Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

DrFilgud
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la DrFilgud » 19 okt 2020, 22:27

Tristan10 je napisao/la:
19 okt 2020, 22:14
Kad bi razumio to sto komentator govori, mogao bi skontati da vise puta spominje propuh na lijevoj strani Malme.
Naravno da je pukla lijeva stranam i ispala dva igrača, onda se ovi ne mogu snać. Vidiš da treba zatvorit, a gleda gdje je igrač iza.

Pogledaj prvi go još jednom. vidi odakle dolazi strijelac, ko ga čuva . Taj što ga je čuvo i što mu je pobjego, stajo je između Anela i tog strijelca.
I pusti bolan ove bolesnike što samo čekaju da neko pogriješi ili se povrijedi :roll:
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 19 okt 2020, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 okt 2020, 22:27

Momak je se smorio zadnji mjesec dana, a zauzvrat je dobio veliki sunovrat. Prisjela mu i Bosna i cevapi.
Glavu gore momak. Nadam se da ce mu trener pomoci iz ove krize.

U Bosni sigurno neces nista pametno moci nauciti, ali imat ce Bosna koristi od tebe, ako budes imao uspjeha u europskim okvirima. Mogao bi biti te srece , da zavrsis karijeru u reprezentaciji kao Ibisevic, Lulic, Medunjanin, Begovic i Hasan Salihamidzic... Iskoristen i bacen.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 19 okt 2020, 22:33

samoposmatram je napisao/la:
19 okt 2020, 22:27
Momak je se smorio zadnji mjesec dana, a zauzvrat je dobio veliki sunovrat. Prisjela mu i Bosna i cevapi.

U Bosni sigurno neces nista pametno moci nauciti, ali imat ce Bosna koristi od tebe, ako budes imao uspjeha u europskim okvirima. Mogao bi biti te srece , da zavrsis karijeru u reprezentaciji kao Ibisevic, Lulic, Medunjanin, Begovic i Hasan Salihamidzic... Iskoristen i bacen.
Iskoristit ćemo ga kao Šeha kondom za Husarinu mater i baciti ga. Ta, nećemo valjda čuvati to!?

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 19 okt 2020, 22:37

Sindikat12 je napisao/la:
19 okt 2020, 21:31
adal je napisao/la:
19 okt 2020, 21:01
ovdje se samo greska pika i pise imali gdje kad spasi cisti gol ... nemoj te biti negativni uvijek
Ti njega branis kao da ti je rodjeni brat, dobro Mirso ga brani stari mu je... ali da Anel dadne 3 autogola ti bi opet rekao dobro je igro
Sindikat care sve moje postove pregledaj nikad nijednog igraca nisam kritikovo osim Susica kao trenera ... Utakmicu sam gledo prvi gol iz kornera klasicni gol nemozes reci ni ti niti bilo ko da je Anel kriv drugi gol veze nema sa Anelom ... Treci gol jest ga frajer izradio i sta u cemu je problem treba ga objesit skalpirat pljuvat kosto ovi rade ... mozda bi mu trebali otet kopacke i pustiti ove forumase bolesne da oni pokazu sta je fudbal... moja recenica je bila samo se pise negativno nista pozitivno u cemu je fora??? Vjerovatno nedosatak u privatnom zivotu pa onda da izbace svoj bjes na tastaturi.... Eto Sindikat nase dvije najvece zvijezde Pjanke i Dzeko i pogledaj koliko forumasa ih pljuju .. nidze veze
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 okt 2020, 23:35

Omark je napisao/la:
19 okt 2020, 22:33
samoposmatram je napisao/la:
19 okt 2020, 22:27

Iskoristit ćemo ga kao Šeha kondom za Husarinu mater i baciti ga. Ta, nećemo valjda čuvati to!?
Skidam kapu Dzeki i Pjanicu, kad im se da uopste igrati. Znaci ceka ih sudbina potrosenog ****...

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 20 okt 2020, 12:44

Bravo upravuste za 2 gola jest. Tu greske imo prvi gol brorson mu zasmeto a drugi Larson ostao anel mislio da ga pusti jer mislio da ce opsajdu da uleti Ali Larson je ostao sa igraces anel
nije znao .Ali nemoze se od Anela non stop ocekivat nije masina.Mali nije nikako odmaro Neki su odmarali 10 dana on je aktivan i svaki mec igrao previse utakmica odigro itd. Samo previse pojedini komentarisu jedva ceka da nesto pogresi dabi piskarali negativno vecina van ljudi van ovog forums podrsku pise i pozitivno ovde pobogu samo jedva cekaju da bi brb brb
Zadnja izmjena: SUZAVAC, dana/u 20 okt 2020, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 20 okt 2020, 12:46

Ako pogledate 100 golova koje je primio Real, učinit će vam se da su Ramos ili Varane mogli bolje reagovati ili biti bolje pozicionirani kod 70 golova.

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 20 okt 2020, 12:52

Tu je greska trenera nije trebo ubacivat 3 igraca. Koja nisu bili standardni cak povredzeni bili dugo nijedan nije smijo u duell da idé nije trebo mijenjat nalica nit bergeta a golman totalno izgubljen

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 20 okt 2020, 12:58

Sad ništa da forumsko pučanstvo šipu racku aaaaaaa?

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 20 okt 2020, 15:08

Mirso gospodin.
"We need to suffer. And we need to fight."

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 20 okt 2020, 15:21

sin vam je odlican igrac, i vidi se da daje 100% od sebe na svakoj utakmici. odgojili ste ga i u kulturnog mladica uporedo s' tim sto je vec vrhunski sportista. nista to se ne ostvara bez ogromne roditeljske podrske. sve najljepse zelim Anelu, Vama i vasoj porodici.

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 20 okt 2020, 20:26

Tristan10 je napisao/la:
19 okt 2020, 22:14
TheChief je napisao/la:
19 okt 2020, 22:05
Justin je napisao/la:
19 okt 2020, 21:56
Odlican je. :urnebes:
Kazu ovo nije njegov gol. :tokralju:

Kad bi razumio to sto komentator govori, mogao bi skontati da vise puta spominje propuh na lijevoj strani Malme.
Igrac br. 15 izvodi vanserijsku "propuh" carlamu koja je zbunila protivnickog napadaca.

Da se slozimo, igrac br. 8 kriv za gol ! :shifty:

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 20 okt 2020, 22:15

SUZAVAC je napisao/la:
20 okt 2020, 12:52
Tu je greska trenera nije trebo ubacivat 3 igraca. Koja nisu bili standardni cak povredzeni bili dugo nijedan nije smijo u duell da idé nije trebo mijenjat nalica nit bergeta a golman totalno izgubljen
Nesto ne vjerujem vise da si ti Mirso, ali ako jesi onda :tokralju: :rol:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 okt 2020, 17:05

Navijači Malmoa očekuju da će kad Anel ode to biti drugi najveći transfer iz švedske lige, Rosenberg je tako davno napravio transfer da je sad on Anelov menadžer :lol:

slika

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 24 okt 2020, 13:24

Izasao jutros veliki intervju sa Dennisom i Anelom u lokalnoj novini iz Malmea. Vrlo ugodno i fino citanje.. U glavnom vecina slicni izjava kao sto smo slusali do sada, dosta price i ne vezano za repku itd..

Medjtuim ono sto sam htio reci je da je vrlo je lijepo vidjeti da postuju (pogotovo u Malmeu) odluku njihovu i da su i dalje vrlo omiljeni medju navijacima i narodu. Nema nikakve mrznje, sujete i slicno. Ove novinare sa ovog lista poznajem i licno jer sam tu radio i znam da su od prvog dana Anela bas pravo gotivili.

Naravno da je mnogim navijacima svedske reprezentacije koji zive iz Malmea krivo sto su odabrali BiH (pogotovo Anel), ali nikakvu manju podrsku nema/nemaju zato sto su obukli nas dres.

:bih:

slika

Naravno, tu je slika iz cevabdzinice :mrgreen:
@igrajlopte 🐦

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 24 okt 2020, 13:26

ReX je napisao/la:
24 okt 2020, 13:24
Izasao jutros veliki intervju sa Dennisom i Anelom u lokalnoj novini iz Malmea. Vrlo ugodno i fino citanje.. U glavnom vecina slicni izjava kao sto smo slusali do sada, dosta price i ne vezano za repku itd..

Medjtuim ono sto sam htio reci je da je vrlo je lijepo vidjeti da postuju (pogotovo u Malmeu) odluku njihovu i da su i dalje vrlo omiljeni medju navijacima i narodu. Nema nikakve mrznje, sujete i slicno. Ove novinare sa ovog lista poznajem i licno jer sam tu radio i znam da su od prvog dana Anela bas pravo gotivili.

Naravno da je mnogim navijacima svedske reprezentacije koji zive iz Malmea krivo sto su odabrali BiH (pogotovo Anel), ali nikakvu manju podrsku nema/nemaju zato sto su obukli nas dres.

slika

Fino :thumbup:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 okt 2020, 13:28

Bice i nova slika uz treceg sveda :bih: za koju godinu mozemo domace tekme igrati u svedskoj. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 24 okt 2020, 15:27

ReX je napisao/la:
24 okt 2020, 13:24

slika

Inace su švedi jedan od najlicemjerniji naroda na zapadu. Primjer Ibrahimovic, kada uradi nesto dobro ”svedjanin pokazao svoju klasu opet”, kad uradi nesto lose ”Ibrahimovic napravio skandal”. Ko je zivio i radio sa njima zna ocemu pricam 😎😎😎

visegrad8392
Kontakt:

Post Postao/la visegrad8392 » 24 okt 2020, 19:02

zivio sam u obadvije drzave i vjeruj mi napr. austrijanci su tu punoo gori nego svedi...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 okt 2020, 20:42

A yebi ga, svi su takvi.
I mi kad Džeko odigra dobro pišemo - Sjajna partija bosanskog dijamanta!
kad odigra loše bude - Džeko podbacio.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.