Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

PrinceofVeresija
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la PrinceofVeresija » 27 jul 2016, 01:43

HankMoody je napisao/la:Jao ovih morona što pogledaju na transfermarktu pa pametuju... Je li Stojanović stoper možda?
Ne kenjaj Ajnstajne,ako imas problem javi se redakciji Transfermarktu a ne prozivaj mene,oni postavljaju ovo a ja nisam stigao gledat tekmu pa mi cudno bilo.....uostalom sta ti poznajes par igraca i sad ti neki glavni Dzek ovdje pa bajg pljuske pucas,ja ti mogu napamet nabrojat citav tim DInama za pocetak, i gdje je ko igrao prije Dinama i koliko vrijedi i nezz sta jos...ko da ne znam da je desni bek Stojanovic...jel ti hoda s nekom rodicom pa ga spominjes ...ako jest pozz od mene :wave:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 jul 2016, 02:01

PrinceofVeresija je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Jao ovih morona što pogledaju na transfermarktu pa pametuju... Je li Stojanović stoper možda?
Ne kenjaj Ajnstajne,ako imas problem javi se redakciji Transfermarktu a ne prozivaj mene,oni postavljaju ovo a ja nisam stigao gledat tekmu pa mi cudno bilo.....uostalom sta ti poznajes par igraca i sad ti neki glavni Dzek ovdje pa bajg pljuske pucas,ja ti mogu napamet nabrojat citav tim DInama za pocetak, i gdje je ko igrao prije Dinama i koliko vrijedi i nezz sta jos...ko da ne znam da je desni bek Stojanovic...jel ti hoda s nekom rodicom pa ga spominjes ...ako jest pozz od mene :wave:
Transfermarkt je user-generated, dakle možeš objaviti šta hoćeš, slično kao i s Wikipedijom. Da znaš nabrojati sastav Dinama, znao bi da Ćorić nikad, ali nikad nije igrao lažnu devetku, niti može to odigrati. Ajde pozdrav :wave:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 27 jul 2016, 10:55

PrinceofVeresija je napisao/la:
jbt aj sto si pogrijesio gdje Coric igra(ipak si gledao utakmicu na transfermarktu, a mozda i na wikipediji :lol: ) nego sto si jos i razvio teoriju po kojoj Coric igra spica umjesto Hodzica zato sto ga Mamic mora nekako prodati.gurati igraca na njegovu totalno neprirodnu poziciju da bi ga prodao... :lol: poklopi se jarane i ubuduce ne komentarisi utakmice koje nisi gledao, cisto prijateljski savjet ;)
on topic, Armin nije odigrao nesto posebno, ucestvovao kod prvog gola , ovi Gruzijci su bas bili agresivni, par puta ga pokusali pronaci Pivaric i Stojanovic, al katastrofa centarsutevi

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 27 jul 2016, 11:15

Hodzic mora ovu sezonu postici 10 tak golova da ga Mamic moze negdje utopiti
Opstanak moramo izboriti

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 27 jul 2016, 11:19

Šta je ovo? 3-3-1-3? :rol:
Unico amore sei!
❤️🖤

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 27 jul 2016, 20:49

ovo bi mogla biti sezona u kojoj će se odrediti u kom smjeru će ići njegova karijera i nadam se da će eksplodirati i dogodine igrati u ligama 5-ice. U ligi nije loše počeo, sa 2 gola, još malo u Evropi da se uhafiza i biće to valjda ok.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 28 jul 2016, 00:12

AlphonseKauders je napisao/la:ovo bi mogla biti sezona u kojoj će se odrediti u kom smjeru će ići njegova karijera i nadam se da će eksplodirati i dogodine igrati u ligama 5-ice. U ligi nije loše počeo, sa 2 gola, još malo u Evropi da se uhafiza i biće to valjda ok.
Samo da on nama ostane zdrav i da ga povrede zaobidju ako Bog da :pray:
Uostalom, ne brinem se za Aru. Uvjeren sam da ce pokazati svoju klasu.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 avg 2016, 20:13

Sta je sa Hodzicem, ni na klupi veceras? Cini mi se da je zadnje kolo u ligi bio na klupi, a predzadnje sa Hajdukom nije. Imam neki osjecaj da ga Kranjcar bas i ne simpatise, mozda su u nekom sukobu?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 avg 2016, 20:41

kobe24 je napisao/la:Sta je sa Hodzicem, ni na klupi veceras? Cini mi se da je zadnje kolo u ligi bio na klupi, a predzadnje sa Hajdukom nije. Imam neki osjecaj da ga Kranjcar bas i ne simpatise, mozda su u nekom sukobu?
Slabo igra i ne zabija. Nije mu bogme Kranjcar nista kriv. Cak je poceo i Gojaku davati sanse.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 avg 2016, 20:42

Zar nije povrijedjen? Tesko mi je zamisliti da nije ni na klupi, ako je fit...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 avg 2016, 20:48

Ne bih da se vracam na staro polemisanje, ali samo zelim da pozdravim BigBigBanga i njemu slicne, tzv. antivedatore koji su pokazali da nemaju pojma o fudbalu ali to nikada nece priznati vec i dalje neumorno piskaraju i pametuju.
Arminu zelim da sto prije pronadje pravi smjer i izbori se za status u klubu...mada moram priznati da sam i ja iznenadjen sto ga nema ni na klupi, cak sam se nadao da bi mogao zaigrati od prve minute jer je odmoran zbog neigranja u HNL-u.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 avg 2016, 20:49

Dok sam gledao onu utakmicu Dinama protiv Hajduka, gdje takodjer nije bio ni na klupi, rekli su da je povrjedjen. Ne znam sta mu je sada.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2016, 20:51

ne znam zasto ne igra, nije ni bitno, uglavnom, Cico u njemu ne vidi strijelca, rekao je da nemaju takvog igraca

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 avg 2016, 20:51

SlevinKelevra je napisao/la:Zar nije povrijedjen? Tesko mi je zamisliti da nije ni na klupi, ako je fit...
Ja stvarno ne znam da li je ozlijedjen i zasto ga nema ni na klupi. Ali znam da na pocetku ove sezone igra jako lose. Ne postoji na terenu. Nadam se da ce zivnuti jer je on stvarno veliki potencijal.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 16 avg 2016, 23:24

Cico yebem ti sve, yebo ti Henrikez mater dabogda ispali puuu
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 19 avg 2016, 20:35

Veceras u prvih 11, bas cudna situacija oko njega.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 19 avg 2016, 22:03

Kad se zadovoljis minimalcem, ostanes na kraju i bez njega. To je od prilike situacija sa Hodzicem, kao i sa 99% nasih sportista.
Stvar mentaliteta, a to se ne ispravlja preko noci. Proci ce jos generacije i generacije dok se to ne promijeni. Do tada cemo aplaudirati Tuki koji umjesto medalje ne udje ni u finale, ali jbg. fin je momak i dobar covjek.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 19 avg 2016, 22:17

Bio je povrijeđen protiv Hajduka, a vjerovatno i sljedeću.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 21 avg 2016, 18:03

provokatorII je napisao/la:Kad se zadovoljis minimalcem, ostanes na kraju i bez njega. To je od prilike situacija sa Hodzicem, kao i sa 99% nasih sportista.
Stvar mentaliteta, a to se ne ispravlja preko noci. Proci ce jos generacije i generacije dok se to ne promijeni. Do tada cemo aplaudirati Tuki koji umjesto medalje ne udje ni u finale, ali jbg. fin je momak i dobar covjek.
Po cemu je se zadovoljio minimalcem? Momak kao dijete otisao u jedan od najvecih klubova Svijeta, i onda kasnije u najveci klub Balkana gdje je uvijek paklena konkurencija. U cemu je problem?
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 24 avg 2016, 20:13

Za vikend bio starter, a veceras ni na klupi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.