Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Kad vidim da je Lingard u prvoj, želja za gledanjem utakmice mi se upola smanji.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dobar sastav, idemo po pobjedu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Depay ni na klupi, je li ovo najava skorog odlaska nedokazanog momčine?
- majestic24
- Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la:Kad vidim da je Lingard u prvoj, želja za gledanjem utakmice mi se upola smanji.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Fantastičan je Lingard, budućnost kluba. Budući osvajač Zlatne lopte.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nema od njega aman igraca, bilo je ovakvih dosta. Solidan dodatak ekipi ali nista posebno niti igrac za Uniteda, nazalost.AlanSmith14 je napisao/la:Fantastičan je Lingard, budućnost kluba. Budući osvajač Zlatne lopte na seoskoj olimpijadi u Vojkovicima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
On ako postane veliki igrač, ja prestajem pratit fudbal.Rooney88 je napisao/la:Nema od njega aman igraca, bilo je ovakvih dosta. Solidan dodatak ekipi ali nista posebno niti igrac za Uniteda, nazalost.AlanSmith14 je napisao/la:Fantastičan je Lingard, budućnost kluba. Budući osvajač Zlatne lopte na seoskoj olimpijadi u Vojkovicima.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa vec sad je bolji od jednog Nanija koji se godinama provlacio u Unitedu, popustite momku malo
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nešto nisam siguran da od ekipe sa foruma ima neko ko je idiota Nania mrzio više od mene, ali brate ovo što si sad napisao je u najmanju ruku glupost. Mislim da nema potrebe objašnjavati dalje.RiNo je napisao/la:Pa vec sad je bolji od jednog Nanija koji se godinama provlacio u Unitedu, popustite momku malo
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
Dokaz da kRino nije pratio United u tom periodu. 
Pise gluposti i moli da ga neko citira.

Pise gluposti i moli da ga neko citira.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
moram spomenuti koliki je napredak dzons u ondosu na krisa..
da je prosle godine mogao igrati u paru sa blindom ...puno bolje bi bilo....stoper koji zna igrati fudbal je neminovnost danas
da je prosle godine mogao igrati u paru sa blindom ...puno bolje bi bilo....stoper koji zna igrati fudbal je neminovnost danas
Slazem se,Smoling je dobar u skoku al po zelji covjek los skroz da ne govorim koliko cistih lopti napuca u pm dok Jones to lijepo otvori lijepim pasom po zemljiMakaveli je napisao/la:moram spomenuti koliki je napredak dzons u ondosu na krisa..
Kapiten odlican jos jednom
Sad slijede dvije lakse utakmice kod kuce. Taman da turski skauti vide je li Mata kvalitet za Süper Lig.

Sad slijede dvije lakse utakmice kod kuce. Taman da turski skauti vide je li Mata kvalitet za Süper Lig.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Moram da pohvalim Roja, fenomenalan je posljednjih nekoliko kola, svaka čast. Vraćamo se polahko, ponovo željno iščekujem svaku našu utakmicu, nema više one mučnine u stomaku svake subote 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
tačno tako, a Rojo mi je postao jako drag u posljednje vrijeme... njegova bora za svaku pohvalu<3 LiMes <3 je napisao/la:Moram da pohvalim Roja, fenomenalan je posljednjih nekoliko kola, svaka čast. Vraćamo se polahko, ponovo željno iščekujem svaku našu utakmicu, nema više one mučnine u stomaku svake subote

Haha RiNo je kraljRiNo je napisao/la:Kapiten odlican jos jednom![]()

Ono sto brine je da Rasho bas stagnira,recimo proslu sezonu kad krene u kontru znas da ce doc u 16 i napravit priliku,sad kad krene tacno znas da ce il se spetljat u driblingu il krivo predat loptu bice abd opet stari
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Dakle, čestitke Mourinhu na sjajnoj pripremi utakmice, igrači koncentrisani briljantno, pripremljeni na rudarski/krkanski (kako više volite) pristup koji svaka ekipa koju vodi T. Pullis ima. Pogotovo pohvale za Zlaju i Rojo-a što su izdržali da "ne vrate" (mada je Zlatan poravnap račune drugom prilikom - valjda da ne bude ofirno). Odbrambeni duo Rojo - Jones za koji sam siguran da ga nijedan forumaš ne bi spomenuo ni u kakvoj kombinaciji kada bi se vratili u predsezonu, dominira već nekoliko utakmica. Na bokovima, Antonio mašina, Darmian - pogubljen, ponovo. Veza, Carra doktorski, Herrera naradio dionicu. Ovdje ću se i osvrnuti na komentatore koji napadaju Herreru i njegov način igre. Herrera je izuzetno taktički potkovan i odgovoran igrač, koji uradi tonu dosadnog, nevidljivog posla i njegov angažman omogućava Pogbi da luta unaokolo i povremeno se "gubi" bez ugrožavanja sigurnosti De Gea-e. Mourinho voli takve igrače i siguran sam da će se kod njega naigrati, ma šta mi mislili po njemu. Da se razumijemo, to nisu potezi za tv špice, nisu "seksi" (kako bi to Ćiro rekao), ali temelj svake ekipe su takvi igrači. Pogba opet imao par zanimljivih danas, ali i dalje nema koncentraciju u odbrani, pogotovo kod prekida. Svaki ponovljeni snimak vidim njega kako stoji kao duh, ne markirajući nikoga. Na tome mora raditi. Prekidi u ovoj ligi su previše bitni da bi ih mogao tek tako zanemarivati. Gore, Zlaja šef parade, sve rečeno o njemu. Rooney, šteta zbog prečke i rekorda, ali jako dobra partija danas sve u svemu. Lingard, asist, trka, trud, pa onda par komičnih pasova, par vrlo glupih poteza, ali OK. Ja ne razumijem ljude koji ga ovdje bezrezervno pišaju svaki put kada uđe na teren. Trudi se, igra, dobar backup za Mikija. Naše dijete, bori se, uvijek spreman i jedan je od onih koji se ne bune kada ga treneri ne pogledaju na klupi po nekoliko utakmica zaredom. Uostalom, ne možeš ni na svakoj poziciji niti na klupi imati igrača od 30+ miliona vrijednosti, a koji će biti OK i sa sjedenjem na klupi i sa seljakanjem po pozicijama i sve ostalo... Što se mene tiče, zaradio je platu. Klupa, tanko. Moram primjetiti detalj gdje me Rashford malo nervira, dečko ne dobija nijednu ničiju loptu u duelu. nadskoče ga puno manji igrači od njega. Mora na ovome raditi. Uglavnom, sve za pet, ide sad malo laganiji period, nadati se brzom povratku Mikija i lagano ovo veče privesti uz bh. duel u Torinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.