FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Ma nije bilo ni priblizno 4000 nije bilo ni 3000...ja sam bio na travi i a tribina je bila puna b pola i cetvrtina c tribine...sta je to oko 1200 ljudi i sad ne znam koliko je bilo na travi al nije bilo vise od 1000 da ga *bes 

$ је ? сте '" je napisao/la:' " & $ ", ? јасно?![]()
& је " - ај $ "

? је " / ? $ " " " ?

"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
ma moglo je i bolje ali i gore...ali vise da je moglo bolje 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
NESTOROVIC DAO OSTAVKU

I toliko o Rudaru... 

% &, - је $ - $ опет & $ тренер ? " 'gogineman je napisao/la:I toliko o Rudaru...
"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
" je napisao/la:% &, - је $ - $ опет & $ тренер ? " 'gogineman je napisao/la:I toliko o Rudaru...

hvala bogu da je da ostavku....neka ide tamo odakle je dosao....bolje za rudar
-
- Kontakt:
ma qurac bolje...covjek je sve dao Rudaru sa istim igracima od 2.lige RS do PL BiH...i sad na kraju toliki sok za igrace i upravu...meris05 je napisao/la:hvala bogu da je da ostavku....neka ide tamo odakle je dosao....bolje za rudar
Ne znam zasto nekom smeta sto je bio trener...lik je predobar,ali mora i on da zivi od neceg,u klubu je situacija takva da nemaju ni marke duguju se pare jbt,treba to poplacati on zivi u Bjeljini i treba i putovati vamo i sve to...covjek je prvi put u istoriji doveo klub do najviseg takmicenja u bih PREMIJER LIGA,i to iz 2 lige RS za minimalnu platu.
Treba da mu se svi zahvalimo, covjek je veoma dobar kao covjek i kao trener...
A mi...ne znam kako cemo i sta cemo,tesko da cemo ovako dobrog trenera naci...
Bice borba za opstanak veca nego sto smo mogli ocekivati,uostalom ne znam sta je tu sok,nije tu sok...nebi dao ostavku bez veze,ima tu itekako dobar razlog...treba i on da zivi od neceg
Treba da mu se svi zahvalimo, covjek je veoma dobar kao covjek i kao trener...
A mi...ne znam kako cemo i sta cemo,tesko da cemo ovako dobrog trenera naci...
Bice borba za opstanak veca nego sto smo mogli ocekivati,uostalom ne znam sta je tu sok,nije tu sok...nebi dao ostavku bez veze,ima tu itekako dobar razlog...treba i on da zivi od neceg

-
- Kontakt:
a ti mislis da on nije uzeo paretine za ove 4 god sto je bio uzeo je za ovu godinu vise nego sto je u one 3 prosle...ali opravdano sve...a tebi nije sok da covjek odjednom dodje na stadion i pokupi stvari i kaze ja idem...a kao nema od cega zivjeti
molim te... 

Ma naravno da je uzeo,al sa vakvim stanjem u klubu ovo i nije toliki SOK...jeste to bedara..bruka,al covjek nije bez razloga dao ostavku 

trener(Nestorovic) koji za prethodne gotovo 4 godine napravi sto napravi nikako ne zasluzuje da mu neciji ocevi dobacuju sa tribina kako njihovi sinovi ne igraju. takvim ocevima i njihovim sinovima nije mjesto u rudaru. uprava rudara je imala strpljenja sa njim kada je klub ispao u drugu ligu i on je njima kao i svima nama koji volimo rudar vratio sa kamatom. zapitajmo se da li je bilo ko od nas te godine kada je rudar ispao u drugu ligu pomisli da ce za nesto vise od 2 godine na gradskom stadionu gledati premijerligaski fudbal. mnogi nisu pomislili ni da ce se rudar odmah vratiti u prvu ligu a kamoli ovakav rezultat. nije on sve napravio sam, igraci i uprava su zasluzni za to, ali treba li se odreci takvog covjeka koji za moje znanje nikad nije previse kukao na uslove u rudaru ili besparicu. ne treba dozvoliti da necije tate odredjuju tim. apsolutno sam za to da uprava kluba mora "stati" iza njega kao covjeka i trenera a nasuprot onih koji ne zele dobro rudaru. manimo se sastavljanja ekipe u kafani. ako izgubimo Nestorovica kao trenera rudara bojim se da gubimo i dosta sansi za opstanak. nadam se da ce se i navijacka grupa alcohol boys oglasiti po ovom pitanju
aj uzdravlje
aj uzdravlje
-
- Kontakt:
nema se tu sta ako izgubimo nestorovica...on je vec napustio Prijedorlun je napisao/la:trener(Nestorovic) koji za prethodne gotovo 4 godine napravi sto napravi nikako ne zasluzuje da mu neciji ocevi dobacuju sa tribina kako njihovi sinovi ne igraju. takvim ocevima i njihovim sinovima nije mjesto u rudaru. uprava rudara je imala strpljenja sa njim kada je klub ispao u drugu ligu i on je njima kao i svima nama koji volimo rudar vratio sa kamatom. zapitajmo se da li je bilo ko od nas te godine kada je rudar ispao u drugu ligu pomisli da ce za nesto vise od 2 godine na gradskom stadionu gledati premijerligaski fudbal. mnogi nisu pomislili ni da ce se rudar odmah vratiti u prvu ligu a kamoli ovakav rezultat. nije on sve napravio sam, igraci i uprava su zasluzni za to, ali treba li se odreci takvog covjeka koji za moje znanje nikad nije previse kukao na uslove u rudaru ili besparicu. ne treba dozvoliti da necije tate odredjuju tim. apsolutno sam za to da uprava kluba mora "stati" iza njega kao covjeka i trenera a nasuprot onih koji ne zele dobro rudaru. manimo se sastavljanja ekipe u kafani. ako izgubimo Nestorovica kao trenera rudara bojim se da gubimo i dosta sansi za opstanak. nadam se da ce se i navijacka grupa alcohol boys oglasiti po ovom pitanju
aj uzdravlje

-
- Kontakt:
sutra u Gradaccu tesko je nesto ocekivati..ali na muci se poznaju junaci..
samo borbeno pa sta bude... 

U klubu je situacija....strasna...
Nestor je dao ostavku,saznao sam zasto,kaze da je poceo pucati psihicki da vise ne moze da podnese to...jbg 4 godine on sam ovde "brije" familija daleko sve sam...opstina je zaebala klub...Svaka njemu cast...al uvijek se nadji krkani koji dobacuju sa tribina i se*u...cim je malo losije stanje odma trener kriv...
NESTORE, NESTORE, HVALA TI MAJSTORE, HVALA TI ZA POBJEDE...CEO PRIJEDOR VOLI TE!!!
Nestor je dao ostavku,saznao sam zasto,kaze da je poceo pucati psihicki da vise ne moze da podnese to...jbg 4 godine on sam ovde "brije" familija daleko sve sam...opstina je zaebala klub...Svaka njemu cast...al uvijek se nadji krkani koji dobacuju sa tribina i se*u...cim je malo losije stanje odma trener kriv...
NESTORE, NESTORE, HVALA TI MAJSTORE, HVALA TI ZA POBJEDE...CEO PRIJEDOR VOLI TE!!!
- Жика Павловић
- Kontakt:
' ' ове $. $ је у % - с.рању $ нас, " - ". " $ $
.

" ? je napisao/la:' ' ове $. $ је у % - с.рању $ нас, " - ". " $ $.

"" ПУТ ""
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Imamo vise srece nego pameti. Da nam nije Modrice vec bi pakovali kofere za 1. ligu RS. 

Da,Modrica ce ispasti sigurno,ali ipak ispadaju dva a ne jedan. A Laktasi su se opasno pojacali i pobjedjuju u seriji,tako da se bojim da je Rudar veoma ugrozen.Volio bih da se spasite,ali nece biti lako,na proljece se tesko osvajaju bodovi u gostima a kuci vam dolaze uglavnom najjace ekipe gdje se tesko moze sa sigurnoscu racunati na pobjedu.