Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la kad_kako » 13 jun 2011, 22:45

ManiacsThe je napisao/la:
dema je napisao/la:
Wade je igracina,Heat treba mjenjat Jamesa za Howarda i to je to
Wade bolji igrač od Jamesa?
here we go again. :D
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jun 2011, 22:48

kad kako,ma ne ulazim u rasprave veceras,nego uzivam.Ko nema oci da vidi onu dominaciju on je slijep e nek sam slijep

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jun 2011, 22:57

dema je napisao/la:kad kako,ma ne ulazim u rasprave veceras,nego uzivam.Ko nema oci da vidi onu dominaciju on je slijep e nek sam slijep
Brate, samo uzivaj. ;) :D

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 22:58

Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa :lol: .

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jun 2011, 23:05

bear grylls je napisao/la:Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa :lol: .
hehe,ma ne volim ja aroganciju ,sad se moze rugat sam sebi nek,sad sebe imitira bez prstena

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jun 2011, 23:08

bear grylls je napisao/la:Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa :lol: .
Ma cini ti se. :o :lol:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 23:10

dema je napisao/la:
hehe,ma ne volim ja aroganciju ,sad se moze rugat sam sebi nek,sad sebe imitira bez prstena
Ma jarane morate malo i njega shvatiti covjek dosao u ligu sa tolikom pompom prozvan novim jordanom okruzio se prijateljima iz djetinstva koji su samo hranili njegov ego pa i ja bi bio arogantan nekazem da ga to opravdava al malo ga i vi pretjeraste u naslađivanju :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 13 jun 2011, 23:13

Realno James je odigrao finale ispod ocekivanja, jest ponajbolji igrac lige uz Wade-a i Kobija, ali cim su neke ozbiljne utakmice i kada se zakuha, nigdje ga nema, prepadne se skroz. To nije nikako odlika najvecih igraca ;)
Volim te Zeljo!!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 jun 2011, 23:15

i ja imam osjecaj da su to vecinom Bullsovci :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jun 2011, 23:16

Where team happens

Ma on je uvijek bio nafuran ,samo je sad mislio da su nepobjedivi pa se jos vise uzdizao,sad pisu na NBA da je ovo recept za katastrofu koji je on sebi uradio

l-train-jesi ti ponosan na igru i ponasanje tvpg pulena

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jun 2011, 23:19

L-Train je napisao/la:
i ja imam osjecaj da su to vecinom Bullsovci :D
Sve bi bilo drugacije, da je on drugacija osoba. Da ima malo klase u sebi. To je moja najveca zmjerka njemu.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 23:21

dema je napisao/la:Where team happens

Ma on je uvijek bio nafuran ,samo je sad mislio da su nepobjedivi pa se jos vise uzdizao,sad pisu na NBA da je ovo recept za katastrofu koji je on sebi uradio

Al dobro jarane ipak u ekipi imati dva najbolja igraca danasnjice lako se prevarit pa mislit da su nepobjedivi. Ovo im je prva sezona zajedno i dosli su do finala cisto na individualne kvalitete bez definisanog napada kroz sjajnu odbranu i prakticno sa slinom od trenera.Naravno nesviđa se ni meni ono slavlje decision pa slavlje 7 minuta pije kraja pa ismijavanje dirka al staces kosto napisase na nba nezreli su.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jun 2011, 23:23

bear grylls je napisao/la:
dema je napisao/la:Where team happens

Al dobro jarane ipak u ekipi imati dva najbolja igraca danasnjice lako se prevarit pa mislit da su nepobjedivi. Ovo im je prva sezona zajedno i dosli su do finala cisto na individualne kvalitete bez definisanog napada kroz sjajnu odbranu i prakticno sa slinom od trenera.Naravno nesviđa se ni meni ono slavlje decision pa slavlje 7 minuta pije kraja pa ismijavanje dirka al staces kosto napisase na nba nezreli su.
Ja nevidim da mu ista daje za pravo da se ponasa arogantno i bahato. Kako samo onda ocekuje da ce ga ljudi postovati.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jun 2011, 23:26

tako je ,ocekujes da te ljudi postuju a ponasas se ko debil.Evo na ESPN kazu da je on nezreo i da Jordan npr ili Bird i ostali nisu nikad ismijavali prptivnike vec su ih postovali

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 23:34

dema je napisao/la:tako je ,ocekujes da te ljudi postuju a ponasas se ko debil.Evo na ESPN kazu da je on nezreo i da Jordan npr ili Bird i ostali nisu nikad ismijavali prptivnike vec su ih postovali
Ma da mu je do postovanja ostao bi u clevelandu boli njega kita on ganja taj prsten ta potvrdi svoju "velicinu" i to je to hrani svoj ego brate tako je svi igraci su egoisticni jordan eto mozda najveci ego od svih samo sto oni imaju mozga pa nepokazuju to u javnosti.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 jun 2011, 23:42

dema je napisao/la:tako je ,ocekujes da te ljudi postuju a ponasas se ko debil.Evo na ESPN kazu da je on nezreo i da Jordan npr ili Bird i ostali nisu nikad ismijavali prptivnike vec su ih postovali
Ma da mu je do postovanja ostao bi u clevelandu boli njega kita on ganja taj prsten ta potvrdi svoju "velicinu" i to je to hrani svoj ego brate tako je svi igraci su egoisticni jordan eto mozda najveci ego od svih samo sto oni imaju mozga pa nepokazuju to u javnosti.
Svak svoju jamu kopa. Niko drugi Jamesa, nije stavio u ovu poziciju, nego on sam sebe. Ako mu je prsten toliko vazana, da zrtvuje postovanje, onda nek trpi i posljedice koje su produkt toga. ebiga. Nemoze i jare i pare.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jun 2011, 23:42

jedno je bit egoistocan,ali uzet svoju ekipu na ledja i donijet im titule i tako zasluzit postovanje i suigraca i medija i navijaca

a drugo ono sto je glupo sve to radit bez pokrica,i Jordan nije ismijavao nikog,nije isao do Magica da skupa uzmu titulu itd

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 13 jun 2011, 23:44

dema je napisao/la:
jedno je bit egoistocan,ali uzet svoju ekipu na ledja i donijet im titule i tako zasluzit postovanje i suigraca i medija i navijaca

a drugo ono sto je glupo sve to radit bez pokrica,i Jordan nije ismijavao nikog,nije isao do Magica da skupa uzmu titulu itd
Ma dobro stoji to jordan i da je govorio sve sto je james rekao nebi mu niko nista smio reci zbog toga sto je postiga al ti govorim o toj aroganciji svi je imaju samo sto je ovaj glup pa se sepuri i prica gluposti u medijima.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 jun 2011, 23:49

A od koga dolazi te uvrede i slavljenje njegovih poraza :?: (kad sam vidio onaj klip kako se slavi njegov poraz po pubovima Clevelanda, mora sam se dobro ismijati :lol: :lol: ).
Dolazi od navijaca qurcevog Cleveland Cavaliersa ,njegovog bivšeg gazde Gilberta, bivšeg suigraca Mo Williamsa cije je srce izljecio Jamesov poraz i slicne pateticne tirade.
Zaboravljaju ti isti fanovi Cavsa i njegov bivši gazda Gilbert i njegov bivši suigrac Mo Williams da je upravo James postavio na košarkašku kartu svijete ta pateticne i hronicne luzere Cleveland Cavse, koji su decenijama važili za samo dno NBA lige....da je taj covjek 8 godina njih veselio, doveo taj luzerski klub do NBA velikog finala 2007 godine, da im je postavljao klupske rekorde za taj tim ( po 66 pobjeda po sezoni, a bez njega u sezoni nakon njegovog odlaska 19 - eto koliko je James znacio i davao tom klubu, tom gazdi i tim navijacima).
I sad ga Gilbert javno proklinje i pakosno mu želi sportske nesrece i poraze, nakon svega što je ucinio za taj mizerni klub....da nije bilo Jamesa niko nebi ni cuo za te luzere iz Clevelanda, niti su kome (osim stanovnicima tog grada) bili zanimljivi.
E ako sve ovo nije jedno veliko licemjerje, onda ne znam šta je.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 13 jun 2011, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 13 jun 2011, 23:50

Ma daj ba pratim NBA od 1994 i nikad se niko nije k.urcioo ko on nikad niko odkad ja pratim.Jordan,Shaq,Haakem,Malone ma niko .Pa covjece kad bi procitaj njjihov intervju,naucis nesto o sportu o ponasanju o nacinu dolaska do uspjeha.Od ovog mozes naucit kak bit dijete s 27g.

I da ne moze se do uspjeha precicama,trolovi niko vas ne voli

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.