Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2009, 03:00

750 navijaca i nije lose, ako gledamo da tamo nase raje slabo ima, ili skoro nema!!!! Bice gusto, ali malo morgen, ma rasut cemo ih.

@Rz88 ostavi se neta, idi uci!!!! :mrgreen: :mrgreen: Hajde nek ti je sretno na ispitu!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 sep 2009, 03:11

Glupi turcini, kad ce nauciti... ne mogu Armence kupiti...ali bi mogli platiti NFSBiH da sta srede :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 01 sep 2009, 03:27

RiNo je napisao/la:Glupi turcini, kad ce nauciti... ne mogu Armence kupiti...ali bi mogli platiti NFSBiH da sta srede :mrgreen:
Ma sramotno sto su uopste pomislili da naplate Armence kako bi on "namjestili" utakmicu protiv nase reprezentacije. :roll:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 sep 2009, 03:35

a tebe pa nije to kupovanje nego stimulans,rusi su otvoreno rekli hrvatima ako pobjedite engleze dobit ce premije...mislim da su im na kraju kupili 2 kanadera
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 03:58

omerbavarac je napisao/la:750 navijaca i nije lose, ako gledamo da tamo nase raje slabo ima, ili skoro nema!!!! Bice gusto, ali malo morgen, ma rasut cemo ih.

@Rz88 ostavi se neta, idi uci!!!! :mrgreen: :mrgreen: Hajde nek ti je sretno na ispitu!!!!!

Haha, ma ima još jedan rok, volim ja sve pet do dvanaest da bude. To mi je mana.

Bilo nas 200 ili 750 nema veze, važno je da smo tu uz BiH. Armenija nije neka jaka repka, možemo ih pobjediti, volio bih da ih potučemo te tako da pošaljemo signal Turcima da nema za njih sljedeće godine Sp.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2009, 04:06

Ma ovih nekoliko dana do utakmice, neko me optimizam safatao, i nekako sam siguran da cemo Armence dobiti, a za Tursku da ne pricam. Imam feeling da ce se igraci naloziti ono pravo, da ce ih razvaliti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 01 sep 2009, 04:06

Koliko su arogantni, najradije bi da im Estonija ukrade bod, ili sva tri... nezamisljivo, ali itekako ostvarljivo. Naprijed Estonijo! :twisted:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 05:18

Estonija će njih zafrkati hehe. Jao bliži se utakmice, lijepo .

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 08:21

Daj moze li mi neko reci je li ova utakmica na Hayatu sto se prikazuje samo u BIH ili je i na onom sto se prikazuje u dijaspori, onaj satelitski program ili je na oba??

Ebo im Hayat mater u p................

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 08:23

Jack_Daniels je napisao/la:Daj moze li mi neko reci je li ova utakmica na Hayatu sto se prikazuje samo u BIH ili je i na onom sto se prikazuje u dijaspori, onaj satelitski program ili je na oba??

Mislim jedan je Hayat pa se svugdje pokazuje isto.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 08:28

Rz88 je napisao/la:
Jack_Daniels je napisao/la:Daj moze li mi neko reci je li ova utakmica na Hayatu sto se prikazuje samo u BIH ili je i na onom sto se prikazuje u dijaspori, onaj satelitski program ili je na oba??

Mislim jedan je Hayat pa se svugdje pokazuje isto.
Ma ne znam, npr BHT satelitski i onaj kod nas nisu isti,iako vecina programa bude ista...No zanima me dal ce ova utakmica sa Arenijom biti na tom satelitskom Hayatu??

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 08:30

Zadnji put je bila, pa eto očekivati je da se opet isto dogodi i ovaj put.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 01 sep 2009, 08:32

http://www.hayat.ba/tv-program/view/150/141

izgleda da je kodirano za sat :roll:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 08:32

Rz88 je napisao/la:Zadnji put je bila, pa eto očekivati je da se opet isto dogodi i ovaj put.
E hvala jarane, to me i zanimalo dal je bila zadnji put....Uljepsao si mi dan...

Joj jedva cekam da pocne .....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 08:34

Jack_Daniels je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Zadnji put je bila, pa eto očekivati je da se opet isto dogodi i ovaj put.
E hvala jarane, to me i zanimalo dal je bila zadnji put....Uljepsao si mi dan...

Joj jedva cekam da pocne .....

Evo momak prije tvoga posta je stavio link od Hayata i pregleda programa i ispada da neće biti prenosa i u dijaspori. Ne mogu da vjerujem. Kako god brate, siguran sam da će za vrijeme utakmice biti neki link odnosno stream za utakmicu u Armeniji pa češ tako moći gledati live našu repku.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 01 sep 2009, 08:35

Evil Genius je napisao/la:http://www.hayat.ba/tv-program/view/150/141

ebli majku svoju profitersku...Dabogda im za lijeka trebalo.....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 sep 2009, 08:54

Jack_Daniels je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:http://www.hayat.ba/tv-program/view/150/141

ebli majku svoju profitersku...Dabogda im za lijeka trebalo.....
ma bit ce ba...je protiv turske je bio kodiran satalicki hayat..pa je tekma ipak bila u prijenosu uzivo na satalickom hayatu.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 01 sep 2009, 08:59

nemoj tako, to je jedna fina saburli bošnjačka televizija.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 01 sep 2009, 08:59

A šta očekivati od televizije čiji je sportski urednik otjerao Marjana. Znači za Armeniju potencijalno paklena tekma sa "Aspirinom" za komentatora tako da moramo ili Red bullova dosta ispiti ili staviti tv na MUTE. U svakom slučaju pretpostavljao sam da će se ovako odigrati za premije što se tiče Armenije jer oni čak nemaju ni granice otvorene jedni prema drugima.
Kad malo pogledate raspored mislim da će najdalje biti sve riješeno za 3. kola jer Turci imaju igrati sa Estonijom , nama i Belgijom od čega ove zadnje dvije u gostima obje.
Armenija trenutno u 6 tekmi dala 3 gola pa nekako imam osjećaj da iako nam je odbrana najtanja u ekipi nevjerujem da smo toliko tanki.
Uglavnom pravo sam optimista za baraž....a onda puno tableta za smirenje :D :D :D
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 01 sep 2009, 09:09

Sto se prenosa tice stvarno nisam siguran dal' su bile do sad utakmice na satelitskom programu, a ako ne bude ne bi se iznenadio . . . sto se repke tice, imate video sa treninga na rep.net (vidi se lob pjanica :) ). . . nekako sam ubjedjen da cemo dobit armence (treba ih postovat al isto tako trebamo im uvalit dva tri komada) . . . kvalitet je na nasoj strani, atmosfera nikad bolja, prvi put imamo sansu da sami odlucujemo o svojoj sudbini, jedino me brine neka kazna fife za eventualni incident al' nadajmo se da do toga nece doc
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.