju.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Imali su jedan cenaršut koji je završio na sportskoj dvorani pored stadiona.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Troglava aždaha, eno kažu ako Sušić uveže par dobrih utakmica dobit će poziv.
Agende mahalske se guraju na najpoganiji način.
⚜️~⚜️~⚜️
Slazem se, gurali su smiješne igraca kao Danilovic, Corluka, Zilkica, Zeljkovica u reprezentaciji koji nebi ni u Hrvatskoj ligi bili na klupi vec na tribini...
Mislim da je vrijedilo ovih poziva da prodju ovi menadzerski igraci kroz Bajevicev ciklus i da se više ne ponovi. Da sazove 20 istih igraca, dakle onih koji zasluzuju biti tu, tu onda zovni jednog iz premijer lige pa ga probaj na pola sata, na poluvrijene
A ne citava nova postava. I rotirati novih 20 svaki ciklus
A ne citava nova postava. I rotirati novih 20 svaki ciklus
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev 8. marta objavit će spisak Zmajeva za početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Zmajevi će se okupiti u Finskoj i tamo ćemo odraditi svega dva treninga prije meča koji otvara kvalifikacije za Mundijal. To je selektor Petev potvrdio u razgovoru za BH Radio 1.
“Imamo naš plan i pratimo većinu igrača. Narednih dana će se objaviti spisak i imat ćemo priliku da se upoznamo uživo u Finskoj. Imat ćemo dva dana za pripreme. Naši ciljevi su visoki i moramo raditi na tome. Jedva čekam da se okupimo, a spisak će biti objavljen 8. marta”, rekao je Petev i osvrnuo se na utakmice Premijer lige koje je pratio tokom vikenda:
“Ja sam bio u subotu u Mostaru, gledao sam tuzlanski derbi, a Željezničar i Sarajevo mi je treća utakmica. Bitno mi je da vidim šta imamo u Premijer ligi i ako odlučim da neki igrač može pomoći, bez obzira na godine, on će biti tu”.
Bugarin se osvrnuo na predstojeće okupljanje i to što će, prema rasporedu, Zmajevi imati samo dva treninga.
“Ja se nadam da ćemo stručni štab narednih dana kompletirati. Imat ćemo samo dva treninga prije utakmice u Finskoj, a tamo će biti i okupljanje. Takva je situacija, ali se nadam da će biti dobro. Obišao sam šta sam mogao i zadovoljan sam kako je prošlo. Imamo jedan cilj, a to je da svi daju ono najbolje reprezentaciji i da se ide na pobjedu u svakoj utakmici, a to je sada Finska i moramo to odraditi.
Volio bih da imamo više treninga, ali takav nam je raspored. Moramo ta dva odraditi kako treba. Radimo već na analizi protivnika, Finske, a onda mislimo na Francusku. Idemo svim snagama i utakmicu moramo odraditi jako dobro”, ističe Petev.
Za kraj razgovora, selektor je otkrio da li će biti iznenađenja u sastavu i da li već zna koje će igrače pozvati:
“Ja mislim da znam većinu igrača sa spiska, ali je sve moguće”.
Zmajevi će se okupiti u Finskoj i tamo ćemo odraditi svega dva treninga prije meča koji otvara kvalifikacije za Mundijal. To je selektor Petev potvrdio u razgovoru za BH Radio 1.
“Imamo naš plan i pratimo većinu igrača. Narednih dana će se objaviti spisak i imat ćemo priliku da se upoznamo uživo u Finskoj. Imat ćemo dva dana za pripreme. Naši ciljevi su visoki i moramo raditi na tome. Jedva čekam da se okupimo, a spisak će biti objavljen 8. marta”, rekao je Petev i osvrnuo se na utakmice Premijer lige koje je pratio tokom vikenda:
“Ja sam bio u subotu u Mostaru, gledao sam tuzlanski derbi, a Željezničar i Sarajevo mi je treća utakmica. Bitno mi je da vidim šta imamo u Premijer ligi i ako odlučim da neki igrač može pomoći, bez obzira na godine, on će biti tu”.
Bugarin se osvrnuo na predstojeće okupljanje i to što će, prema rasporedu, Zmajevi imati samo dva treninga.
“Ja se nadam da ćemo stručni štab narednih dana kompletirati. Imat ćemo samo dva treninga prije utakmice u Finskoj, a tamo će biti i okupljanje. Takva je situacija, ali se nadam da će biti dobro. Obišao sam šta sam mogao i zadovoljan sam kako je prošlo. Imamo jedan cilj, a to je da svi daju ono najbolje reprezentaciji i da se ide na pobjedu u svakoj utakmici, a to je sada Finska i moramo to odraditi.
Volio bih da imamo više treninga, ali takav nam je raspored. Moramo ta dva odraditi kako treba. Radimo već na analizi protivnika, Finske, a onda mislimo na Francusku. Idemo svim snagama i utakmicu moramo odraditi jako dobro”, ističe Petev.
Za kraj razgovora, selektor je otkrio da li će biti iznenađenja u sastavu i da li već zna koje će igrače pozvati:
“Ja mislim da znam većinu igrača sa spiska, ali je sve moguće”.
Znač zagarantovano Armin Hodžić i Amer Gojak hahaha. Šalu na stranu, korektno govori ali čekamo djela.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Kako je sve ovo bijedno, napravi li bilo sta vrijedno spomena, svaka mi dala ...
Ovom hudniku jos nisu javili ko ce mu biti u strucnom stabu 
Njemu bi mogli uvaliti i Bracu gumenu glavu, on bi ga ponosno predstavio kao jednog od vodecih strucnjaka u BH

Njemu bi mogli uvaliti i Bracu gumenu glavu, on bi ga ponosno predstavio kao jednog od vodecih strucnjaka u BH

Zadnja izmjena: retromoos, dana/u 02 mar 2021, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
E cuj slaven musa, ma dajte vise te utakmice da odmah ispadnemo pa da Barba dodje i pocne gradit
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Meša i Prosinečki su sa sobom doveli po dva saradnika, plus dva po ključu. Ovaj nesretnik nema nikoga, toliko o ozbiljnosti novog selektora.
Napadali smo Robija da nije profesionalac, a ovoga uopšte ne zanima da pravi stručni štab.
Čuj selektor U19 pomoćnik u seniorima. Tragikomedija
Mogli su Vicu stavit za kondicionog.
Napadali smo Robija da nije profesionalac, a ovoga uopšte ne zanima da pravi stručni štab.
Čuj selektor U19 pomoćnik u seniorima. Tragikomedija

Ja da sam novinar ja bih bi ga pitao onaj put na konferenciji da nabroji 5 fudbalera iz nase lige. Kladim se za hektar bureka da ne bi znao 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.