Moram dodati još jedan to nek bude:Velahalve je napisao/la:evo jedan tiket od mene:
KTP-JJK zx2 1,43
SAD-LIT z1 1,85
Ukupna kvota:2,65 x 30=96,73 KM
Dunkerque-Cesson 1 1,20
Dobitak:115,71 KM
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moram dodati još jedan to nek bude:Velahalve je napisao/la:evo jedan tiket od mene:
KTP-JJK zx2 1,43
SAD-LIT z1 1,85
Ukupna kvota:2,65 x 30=96,73 KM
Staviti ovu haubicu ispod je zločin. Radije ga skroz izostavi, nego ga igrati manje. Ne kažem da ne može ostat' ispod, al' frajer je ubica izvana, a nije da ne uzima dovoljno šuteva da ovo sa lakoćom prebaci.Policeman je napisao/la:evo jedna od mene sigurna
SAD(98,5) Više
S.Curry (SAD) (11,5) Manje
Lugo - Alcorcon 1
kvota 9.2 Ulog 10
Vasa Ladacki je napisao/la:Staviti ovu haubicu ispod je zločin. Radije ga skroz izostavi, nego ga igrati manje. Ne kažem da ne može ostat' ispod, al' frajer je ubica izvana, a nije da ne uzima dovoljno šuteva da ovo sa lakoćom prebaci.Policeman je napisao/la:evo jedna od mene sigurna
SAD(98,5) Više
S.Curry (SAD) (11,5) Manje
Lugo - Alcorcon 1
kvota 9.2 Ulog 10
stavio sam manje jer ce imati los DANClutch je napisao/la:Curry se ne igra manje. Ili odigraš over na njega ili ga preskočiš.
SylvesterStallone je napisao/la:LJudi imam 30hiljada u premijeru al ne mogu nista isplatiti ZASTO???
HAHAHA dobar si, nisi trebao čekati sa se skupi tolika cifra,, trebao si po hiljadarku isplaćivati, onda bi moglo sigurnoSylvesterStallone je napisao/la:LJudi imam 30hiljada u premijeru al ne mogu nista isplatiti ZASTO???
gonzales je napisao/la:HAHAHA dobar si, nisi trebao čekati sa se skupi tolika cifra,, trebao si po hiljadarku isplaćivati, onda bi moglo sigurnoSylvesterStallone je napisao/la:LJudi imam 30hiljada u premijeru al ne mogu nista isplatiti ZASTO???
SylvesterStallone je napisao/la:LJudi imam 30hiljada u premijeru al ne mogu nista isplatiti ZASTO???
Ovo je kladionica prijedlozi i sugestije, nazoves premier upravu i pitasSylvesterStallone je napisao/la:LJudi imam 30hiljada u premijeru al ne mogu nista isplatiti ZASTO???
evo ga sve sredeno pare se isplacuju.tm8782 je napisao/la:Ovo je kladionica prijedlozi i sugestije, nazoves premier upravu i pitasSylvesterStallone je napisao/la:LJudi imam 30hiljada u premijeru al ne mogu nista isplatiti ZASTO???![]()
![]()
![]()
Mog'o si i nas obradovati braću koja nemamo ni 0,00kf na računu simboličnom uplatom od 1,69km. Šta ćeš kad' si veliki maher za kladionicu, a mi ovdje vidiš da ne možemo 6 parova dnevno pogoditiSylvesterStallone je napisao/la:
evo ga sve sredeno pare se isplacuju.![]()
![]()
![]()
zvao ih jucer 2 puta
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.