here we go again.ManiacsThe je napisao/la:Wade bolji igrač od Jamesa?dema je napisao/la:
Wade je igracina,Heat treba mjenjat Jamesa za Howarda i to je to

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
here we go again.ManiacsThe je napisao/la:Wade bolji igrač od Jamesa?dema je napisao/la:
Wade je igracina,Heat treba mjenjat Jamesa za Howarda i to je to
Brate, samo uzivaj.dema je napisao/la:kad kako,ma ne ulazim u rasprave veceras,nego uzivam.Ko nema oci da vidi onu dominaciju on je slijep e nek sam slijep
hehe,ma ne volim ja aroganciju ,sad se moze rugat sam sebi nek,sad sebe imitira bez prstenabear grylls je napisao/la:Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa.
Ma cini ti se.bear grylls je napisao/la:Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa.
Ma jarane morate malo i njega shvatiti covjek dosao u ligu sa tolikom pompom prozvan novim jordanom okruzio se prijateljima iz djetinstva koji su samo hranili njegov ego pa i ja bi bio arogantan nekazem da ga to opravdava al malo ga i vi pretjeraste u naslađivanjudema je napisao/la:hehe,ma ne volim ja aroganciju ,sad se moze rugat sam sebi nek,sad sebe imitira bez prstenabear grylls je napisao/la:Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa.
i ja imam osjecaj da su to vecinom Bullsovcibear grylls je napisao/la:Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa.
Sve bi bilo drugacije, da je on drugacija osoba. Da ima malo klase u sebi. To je moja najveca zmjerka njemu.L-Train je napisao/la:i ja imam osjecaj da su to vecinom Bullsovcibear grylls je napisao/la:Imam osjecaj da neki ovdje na forumu nevole jamesa.
Al dobro jarane ipak u ekipi imati dva najbolja igraca danasnjice lako se prevarit pa mislit da su nepobjedivi. Ovo im je prva sezona zajedno i dosli su do finala cisto na individualne kvalitete bez definisanog napada kroz sjajnu odbranu i prakticno sa slinom od trenera.Naravno nesviđa se ni meni ono slavlje decision pa slavlje 7 minuta pije kraja pa ismijavanje dirka al staces kosto napisase na nba nezreli su.dema je napisao/la:Where team happens
Ma on je uvijek bio nafuran ,samo je sad mislio da su nepobjedivi pa se jos vise uzdizao,sad pisu na NBA da je ovo recept za katastrofu koji je on sebi uradio
l-train-jesi ti ponosan na igru i ponasanje tvpg pulena
Ja nevidim da mu ista daje za pravo da se ponasa arogantno i bahato. Kako samo onda ocekuje da ce ga ljudi postovati.bear grylls je napisao/la:Al dobro jarane ipak u ekipi imati dva najbolja igraca danasnjice lako se prevarit pa mislit da su nepobjedivi. Ovo im je prva sezona zajedno i dosli su do finala cisto na individualne kvalitete bez definisanog napada kroz sjajnu odbranu i prakticno sa slinom od trenera.Naravno nesviđa se ni meni ono slavlje decision pa slavlje 7 minuta pije kraja pa ismijavanje dirka al staces kosto napisase na nba nezreli su.dema je napisao/la:Where team happens
Ma on je uvijek bio nafuran ,samo je sad mislio da su nepobjedivi pa se jos vise uzdizao,sad pisu na NBA da je ovo recept za katastrofu koji je on sebi uradio
l-train-jesi ti ponosan na igru i ponasanje tvpg pulena
Ma da mu je do postovanja ostao bi u clevelandu boli njega kita on ganja taj prsten ta potvrdi svoju "velicinu" i to je to hrani svoj ego brate tako je svi igraci su egoisticni jordan eto mozda najveci ego od svih samo sto oni imaju mozga pa nepokazuju to u javnosti.dema je napisao/la:tako je ,ocekujes da te ljudi postuju a ponasas se ko debil.Evo na ESPN kazu da je on nezreo i da Jordan npr ili Bird i ostali nisu nikad ismijavali prptivnike vec su ih postovali
Svak svoju jamu kopa. Niko drugi Jamesa, nije stavio u ovu poziciju, nego on sam sebe. Ako mu je prsten toliko vazana, da zrtvuje postovanje, onda nek trpi i posljedice koje su produkt toga. ebiga. Nemoze i jare i pare.bear grylls je napisao/la:Ma da mu je do postovanja ostao bi u clevelandu boli njega kita on ganja taj prsten ta potvrdi svoju "velicinu" i to je to hrani svoj ego brate tako je svi igraci su egoisticni jordan eto mozda najveci ego od svih samo sto oni imaju mozga pa nepokazuju to u javnosti.dema je napisao/la:tako je ,ocekujes da te ljudi postuju a ponasas se ko debil.Evo na ESPN kazu da je on nezreo i da Jordan npr ili Bird i ostali nisu nikad ismijavali prptivnike vec su ih postovali
jedno je bit egoistocan,ali uzet svoju ekipu na ledja i donijet im titule i tako zasluzit postovanje i suigraca i medija i navijacabear grylls je napisao/la:Ma da mu je do postovanja ostao bi u clevelandu boli njega kita on ganja taj prsten ta potvrdi svoju "velicinu" i to je to hrani svoj ego brate tako je svi igraci su egoisticni jordan eto mozda najveci ego od svih samo sto oni imaju mozga pa nepokazuju to u javnosti.dema je napisao/la:tako je ,ocekujes da te ljudi postuju a ponasas se ko debil.Evo na ESPN kazu da je on nezreo i da Jordan npr ili Bird i ostali nisu nikad ismijavali prptivnike vec su ih postovali
Ma dobro stoji to jordan i da je govorio sve sto je james rekao nebi mu niko nista smio reci zbog toga sto je postiga al ti govorim o toj aroganciji svi je imaju samo sto je ovaj glup pa se sepuri i prica gluposti u medijima.dema je napisao/la:jedno je bit egoistocan,ali uzet svoju ekipu na ledja i donijet im titule i tako zasluzit postovanje i suigraca i medija i navijacabear grylls je napisao/la:Ma da mu je do postovanja ostao bi u clevelandu boli njega kita on ganja taj prsten ta potvrdi svoju "velicinu" i to je to hrani svoj ego brate tako je svi igraci su egoisticni jordan eto mozda najveci ego od svih samo sto oni imaju mozga pa nepokazuju to u javnosti.dema je napisao/la:tako je ,ocekujes da te ljudi postuju a ponasas se ko debil.Evo na ESPN kazu da je on nezreo i da Jordan npr ili Bird i ostali nisu nikad ismijavali prptivnike vec su ih postovali
a drugo ono sto je glupo sve to radit bez pokrica,i Jordan nije ismijavao nikog,nije isao do Magica da skupa uzmu titulu itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.