DevilsAdvocate je napisao/la:Amare sakrij nam taktiku sve ti je oprosteno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
DevilsAdvocate je napisao/la:Amare sakrij nam taktiku sve ti je oprosteno
Takvi kao ti vode savez i bas nam je ovako lose stanje zbog toga.Pa prosinecki nije sa crvenom zvjezdom mogo osvojit ligu sa Azerbajdžanom se mucio protiv ekipa kao sto su malta i san mariono ma sta da nabrajam vise ljudima koji ne razlikuju igracku i trenersku karijeru koje su dva razlicita sviejta.Osim gdje god da je bio ispunio je uslove.Znate i vi dobro ko je bolji al nije vama stalo do uspjeha repke vec znate vi dobro do cega a meni ovdje sereteforgempp je napisao/la:Nmg vjerovati ljudi radi čega se vi prepirete. Zar je ovdje bitan jedan iskompleksirani Željovac koji pljuje po reprezentaciji, samo ga ignorirajte, jos ako je njemu bolji Osim od Prosineckom pogotovo mu tad nista ne odgovarajte.
Školski primjer budale.kyrieirving je napisao/la:Robi,momci
Ocito imas 13 godina. Partizan je tada bio svemirski brod za CZ. S Azerbejdzanom je sve namucio, pa cak i Njemačku s kojom je 60 minuta imao 1:1. Izvukao je 120% iz te ekipe. Jedina mana mu je sto nije osvojio nasu ligu i japanski Liga Kupkyrieirving je napisao/la:Takvi kao ti vode savez i bas nam je ovako lose stanje zbog toga.Pa prosinecki nije sa crvenom zvjezdom mogo osvojit ligu sa Azerbajdžanom se mucio protiv ekipa kao sto su malta i san mariono ma sta da nabrajam vise ljudima koji ne razlikuju igracku i trenersku karijeru koje su dva razlicita sviejta.Osim gdje god da je bio ispunio je uslove.Znate i vi dobro ko je bolji al nije vama stalo do uspjeha repke vec znate vi dobro do cega a meni ovdje sereteforgempp je napisao/la:Nmg vjerovati ljudi radi čega se vi prepirete. Zar je ovdje bitan jedan iskompleksirani Željovac koji pljuje po reprezentaciji, samo ga ignorirajte, jos ako je njemu bolji Osim od Prosineckom pogotovo mu tad nista ne odgovarajte.
A sto se mora uvjek eksperimentisat?Ja nisam bio ni za Mesu al eto ovi su bili ZA nema veze sto on nije do koljena Amaru ni to sto je Zeljovac jednostavno Mehmed im je odgovaro a Amar im ne odgovara.Razlog je jednostavan a zove se KOMPLEX!!To je to od mene javit cu se posle prve utakmice u kvalifikacijama.Raonffa je napisao/la:Ne znam kako već sad možete znati kakve će rezultate imati Prosinečki. Pa pustite čovjeka nek' radi svoj posao, ima vremena kada će suditi o njegovom (ne)uspjehu na klupi reprezentaciji BiH.
Amare ne placi toliko nemas veze o fudbalu, da si kakav stručnjak vodio bi nekog i ne bi pobjego iz Zelje kad ti se vise nije moglo namjestatkyrieirving je napisao/la:A sto se mora uvjek eksperimentisat?Ja nisam bio ni za Mesu al eto ovi su bili ZA nema veze sto on nije do koljena Amaru ni to sto je Zeljovac jednostavno Mehmed im je odgovaro a Amar im ne odgovara.Razlog je jednostavan a zove se KOMPLEX!!To je to od mene javit cu se posle prve utakmice u kvalifikacijama.Raonffa je napisao/la:Ne znam kako već sad možete znati kakve će rezultate imati Prosinečki. Pa pustite čovjeka nek' radi svoj posao, ima vremena kada će suditi o njegovom (ne)uspjehu na klupi reprezentaciji BiH.
Zaboravio si komplexe.DrFilgud je napisao/la:Sace Telemach, Konzum, domaca liga, tri prsta
Ja sam se isto pripremio na poraz 1.6 kvota na Mexico makar da se pare neke uzmuhurem je napisao/la:Samo ignore i sam ce se iskljuciti. Amar je totalno nebitan lik u ovoj prici.
Po prici Zeljovaca, da je Amar dosao na mjesto selektora, on bi postrojio ove u Savezu, nekima urucio otkaze a neke dobro ustrojio...tj. Amar bi bio i selektor i predsjednik i generalni sekretar i sve ostalo u isto vrijeme.
Taman da veceras izgubimo 10:0 to kod mene ni sekunde nece promijeniti misljenje koje imam prema Robiju.
Veceras se susrecu 100% spremni igraci (Meksiko) i igraci koje su tek u pripremnom periodu (BiH), tako da sam se vec psihicki pripremio na poraz, a nadam se pozitivnom ishodu, naravno.
DevilsAdvocate je napisao/la:Ja sam se isto pripremio na poraz 1.6 kvota na Mexico makar da se pare neke uzmuhurem je napisao/la:Samo ignore i sam ce se iskljuciti. Amar je totalno nebitan lik u ovoj prici.
Po prici Zeljovaca, da je Amar dosao na mjesto selektora, on bi postrojio ove u Savezu, nekima urucio otkaze a neke dobro ustrojio...tj. Amar bi bio i selektor i predsjednik i generalni sekretar i sve ostalo u isto vrijeme.
Taman da veceras izgubimo 10:0 to kod mene ni sekunde nece promijeniti misljenje koje imam prema Robiju.
Veceras se susrecu 100% spremni igraci (Meksiko) i igraci koje su tek u pripremnom periodu (BiH), tako da sam se vec psihicki pripremio na poraz, a nadam se pozitivnom ishodu, naravno.
To je to +hurem je napisao/la:Samo ignore i sam ce se iskljuciti. Amar je totalno nebitan lik u ovoj prici.
Veći bi eksperiment bio postaviti Amara nego Prosinečkog. Realno i objektivno, Prosinečki ima jači trenerski CV od Amara, o fudbalskom da ne govorim. Argument za Amara je taj neki autoritet, pa zar misliš da jedan Prosinečki neće imati autoritet? Pazi sad, zanemari trenersku karijeru, čovjek koji je igrao za Real i Barcu, rođen u Njemačkoj, porijeklom Hrvat, igrao za Dinamo, prešao u CZ u onim nekim yebenijim predratnim godinama, kasnije bio u stručnom štabu hrvatske reprezentacije i trenirao CZ, i dan danas ga poštuju i tamo i vamo, zar misliš da takav mangup od čovjeka može imati manji autoritet od Amara?kyrieirving je napisao/la:A sto se mora uvjek eksperimentisat?Ja nisam bio ni za Mesu al eto ovi su bili ZA nema veze sto on nije do koljena Amaru ni to sto je Zeljovac jednostavno Mehmed im je odgovaro a Amar im ne odgovara.Razlog je jednostavan a zove se KOMPLEX!!To je to od mene javit cu se posle prve utakmice u kvalifikacijama.Raonffa je napisao/la:Ne znam kako već sad možete znati kakve će rezultate imati Prosinečki. Pa pustite čovjeka nek' radi svoj posao, ima vremena kada će suditi o njegovom (ne)uspjehu na klupi reprezentaciji BiH.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, dedo26, Jegres, mavi, napapijri1987, Proximic, Sarun i 57 gostiju.