PrinceofVeresija je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Jao ovih morona što pogledaju na transfermarktu pa pametuju... Je li Stojanović stoper možda?
Ne kenjaj Ajnstajne,ako imas problem javi se redakciji Transfermarktu a ne prozivaj mene,oni postavljaju ovo a ja nisam stigao gledat tekmu pa mi cudno bilo.....uostalom sta ti poznajes par igraca i sad ti neki glavni Dzek ovdje pa bajg pljuske pucas,ja ti mogu napamet nabrojat citav tim DInama za pocetak, i gdje je ko igrao prije Dinama i koliko vrijedi i nezz sta jos...ko da ne znam da je desni bek Stojanovic...jel ti hoda s nekom rodicom pa ga spominjes ...ako jest pozz od mene

jbt aj sto si pogrijesio gdje Coric igra(ipak si gledao utakmicu na transfermarktu, a mozda i na wikipediji

) nego sto si jos i razvio teoriju po kojoj Coric igra spica umjesto Hodzica zato sto ga Mamic mora nekako prodati.gurati igraca na njegovu totalno neprirodnu poziciju da bi ga prodao...

poklopi se jarane i ubuduce ne komentarisi utakmice koje nisi gledao, cisto prijateljski savjet
on topic, Armin nije odigrao nesto posebno, ucestvovao kod prvog gola , ovi Gruzijci su bas bili agresivni, par puta ga pokusali pronaci Pivaric i Stojanovic, al katastrofa centarsutevi