SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bazinga12345
Kontakt:

Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.

Post Postao/la Bazinga12345 » 31 jan 2018, 20:23

DevilsAdvocate je napisao/la:Amare sakrij nam taktiku sve ti je oprosteno :rol:
:rol:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 31 jan 2018, 20:23

Nmg vjerovati ljudi radi čega se vi prepirete. Zar je ovdje bitan jedan iskompleksirani Željovac koji pljuje po reprezentaciji, samo ga ignorirajte, jos ako je njemu bolji Osim od Prosineckom pogotovo mu tad nista ne odgovarajte.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 31 jan 2018, 20:25

Najjači su mi ovi što govore da bi Osim imao autoritet kod Edina, Miralema i ostalih zvijezda. Prosinečki koji je bio veći igrač od svih naših reprezentativaca eto nema... 1921 dijagnoza
BHF

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 31 jan 2018, 20:32

forgempp je napisao/la:Nmg vjerovati ljudi radi čega se vi prepirete. Zar je ovdje bitan jedan iskompleksirani Željovac koji pljuje po reprezentaciji, samo ga ignorirajte, jos ako je njemu bolji Osim od Prosineckom pogotovo mu tad nista ne odgovarajte.
Takvi kao ti vode savez i bas nam je ovako lose stanje zbog toga.Pa prosinecki nije sa crvenom zvjezdom mogo osvojit ligu sa Azerbajdžanom se mucio protiv ekipa kao sto su malta i san mariono ma sta da nabrajam vise ljudima koji ne razlikuju igracku i trenersku karijeru koje su dva razlicita sviejta.Osim gdje god da je bio ispunio je uslove.Znate i vi dobro ko je bolji al nije vama stalo do uspjeha repke vec znate vi dobro do cega a meni ovdje serete
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 31 jan 2018, 20:37

Molim vas da mu ne odgovarate da ne kvarimo temu dzaba, prica vec sazvakana..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 31 jan 2018, 20:38

kyrieirving je napisao/la:Robi,momci
slika
Školski primjer budale.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 31 jan 2018, 20:38

kyrieirving je napisao/la:
forgempp je napisao/la:Nmg vjerovati ljudi radi čega se vi prepirete. Zar je ovdje bitan jedan iskompleksirani Željovac koji pljuje po reprezentaciji, samo ga ignorirajte, jos ako je njemu bolji Osim od Prosineckom pogotovo mu tad nista ne odgovarajte.
Takvi kao ti vode savez i bas nam je ovako lose stanje zbog toga.Pa prosinecki nije sa crvenom zvjezdom mogo osvojit ligu sa Azerbajdžanom se mucio protiv ekipa kao sto su malta i san mariono ma sta da nabrajam vise ljudima koji ne razlikuju igracku i trenersku karijeru koje su dva razlicita sviejta.Osim gdje god da je bio ispunio je uslove.Znate i vi dobro ko je bolji al nije vama stalo do uspjeha repke vec znate vi dobro do cega a meni ovdje serete
Ocito imas 13 godina. Partizan je tada bio svemirski brod za CZ. S Azerbejdzanom je sve namucio, pa cak i Njemačku s kojom je 60 minuta imao 1:1. Izvukao je 120% iz te ekipe. Jedina mana mu je sto nije osvojio nasu ligu i japanski Liga Kup
BHF

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 31 jan 2018, 20:41

Sace Telemach, Konzum, domaca liga, tri prsta :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 jan 2018, 20:43

Ne znam kako već sad možete znati kakve će rezultate imati Prosinečki. Pa pustite čovjeka nek' radi svoj posao, ima vremena kada će suditi o njegovom (ne)uspjehu na klupi reprezentaciji BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 31 jan 2018, 20:49

Raonffa je napisao/la:Ne znam kako već sad možete znati kakve će rezultate imati Prosinečki. Pa pustite čovjeka nek' radi svoj posao, ima vremena kada će suditi o njegovom (ne)uspjehu na klupi reprezentaciji BiH.
A sto se mora uvjek eksperimentisat?Ja nisam bio ni za Mesu al eto ovi su bili ZA nema veze sto on nije do koljena Amaru ni to sto je Zeljovac jednostavno Mehmed im je odgovaro a Amar im ne odgovara.Razlog je jednostavan a zove se KOMPLEX!!To je to od mene javit cu se posle prve utakmice u kvalifikacijama.
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 31 jan 2018, 20:51

Raonffa je napisao/la:Ne znam kako već sad možete znati kakve će rezultate imati Prosinečki. Pa pustite čovjeka nek' radi svoj posao, ima vremena kada će suditi o njegovom (ne)uspjehu na klupi reprezentaciji BiH.
A sto se mora uvjek eksperimentisat?Ja nisam bio ni za Mesu al eto ovi su bili ZA nema veze sto on nije do koljena Amaru ni to sto je Zeljovac jednostavno Mehmed im je odgovaro a Amar im ne odgovara.Razlog je jednostavan a zove se KOMPLEX!!To je to od mene javit cu se posle prve utakmice u kvalifikacijama.
Amare ne placi toliko nemas veze o fudbalu, da si kakav stručnjak vodio bi nekog i ne bi pobjego iz Zelje kad ti se vise nije moglo namjestat
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 31 jan 2018, 20:52

DrFilgud je napisao/la:Sace Telemach, Konzum, domaca liga, tri prsta :lol:
Zaboravio si komplexe.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 jan 2018, 20:55

Samo ignore i sam ce se iskljuciti. Amar je totalno nebitan lik u ovoj prici.
Po prici Zeljovaca, da je Amar dosao na mjesto selektora, on bi postrojio ove u Savezu, nekima urucio otkaze a neke dobro ustrojio...tj. Amar bi bio i selektor i predsjednik i generalni sekretar i sve ostalo u isto vrijeme.

Taman da veceras izgubimo 10:0 to kod mene ni sekunde nece promijeniti misljenje koje imam prema Robiju.

Veceras se susrecu 100% spremni igraci (Meksiko) i igraci koje su tek u pripremnom periodu (BiH), tako da sam se vec psihicki pripremio na poraz, a nadam se pozitivnom ishodu, naravno.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 31 jan 2018, 20:58

hurem je napisao/la:Samo ignore i sam ce se iskljuciti. Amar je totalno nebitan lik u ovoj prici.
Po prici Zeljovaca, da je Amar dosao na mjesto selektora, on bi postrojio ove u Savezu, nekima urucio otkaze a neke dobro ustrojio...tj. Amar bi bio i selektor i predsjednik i generalni sekretar i sve ostalo u isto vrijeme.

Taman da veceras izgubimo 10:0 to kod mene ni sekunde nece promijeniti misljenje koje imam prema Robiju.

Veceras se susrecu 100% spremni igraci (Meksiko) i igraci koje su tek u pripremnom periodu (BiH), tako da sam se vec psihicki pripremio na poraz, a nadam se pozitivnom ishodu, naravno.
Ja sam se isto pripremio na poraz 1.6 kvota na Mexico makar da se pare neke uzmu :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 31 jan 2018, 21:01

DevilsAdvocate je napisao/la:
hurem je napisao/la:Samo ignore i sam ce se iskljuciti. Amar je totalno nebitan lik u ovoj prici.

Ja sam se isto pripremio na poraz 1.6 kvota na Mexico makar da se pare neke uzmu :rol:

poklon kvota, mislio sam da ce biti manja :D...a ako i padnes jbt ga imas satisfakciju u tome da nam repka nije izgubila :mrgreen:
Pyro is not a crime !

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 31 jan 2018, 21:02

De ako netko bude imao link neka postavi da mogu gledati tekmu na poslu ću biti i bilo bi dobro ako bude YouTube link :bih: :bih: :bih: :bih:
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 31 jan 2018, 21:04

To je to +
Napokon dolazimo u situaciju da razmišljamo kakva će postavka igre biti, neovisno o tome što znamo sastav, kada momci istrče na teren, vidjećemo šta je selektor zamislio.
Robi mi smo uz tebe i BiH
:bih:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 jan 2018, 21:04

Veći bi eksperiment bio postaviti Amara nego Prosinečkog. Realno i objektivno, Prosinečki ima jači trenerski CV od Amara, o fudbalskom da ne govorim. Argument za Amara je taj neki autoritet, pa zar misliš da jedan Prosinečki neće imati autoritet? Pazi sad, zanemari trenersku karijeru, čovjek koji je igrao za Real i Barcu, rođen u Njemačkoj, porijeklom Hrvat, igrao za Dinamo, prešao u CZ u onim nekim yebenijim predratnim godinama, kasnije bio u stručnom štabu hrvatske reprezentacije i trenirao CZ, i dan danas ga poštuju i tamo i vamo, zar misliš da takav mangup od čovjeka može imati manji autoritet od Amara?

Da ne kažem koliko su svi "nenavijači" Želje **** na Amara, rušili bi ga tri puta više nego što sada pojedinci ruše Prosinečkog, to bi bilo vrlo vrlo nezgodno za gledati i reprezentacija bi mogla propatiti zbog toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 31 jan 2018, 21:08

Ne mogu da vjerujem da ulazite u diskusije s njima!?
Ovo je uvod da se, u slucaju poraza, Prosinecki napadne svim oruzjima.
Nastavljaju sa taktikom samounistenja, kao i kada su spinovali za Amara. :lol:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 31 jan 2018, 21:18

a ono bas je realno da premijerligaska ekipa mlatne Meksiko, inace su nam lige u pet deka pa jazuk ako se izgubi, a prije neku godinu mi s najjacom ekipom jedva digli Meksiko 1-0 a ljudima pola igraca bilo iz njihove lige
Pyro is not a crime !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, dedo26, Jegres, mavi, napapijri1987, Proximic, Sarun i 57 gostiju.