FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kanidja87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kanidja87 » 16 mar 2012, 12:58

boccaccio je napisao/la:@kanidja
Ne kazem da je gotovo,rezultatski gledano nije uopste gotovo.Borac sigurno nece igrati takticki kao ovde na Grbavici.Moraju igrati otvoreno i probati da zabiju.Ovo uopste nije gotovo.Zeljo nije prosao dalje.Samo smo bili dobro bolji prvu utakmicu,a naglasavam uz korektno sudjenje koje je Borac imao i uz los teren za obje ekipe,takodjer i katastrofalnu taktiku Borca,koja je bila prilicno ponizavajuca za klub koji je aktuelni sampion nase zemlje i koji se ravnopravno bori za evropu na dva nacina,kroz prvenstvo i kup.Vrijedja me nacin na koji strucni stab Borca gleda na ovu utakmicu,gdje ne priznaju svoju katastrofalnu taktiku i sto se pozivaju na sudjenje koje je bilo totalno korektno i normalno.To nije u redu,u redu bi bilo reci da su odigrali jednu losu utakmicu,i da ce svakako probati igrati puno bolje u revansu.Eto,nista vise.Zaista nema razloga da se vec sada prave pritisci na sudije i sudjenje,kada je to potpuno nepotrebno
svi mi dobro znamo da su sudije uvijek krive za poraz :D a pogotovo kad ga primis u 87 i to sa igracem manje...sta ce drugo trener reci nego da su sudije krive...zna i on sam da je postavio shabansku taktiku i da smo odigrali kao da nikad fudbal nismo igrali, uz to smo imali igraca vise..znaci ocigledno je da je trener kriv..e sad nece on reci na konferenciji ja sam kriv sto sam ziv i sto smo odigrali kao picke..msm da se razumijemo jer je sve cisto kao na dlanu!!!neka bolji prodje i neka bude zanimljiva tekma!!!realno vi cete osvojiti titulu a nama je kup jedina sansa za evropu jer ovako kako igramo tesko da nesto u prvenstvu mozemo da napravimo!!!pozz iz suncane BL :D

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 13:17

Vi ste meni stvarno čudo. Pa zašto forsirate tu priču da je Borac igrao nekakav bunker. Nije im Bilbija bio u petercu. Igraš koliko ti protivnik dozvoli. Nyema i Svraka su ih zlostavljali na sredini, a ni oni sami od sebe ne umiju uvezat neku akciju i onda im samo ostane da se brane. Mogli su jedino igrati presing na Gušu sa svih 11 igrača. To bi bila njihova ofanziva. Nema lopte, nema ofanzive i ćao. Nije to do Stojnića i taktike, koju je greškom aplicirao na svoje velemajstore, već do Želje koji im nije dao ni da pomisle napravit akciju. Nisu defanzivci Bilbija, Kajkut, Stajić, Grahovac... Da se mislio grčevito branit, igrao bi sa 5 stopera i 5 zadnjih veznih. Mislio je makar zabit gol.

A najsmješnije od svega da se Borac prije utakmice žalio na kaljužu, jer su se bojali da će se desit antipropaganda fudbala :lol: Kako ono bi "ako i gledaoci uopšte dođu na Grbavicu, šta će moći vidjeti" :lol: Moći će vidjeti apsolutno zlostavljanje, eto šta.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 16 mar 2012, 13:28

nisi prinudjeni upucen u problematiku sto se tice trenera,vjeruj kad bi ti napisao neke stvari promjenio bi misljenje.razvalili ste nas i to je jedina istina,ni sudije ni teren niti bilo sta drugo ne moze biti opravdanje,ove nase neka bude sramota uopste da tako nesto napisu.medjutim na stranu sve,sreca je nasa sto niste utrpali mnogo vise golova a mogli ste ladno,ostalo je 1:0 sto je skroz nesiguran rezultat,i lako dostizan,nista jos gotovo nije.u bl cemo imati i dobar teren,i nadam se dobro sudjenje kao i u prvom mecu,i opet prijenos nadam se,i isto se nadam da ce utakmica biti bolja i da necemo opet bunkerom pokusaci stici gol zaostatka sto me ne bi cudilo kakav je trener moron

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 mar 2012, 13:30

boccaccio je napisao/la:Moram se na trenutak vratiti na utakmicu protiv Borca...Ja prosto ne mogu da vjerujem kada citam da se nasi gosti zale na sudjenje u utakmici od prije dva dana.Pa to je van svake pameti,totalno provocira moju inteligenciju.
A mediji su cudo! Jer prema onim tamo medijima,jos ispade da su bili ofanzivno orijentisani,nego nije im valjao teren,pa nisu mogli da odigraju kako su zeljeli.Inace,ispade,da nije bilo sudije i onakvog terena,oni bi ofanzivnom formacijom i taktikom sa kojom su igrali,dobili nekoliko razlike.Da zivim tamo i da nisam gledao utakmicu,pomislio bih prvo da sam pokraden,drugo da su ovi iz Sarajeva namjerno napravili onakav teren koji bi moju ekipu izbacio iz ofanzivne varijante i onesposobio za pobjedu koja bi realno dosla u moj grad.Nevjerovatno !

Ja sramotniju defanzivu dugo nisam vidio na nasem stadionu.Niko se onako nije branio.A stvarno realno pisem,Sirokog sam pohvalio na pristupu,bar su htjeli da se nadigravaju.Da li je moguce da Siroki Brijeg kao mala i puno manja sredina od Banjaluke,ima toliko vecu sposobnost za neke realne stvari.
Teren je odvratan,ali nije bio samo gostima odvratan,pa nasi treninga nisu odradili na onom terenu,bili smo u istoj situaciji kao i ove dvije ekipe.Nikome nije valjao teren !

Idemo u Prijedor,bice tesko gostovanje,ali jesmo bolji kao ekipa.Brine me jedino stoperski par,za koji ne sumnjam da je kvalitetan,ali je upitno koliko su kao par uigrana ta dva igraca i u odnosu na sebe i u odnosu na ekipu.To ce biti osjetljivi i vrlo interesantni momenti.Ekipa je umorna,dali su mnogo energije u ove dvije utakmice.Nadam se da ce imati isti tempo i da cemo naci put prema golu bar za jedan put vise od nasih protivnika.
Velika, ali bas velika razlika je u ljudima koji su u sirokom i borcu, ovi prvi su dosli igrati, izgubili, pruzili sportski ruku i otisli kuci i budi siguran kada budemo igrali u sirokom imacemo posteno sudjenje i sve uslove za igru, zato i jeste siroki gdje jeste a borac pokusava nesto kao i prosle godine celik.Uz duzno postovanje prema ekipi borca oni i uz pomoc sudija nemaju sanse, ne vjerujem da ce onako igrati kuci probace se otvoriti a tu je i nasa sansa, usotalom i navijaci borca, oni koji su posmatrali utakmicu misle da je sudjenje fer i korektno.Njihove tvrdnje su u najmanju ruku smijesne jer se ne temelje na cinjenicama cak sam procitao izjavu da Bogi ne bi dobio crveni da nije bilo na TV, pa dobio ga je i to je cinjenica, mene iskreno podsjecaju na vrtic sa takvim izjavama.A o njihovoj igri dovoljno govori cinjenica da su igrali sa poduplanim bekovima pa mi nije jasno kako to moze biti iole ofanzivno a pri tom uputili jedan sut na gol.Na njivom mjestu bi se dobro usutio jer ovakve stvari opet podgrijavaju atmosferu i apsolutno me ne bi zacudio neki novi izlet navijaca borca, nakon sto dobiju po guzovima u BL.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 mar 2012, 14:27

Prijedor, 17. mart 2012. 15.00 h.

17. kolo, premijer lige BIH:
FK Rudar Prijedor - FK Željezničar

slika slika

Glavni sudija: Tomislav Čuić Tomislavgrad;
Pomoćnici: Zlatan Bećirović, Mramor i Stevo Perić, Bijeljina;
Četvrti sudija: Midhat Arnautović, Tuzla;
Delegat: Ljubiša Tripunović, Doboj;
Kontrolor suđenja: Izet Čejvanović,Tuzla.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 mar 2012, 14:32

Ne treba više trošiti riječi na Borac. Na njihovoj temi sam kazao što sam mislio o igri, a naročito o postupcima (izjavama) njihove Uprave i trenera. Ovom prilikom bih pohvalio forumaše (navijače Borca), koji su potpuno realno rekli šta misle o utakmici i suđenju. Svi odreda su pohvalili suđenje i naglasili da su igrali najklasičniji kukavički bunker.

Borac je popularan klub i klub sa tradicijom i imajući to u vidu morali su pošteno čestitati na pobjedi u prvom meču. Čak i da su pokradeni na Grbavici, znaju da su na toj istoj Grbavici osvojili dva trofeja i da su svi dobili aplauz, a nas su BL dočekali sa ciglama i blokovima. Po meni je Borac pokazao jedno ništavno provincijsko lice (mislim na Upravu, trenera i navijače sa jesenje utakmice).

Sa piletom, bih se složio da smo mnogo kvalitetnija ekipa od Borca i nadam se da ćemo ih i u Banja Luci dobiti, a volio bih da nam se sudi kao što je Borcu suđeno u srijedu. Bio bih presretan takvim suđenjem. Na kraju krajeva Bogičević je napravio samo jedan faul na cijeloj utakmici i isključen je. Da se tako nešto desilo bilo kojem klubu i to još na njihovom stadionu, ne bi se moglo ostati od plača po svim medijima. Za taj jedan jedini faul, Amar reče, a možda i nije bio.

U Prijedor treba ići da se pobjedi i samo nam pobjeda ovjerava dobitak protiv Širokog.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 16 mar 2012, 14:42

Pobjeda u Prijedoru i nista drugo, jako glupo bi bilo dobiti Široki a izgubiti od Rudara pa čak i remi bi po meni bio loš, ako hoćemo titulu obavezno moramo dobivati ekipe u rangu sa Rudarom u gostima, tu se uzimaju bodovi za titulu.

Čitam kako je Bogiju otislo pola plaće zbog crvenog kartona protiv Borca i Ramića udarili po džepu zbog "slabog zagrijavanja" !? :? hajde udariti po džepu jednom dvaput sa po 20 ili 30% plaće ali non stop lupati po džepu meni nije ok nikako ili uzeti pola plaće :? , ljudi žive od toga pogotovo ovi koji imaju djecu, od početka sezone 4.puta su ih lupili po džepu timski a da ne govorim o pojedinačnim kaznama i udaranju po džepu koliko sam ja uspio pratiti jedno 20.tak puta :?

Eto jutros oko 11:30 su otputovali za Prijedor a do utakmice bit će smješteni u hotelu "Rudar" u centru Prijedora :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 mar 2012, 14:53

SkyWallker je napisao/la:Pobjeda u Prijedoru i nista drugo, jako glupo bi bilo dobiti Široki a izgubiti od Rudara pa čak i remi bi po meni bio loš, ako hoćemo titulu obavezno moramo dobivati ekipe u rangu sa Rudarom u gostima, tu se uzimaju bodovi za titulu.

Čitam kako je Bogiju otislo pola plaće zbog crvenog kartona protiv Borca i Ramića udarili po džepu zbog "slabog zagrijavanja" !? :? hajde udariti po džepu jednom dvaput sa po 20 ili 30% plaće ali non stop lupati po džepu meni nije ok nikako ili uzeti pola plaće :? , ljudi žive od toga pogotovo ovi koji imaju djecu, od početka sezone 4.puta su ih lupili po džepu timski a da ne govorim o pojedinačnim kaznama i udaranju po džepu koliko sam ja uspio pratiti jedno 20.tak puta :?

Eto jutros oko 11:30 su otputovali za Prijedor a do utakmice bit će smješteni u hotelu "Rudar" u centru Prijedora :D
Tako i treba. Bogi je kažnjen zbog onog prvog žutog. Ko si? da pola terena pretrčiš da zbogaraš sudiji nešto, a sudija jedva dočekao nije mu dao ni da izusti, a on mu žuti. Kasnije crveni, **** morao je rušiti nije ga mogao pustiti da prođe.

Ramić mora da gine na zagrijavanju kao i Zeba na utakmici. Mlad je nadoćiće u hodu. U suprotnom fula. Iako o Ramiću i dalje mislim da će napraviti dobru karijeru. Samo treba da sluša i što više radi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 mar 2012, 14:56

SkyWallker je napisao/la:Pobjeda u Prijedoru i nista drugo, jako glupo bi bilo dobiti Široki a izgubiti od Rudara pa čak i remi bi po meni bio loš, ako hoćemo titulu obavezno moramo dobivati ekipe u rangu sa Rudarom u gostima, tu se uzimaju bodovi za titulu.

Iskreno, drag mi je Bogi i definitivno je jedan od najboljih, ako i ne najbolji odbrambeni igrač u BiH, ali onaj žuti karton u prvom poluvremenu je rangu šaban lige. Mislim da ga je Amar zbog toga i kaznio, a ne zbog onog drugog žutog, a onda i crvenog zbog prekršaja, jer je prekršaj morao biti pravljen. Ako se igrači ne kažnjavaju zbog nepotrebnih žutih kartona, onda će nastati anarhija, a to iole ozbiljna ekipa sebi ne može dopustiti.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 16 mar 2012, 15:08

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Moram se na trenutak vratiti na utakmicu protiv Borca...Ja prosto ne mogu da vjerujem kada citam da se nasi gosti zale na sudjenje u utakmici od prije dva dana.Pa to je van svake pameti,totalno provocira moju inteligenciju.
A mediji su cudo! Jer prema onim tamo medijima,jos ispade da su bili ofanzivno orijentisani,nego nije im valjao teren,pa nisu mogli da odigraju kako su zeljeli.Inace,ispade,da nije bilo sudije i onakvog terena,oni bi ofanzivnom formacijom i taktikom sa kojom su igrali,dobili nekoliko razlike.Da zivim tamo i da nisam gledao utakmicu,pomislio bih prvo da sam pokraden,drugo da su ovi iz Sarajeva namjerno napravili onakav teren koji bi moju ekipu izbacio iz ofanzivne varijante i onesposobio za pobjedu koja bi realno dosla u moj grad.Nevjerovatno !

Ja sramotniju defanzivu dugo nisam vidio na nasem stadionu.Niko se onako nije branio.A stvarno realno pisem,Sirokog sam pohvalio na pristupu,bar su htjeli da se nadigravaju.Da li je moguce da Siroki Brijeg kao mala i puno manja sredina od Banjaluke,ima toliko vecu sposobnost za neke realne stvari.
Teren je odvratan,ali nije bio samo gostima odvratan,pa nasi treninga nisu odradili na onom terenu,bili smo u istoj situaciji kao i ove dvije ekipe.Nikome nije valjao teren !

Idemo u Prijedor,bice tesko gostovanje,ali jesmo bolji kao ekipa.Brine me jedino stoperski par,za koji ne sumnjam da je kvalitetan,ali je upitno koliko su kao par uigrana ta dva igraca i u odnosu na sebe i u odnosu na ekipu.To ce biti osjetljivi i vrlo interesantni momenti.Ekipa je umorna,dali su mnogo energije u ove dvije utakmice.Nadam se da ce imati isti tempo i da cemo naci put prema golu bar za jedan put vise od nasih protivnika.
Velika, ali bas velika razlika je u ljudima koji su u sirokom i borcu, ovi prvi su dosli igrati, izgubili, pruzili sportski ruku i otisli kuci i budi siguran kada budemo igrali u sirokom imacemo posteno sudjenje i sve uslove za igru, zato i jeste siroki gdje jeste a borac pokusava nesto kao i prosle godine celik.Uz duzno postovanje prema ekipi borca oni i uz pomoc sudija nemaju sanse, ne vjerujem da ce onako igrati kuci probace se otvoriti a tu je i nasa sansa, usotalom i navijaci borca, oni koji su posmatrali utakmicu misle da je sudjenje fer i korektno.Njihove tvrdnje su u najmanju ruku smijesne jer se ne temelje na cinjenicama cak sam procitao izjavu da Bogi ne bi dobio crveni da nije bilo na TV, pa dobio ga je i to je cinjenica, mene iskreno podsjecaju na vrtic sa takvim izjavama.A o njihovoj igri dovoljno govori cinjenica da su igrali sa poduplanim bekovima pa mi nije jasno kako to moze biti iole ofanzivno a pri tom uputili jedan sut na gol.Na njivom mjestu bi se dobro usutio jer ovakve stvari opet podgrijavaju atmosferu i apsolutno me ne bi zacudio neki novi izlet navijaca borca, nakon sto dobiju po guzovima u BL.
Svugdje ima budala na tribinama, pa smo prošle i ove sezone baš imali prekide i u Širokom i u BL. Gdje se vidi velika razlike? Velika razlika se vidi u tome da niko u BL nije intervenisao niti je pokušao išta da uradi. Čak su se njihovi funkcioniri čudili što nećemo da igramo i pravili pritisak na službena lica. Međutim, u Širokom, baš u polufinalu kupa prošle godine (1:1 Zeba iz penala), direktor Širokog je uletio na tribinu (kad je vidio da je zakazala intervencija) i rastjerao huligančiće koji su gađali pomoćnog sudiju.

Respect za taj potez. Jest da to nije posao direktora kluba, ali je ipak sebe izložio opasnosti kako bi omogućio da se izvede jedanesterac za gostujuću ekipu koji ih je mogao koštati evrope.

Što Pile reče, ljudi izgubili, sportski pružili ruku i idu tražiti šansu za izlazak u evropu i borbu za titulu dalje.

Borac je sasvim druga priča i tu funkcioneri se ponašaju kao huligani i podižu tenzije. Drago mi je da je i sudijska organizacija jasno stavila doznanja o čemu se ovdje radi. Svaka čast za reakciju i saopštenje da ovim Borac vrši pritisak na sudije pred revanš. Dosta više mahalskog ponašanja.

Sjećam se primjera iz Engleske, gdje je radi žalbe Ria Ferdinanda na kaznu, istom bila produžena, jer se neopravdano žalio. Jasno da smo daleko od toga, ali mi se čini da je ova reakcija sudijske komisije mali korak naprijed.

Mislim da smo jači od Borca i da ćemo (nadam se) prolazom u finale Borcu staviti doznanja da tenzije više ne piju vode (kao što smo prošle godine isto dokazali Čeliku).

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2012, 15:17

Kazne za Ramića i Bogičevića su opravdane. Nema tu uopšte nekog polemisanja. Amar čini pravu stvar što ih tako kažnjava jer će znati da sljedeći put nema za'ebancije.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 mar 2012, 15:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Kazne za Ramića i Bogičevića su opravdane. Nema tu uopšte nekog polemisanja. Amar čini pravu stvar što ih tako kažnjava jer će znati da sljedeći put nema za'ebancije.
Potpis, Amarova je zadnja!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2012, 15:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Kazne za Ramića i Bogičevića su opravdane. Nema tu uopšte nekog polemisanja. Amar čini pravu stvar što ih tako kažnjava jer će znati da sljedeći put nema za'ebancije.
Za Bogicevica razumijem, a sta je Ramo napravio ? Usao je dva minuta prije kraju protiv Borca ...

Jedino ako nije nesto na treningu ili je bio vani do kasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 mar 2012, 15:33

Zbog nezalaganja, ušao je 2 minute prije kraja, a na terenu se ponaša kao da je pretrčao maraton. Amar mu fino da šansu umjesto da se nametne i pokaže, on radi suprotno. Zeba koji je odigrao čitavu utkamicu, ginuo za svaku loptu ganja u 90. minuti, a Ramić koji je ušao par minuta prije kraja šetka se po centru, a mi imamo igrača manje.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 16 mar 2012, 15:43

fczeljo je napisao/la: u Širokom, baš u polufinalu kupa prošle godine (1:1 Zeba iz penala), direktor Širokog je uletio na tribinu (kad je vidio da je zakazala intervencija) i rastjerao huligančiće koji su gađali pomoćnog sudiju.

Respect za taj potez. Jest da to nije posao direktora kluba, ali je ipak sebe izložio opasnosti kako bi omogućio da se izvede jedanesterac za gostujuću ekipu koji ih je mogao koštati evrope.
jest al na kraju utakmice onaj njihov mislim iz obezbjedjenja sudiju ganja i u guzicu ladno nogom :lol: cisto sumnjam da je neko kaznjen al eto ...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 16 mar 2012, 16:57

Besplatan prenos preko moja web tv korisnicima koji imaju ne ograničen pristup netu to su oni od 4gb pa gore,a ovi od 1gb koji imaju taj paket njima se naplaćuju 2 km,to sam zvao i raspitao se lično. :)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 mar 2012, 17:00

Ako je istina, kazne su opravdane. Bez sumnje, Amarov odličan potez. Ramić mi je drag jer je iz mog grada ali i mene za trenutak iznerviralo kako 2 puta glupo izgubi loptu. Pa jbte, ne igraš, zamjena si, konkurencija ovo ono, a ti se onda praktično šetkaš po terenu. Ima da gineš kad uđeš pa makar i pogriješio. Inače je veliki talenat, ali je vrlo bitno ne ufurati se, pogotovo ne prije no što postaneš IGRAČ. Sreća imam MojaTV pa ću moći gledati, jednio što se sad mora davati 2 KM ali haj' nije ni to puno, kad skontaš imaš odličan prijem slike, direktan prijenos, komentatora sa BHT nije to skupo. I bilo je čudno da bude uvijek džaba. Idemo PLAVI ! Po 11. pobjedu inšallah.
Osim - drugo ime za Želju !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2012, 17:01

Blagoje Bratić je napisao/la:Besplatan prenos preko moja web tv korisnicima koji imaju ne ograničen pristup netu to su oni od 4gb pa gore,a ovi od 1gb koji imaju taj paket njima se naplaćuju 2 km,to sam zvao i raspitao se lično. :)
Bilo bi dobro kad bi to neko ko ima MojaTV prebacio na neki stream da mi ostali mozemo gledati. Da to pripremi na vrijeme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 16 mar 2012, 17:16

Hajde sad ko je ovo da se placa neka postavi link gdje je obavjestenje od bhtelecoma, ja sam trazio i nista nisam nasao.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 mar 2012, 17:21

Elegant je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Besplatan prenos preko moja web tv korisnicima koji imaju ne ograničen pristup netu to su oni od 4gb pa gore,a ovi od 1gb koji imaju taj paket njima se naplaćuju 2 km,to sam zvao i raspitao se lično. :)
Bilo bi dobro kad bi to neko ko ima MojaTV prebacio na neki stream da mi ostali mozemo gledati. Da to pripremi na vrijeme.
blagoje na koji si broj zvao...ako je tako kako ti kazes onda ću ja da postavim stream...ali je stvar u tome sto nigdje ali bas nigdje nemogu da nadjem neku sliku, najavu, tekst da će sutra biti prenos..mislim ako već zele da naplate te 2 KM onda bi sigurno postavili na naslovnu stranu tu vijest...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.