Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Haris Duljevic
Svaka cast decku najbolji je veceras bio, iznenadio je i sasvim sigurno zasluzuje startno mjesto..
Ona peta Sei, samo PLBiH 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Dobar Duljson, svaka čast .
- LegendKiller
- Kontakt:
Svi u napad Dulja je majstor. Ako ovako nastavi, mogao bi već u januaru preći u jači klub, ni 1. Bundesliga nije daleko.
Jedino pravo krilo koje je sposobno nanizati par igrača i sam napraviti višak. Također odličan asistent i zna uputiti dobru loptu u for. Mane su mu očite također. Nedostatak kvalitetnog centaršuta, mada i to je sasvim okej, i loša odbrana. Nek poradi na fizičkoj spremi i sigurno je kalibar za ligu petice. Uz malo sreće možda može i dogurati do nekog kluba koji igra lp
- Evolution87
- Kontakt:
Najbolje krilo u reprezentaciji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma znalo se da Dulja moze i da zasluzuje da nastupa za repku, samo je par fegeta i neznalica kao što je ovaj jasmin bilo protiv i inatilo se iz nekih ličnih razloga.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 07 okt 2017, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jedina pozitivna stvar veceras,da smo konacno dobili pravo krilo..
- invincible1921
- Kontakt:
Nadam se da ovo znaci stanrdno prvu postavu. On je trebao da bude u makar 15 igraca vec nakon one utakmice protiv spanije, ja mislim da ga bek sampiona engleske i dan dans trazi po desnoj strani. Odavno sam pisao da je bolji igrac i od hajrovica i od visce...korisniji sigurno, a ko ga je makar jednom gledao uzivo recimo na derbiju mogao je to i sam vidjeti.
Prvi kroak i dribling su mu na visokom nivou odnosno takvom da ga se ne bi postidili ni iz najvecih liga.
Prvi kroak i dribling su mu na visokom nivou odnosno takvom da ga se ne bi postidili ni iz najvecih liga.
=\_1921_/=
- Sandokan87
- Kontakt:
Najbolji veceras. Ima muda, sto je pokazao veceras u nekoliko situacija jedan na jedan gdje su mu igraci desetostruko skupljo mogli samo gkedati u ledja. Ako bam moze biti za utjehu bar cemo imati dobra krila u narednom ciklusu ako Bog da. Samo da ga povrede zaobidju. Sretno maistore i baci se sada na veci nivo njemackog fudbala.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Dulja je pokaz'o večeras kako se igra na krilu. Višća nek' uzme tekicu i da zapisuje. Zvijer !

Od plavih volim jedino Dzeku a od bordo Duljevica, bravo majstore
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odličan Duljevic veceras bez greške. Iako ga nisam gotovio ni sekunde dok je bio kapiten Sarajeva veceras sve pohvale.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Svaka cast Dulja, nadam se da si ovim zacementirao mjesto lijevog krila i da vise nikad necu morati Lulica gledati na toj poziciji
bravo jos jednom, najbolji danas 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Feldmarschall
- Kontakt:
Ovdje bi trebalo stati. Ovo je u reprezentaciji kalibra BiH sasvim dovoljno da se prometne u jednog od nosioca igre. Inteligentan stručnjak će sigurno znati prepoznati da se radi o jedinstvenom tipu igrača kakvih je na Balkanu generalno jako malo. Hrvati recimo imaju vrhunski vezni red, ali jedino Perišić nudi značajno drugačije stvari u poređenju sa ostalim. Upravo ovo što si naveo - sposobnost da radi višak driblingom.haris004 je napisao/la:Jedino pravo krilo koje je sposobno nanizati par igrača i sam napraviti višak.
Nedostataka u igri će uvijek biti i treba ukazivati na njih, ali objektivno govoreći nemoguće je očekivati od Duljevića da izraste na nivo Hazarda i konstantno radi razliku svih 90 minuta u svakom meču. U biti sad je sve u njegovim rukama, ako u glavi riješi gdje želi biti i shvati da mora stalno raditi na sebi reprezentacija može ozbiljno računati na njega narednih desetak godina. Ovakav kakav je i danas mora biti u ozbiljnim kombinacijama za XI. Bez obzira što mu je konkurencija kapiten Lazija. Lulić na krilu je dekadencija.
Bravo Harise, samo naprijed, dogodine Bundesliga, a za tri godine Euro. 

Mudonja kakvog dugo nisam vidio u reprezentaciji.
Rudarski poşao je uradio
Jbg, nema veze.... bit ce golova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.