@Rz88 ostavi se neta, idi uci!!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma sramotno sto su uopste pomislili da naplate Armence kako bi on "namjestili" utakmicu protiv nase reprezentacije.RiNo je napisao/la:Glupi turcini, kad ce nauciti... ne mogu Armence kupiti...ali bi mogli platiti NFSBiH da sta srede
omerbavarac je napisao/la:750 navijaca i nije lose, ako gledamo da tamo nase raje slabo ima, ili skoro nema!!!! Bice gusto, ali malo morgen, ma rasut cemo ih.
@Rz88 ostavi se neta, idi uci!!!!![]()
Hajde nek ti je sretno na ispitu!!!!!
Jack_Daniels je napisao/la:Daj moze li mi neko reci je li ova utakmica na Hayatu sto se prikazuje samo u BIH ili je i na onom sto se prikazuje u dijaspori, onaj satelitski program ili je na oba??
Ebo im Hayat mater u p................
Ma ne znam, npr BHT satelitski i onaj kod nas nisu isti,iako vecina programa bude ista...No zanima me dal ce ova utakmica sa Arenijom biti na tom satelitskom Hayatu??Rz88 je napisao/la:Jack_Daniels je napisao/la:Daj moze li mi neko reci je li ova utakmica na Hayatu sto se prikazuje samo u BIH ili je i na onom sto se prikazuje u dijaspori, onaj satelitski program ili je na oba??
Ebo im Hayat mater u p................
Mislim jedan je Hayat pa se svugdje pokazuje isto.
E hvala jarane, to me i zanimalo dal je bila zadnji put....Uljepsao si mi dan...Rz88 je napisao/la:Zadnji put je bila, pa eto očekivati je da se opet isto dogodi i ovaj put.
Jack_Daniels je napisao/la:E hvala jarane, to me i zanimalo dal je bila zadnji put....Uljepsao si mi dan...Rz88 je napisao/la:Zadnji put je bila, pa eto očekivati je da se opet isto dogodi i ovaj put.
Joj jedva cekam da pocne .....
ebli majku svoju profitersku...Dabogda im za lijeka trebalo.....
ma bit ce ba...je protiv turske je bio kodiran satalicki hayat..pa je tekma ipak bila u prijenosu uzivo na satalickom hayatu.Jack_Daniels je napisao/la:ebli majku svoju profitersku...Dabogda im za lijeka trebalo.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.