E hoćeš da ti ja napišem rad pa da lijepo zakucaš 5..... Slobodna tema kad bude javi...Otelo je napisao/la:A i jes vala napisem 3 i po stranice o Hamletu i to bilo oko 700 rijeci i onda kaze najbolji rad al 4. Niko nije dobio 5
Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tyler durden
- Kontakt:
Sve sto si rekao je istinaBosniacum Lilium je napisao/la:ma danas im pocela skola, hvala Bogu, valjda se smanji malo spam na forumu, posebno na temi Ses & Ljubav.
A za pajdu koji pita za Koelja. Previse ti je mainstream to. Bolje ti je gledaj neki film, biografski i tako to, brze ti prodje citanje a i ne zaboli te glava. Ko jos danas cita pored onako dobrih filmova![]()

Joj popravio si se u zadnje vrijeme ,nesto se previse slazem s tvojim postovima : P

Nema kod nas slobodni temi.
Sve u fazoni knjiga,dobijes odlomak il djelo pa opleti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Odakle si ti? Pa znaš šta kad bude Ana Karenjina opiši je kao labilnu u histeričnu dro.lju i eto tebi 5....Otelo je napisao/la:Nema kod nas slobodni temi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zatisje pred burutyler durden je napisao/la:Sve sto si rekao je istinaBosniacum Lilium je napisao/la:ma danas im pocela skola, hvala Bogu, valjda se smanji malo spam na forumu, posebno na temi Ses & Ljubav.
A za pajdu koji pita za Koelja. Previse ti je mainstream to. Bolje ti je gledaj neki film, biografski i tako to, brze ti prodje citanje a i ne zaboli te glava. Ko jos danas cita pored onako dobrih filmova![]()
![]()
![]()
Joj popravio si se u zadnje vrijeme ,nesto se previse slazem s tvojim postovima : P![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Krajina,Cazin.DANTES je napisao/la:Odakle si ti? Pa znaš šta kad bude Ana Karenjina opiši je kao labilnu u histeričnu dro.lju i eto tebi 5....Otelo je napisao/la:Nema kod nas slobodni temi.
Mozda i hocu,cesto mi zna preletit a moglo bi i sutra.Nadam se 5 da cu dobit.Moram
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pročitao sam ponešto od Koelja i nije me oduševio.
Drugi razred je užasan što se tiče lektira jedino mi se Hamlet dopao.Ni prvi nije nešto bolji,al u trećem bi trebale biti bolje knjige.
Inače sad trebam čitati Život je san s obzirom da vidim da je ovaj Barka Servantesov suvremenik i ne čita mi se previše
Pismene danas svugdje tako nema nikakve slobode stvaralaštva
Btw u svakoj napišem nešto što je hrvatska ili srpska norma u pismenoj,a kako mi radimo po bosanskoj to je velika greška 
Drugi razred je užasan što se tiče lektira jedino mi se Hamlet dopao.Ni prvi nije nešto bolji,al u trećem bi trebale biti bolje knjige.
Inače sad trebam čitati Život je san s obzirom da vidim da je ovaj Barka Servantesov suvremenik i ne čita mi se previše

Pismene danas svugdje tako nema nikakve slobode stvaralaštva

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
meni su to predosadne knjige bile, mogao sam zaspati uz njih za razliku od crveno i crno il' Ane KarenjineDANTES je napisao/la:Stranac je fantastična knjiga.... A 100 godina samoće da ne govorim....MElloo je napisao/la:eeh to i stepski vukOtelo je napisao/la:Nisam jossamo da mi je znat ko ih ubaci u lektiru
a tu moze i 100 godina samoce
![]()
![]()

iako zvuči pomalo besmisleno, čitanje koelja zavisi od toga koliko imate godina. ja sam ga čitao tamo sa 18 (3-4 knjige, plus alhemičara dvaput) i tad mi je bio baš dobar. danas se nikako ne mogu natjerat da ga čitam, "zahir" mi stoji dvije godine i kupi prašinu.
ako se odlučite da ga čitate, počnite sa ovom knjigom, meni ubjedljivo najbolja:

ako se odlučite da ga čitate, počnite sa ovom knjigom, meni ubjedljivo najbolja:

PA taman ja i imam 18
ja imam kod kuce 11 minuta
al probat cu prvo tu da nadjem 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Veronika je odlučila krepati
meni lično jedna od njegovih najboljih 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
dobra je i ta. nisam je čitao, al drugarica mi je rekla kako ju je pročitala u jednom dahu.MElloo je napisao/la:PA taman ja i imam 18ja imam kod kuce 11 minuta
![]()

- tyler durden
- Kontakt:
pa procitala je u jednom dahu ,jer se pronasla u liku one drolje iz knjigeazTer je napisao/la:dobra je i ta. nisam je čitao, al drugarica mi je rekla kako ju je pročitala u jednom dahu.MElloo je napisao/la:PA taman ja i imam 18ja imam kod kuce 11 minuta
![]()

Volim ja Koelja, on je 'u jednom dahu' pisac

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Jel neko citao Ranka Marinkovica?
Jedna od retkih knjiga koju sam procitao u zadnje vreme a da nije sportske tematike bila je Frensis Fukujama-Kraj istorije,poslednji covek. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Đubre jedno neoliberalisticko! Oprosti moj stav prema dotičnom... Ha kako mi se sve obolo o glavu to baljezganje o kraju istorije....Devil je napisao/la:Jedna od retkih knjiga koju sam procitao u zadnje vreme a da nije sportske tematike bila je Frensis Fukujama-Kraj istorije,poslednji covek.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni su i on i Huntington mnogo gotivni likovi.DANTES je napisao/la:Đubre jedno neoliberalisticko! Oprosti moj stav prema dotičnom... Ha kako mi se sve obolo o glavu to baljezganje o kraju istorije....Devil je napisao/la:Jedna od retkih knjiga koju sam procitao u zadnje vreme a da nije sportske tematike bila je Frensis Fukujama-Kraj istorije,poslednji covek.

Pa Rusi su na osnovu Huntingtonovog istrazivanja dosli do ideje o novoj podeli sveta koja je aktuelna ovih dana.

Ali zajebi ti sve,to je obavezna literatura na FPN-u na skoro svim univerzitetima.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Meni je Dan Brown znaci kraj, nema bolje. Da Vincijev kod procitao za jedan dan, anđele i demone za dva dana 

Meni kažeš... I na filozofskim je...Devil je napisao/la:Meni su i on i Huntington mnogo gotivni likovi.DANTES je napisao/la:Đubre jedno neoliberalisticko! Oprosti moj stav prema dotičnom... Ha kako mi se sve obolo o glavu to baljezganje o kraju istorije....Devil je napisao/la:Jedna od retkih knjiga koju sam procitao u zadnje vreme a da nije sportske tematike bila je Frensis Fukujama-Kraj istorije,poslednji covek.Svakakvih ideja je njima doslo u glavu.
Pa Rusi su na osnovu Huntingtonovog istrazivanja dosli do ideje o novoj podeli sveta koja je aktuelna ovih dana.![]()
Ali zajebi ti sve,to je obavezna literatura na FPN-u na skoro svim univerzitetima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.