šta imaš gledatituzlak1987 je napisao/la:Hocemo da vidimo Mulalica kako izgleda kada gubi
yebe majke svima redom, posebno svojim igracima, a u svlacionici postrojavanje, šamaranje i otimanje para

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
šta imaš gledatituzlak1987 je napisao/la:Hocemo da vidimo Mulalica kako izgleda kada gubi
Vjerujem ti. A mogu da nagadjam na koga ima pik .let3 je napisao/la:šta imaš gledatituzlak1987 je napisao/la:Hocemo da vidimo Mulalica kako izgleda kada gubi
yebe majke svima redom, posebno svojim igracima, a u svlacionici postrojavanje, šamaranje i otimanje para
Husref vs Mulalic, to bi bio praznik nepostivanja protivnikalet3 je napisao/la:šta imaš gledatituzlak1987 je napisao/la:Hocemo da vidimo Mulalica kako izgleda kada gubi
Pa evo @slinaš je naveo koje 3 tekme su u pitanju. Od nedostatka inspiracije da napišeš nešto smješno gubiš se pravoProbisvjet je napisao/la:Jbg reci od koje tekme. Moze to biti i od Podgrmeca.juskowiak je napisao/la:Sto smori ovaj probisvjet sa ovim glupim slikama. Daj brato potrudi se malo ili ohani![]()
Slinaš ma uzimamo 7 bodova u te 3 tekme minimalno ne sekiraj se![]()
Bjeri ba jesi neurozan. Pino sam te fito. Slusaj vi ako uzmete dva boda iz te tri utakmice...juskowiak je napisao/la:Pa evo @slinaš je naveo koje 3 tekme su u pitanju. Od nedostatka inspiracije da napišeš nešto smješno gubiš se pravoProbisvjet je napisao/la:Jbg reci od koje tekme. Moze to biti i od Podgrmeca.juskowiak je napisao/la:Sto smori ovaj probisvjet sa ovim glupim slikama. Daj brato potrudi se malo ili ohani![]()
Slinaš ma uzimamo 7 bodova u te 3 tekme minimalno ne sekiraj se![]()
daj brato nemoj da te svrstavam u trecu klasu. Trenutno si u drugoj
![]()
![]()
potrudi se napregni mozak najjace sto mozes
ljuskovljak, jesi li to ti?cikazubo je napisao/la:Joj sto je prpa udarila zbog sabljePolako momci, znam da bi odma potpisal da imate onakvu bombu, ljubav i temprament na klupi, ali ovakve ljude ima samo najbolji i najtrofejniji klub ove drzave
Njanje bi sad potpiale da nam daju ćelu i onih 20 saradnika, a ove tuzlake nema potrebe komentarisat, odkad se to oni mogu busat u prsa s navijacima ove cetvorke nase lige a zatim i sa navijacima veleza, borca itd..
Ne, nije jos toliko veliki ulog u igri.juskowiak je napisao/la:Probisvjet navijas li za Velez sada protiv Sarajeva
Ne znam ni tebe ni njega, ne visim toliko na ovoj temi, jer nema potrebe vodit diskusiju sa vama, cisto sam se sjetio kona, i primjetih usput koliko se tzlaci ovde javljaju, ne znam na osnovu cega ste se toliko digli ali o tom po tom, bice ko visoko leti...Probisvjet je napisao/la:ljuskovljak, jesi li to ti?cikazubo je napisao/la:Joj sto je prpa udarila zbog sabljePolako momci, znam da bi odma potpisal da imate onakvu bombu, ljubav i temprament na klupi, ali ovakve ljude ima samo najbolji i najtrofejniji klub ove drzave
Njanje bi sad potpiale da nam daju ćelu i onih 20 saradnika, a ove tuzlake nema potrebe komentarisat, odkad se to oni mogu busat u prsa s navijacima ove cetvorke nase lige a zatim i sa navijacima veleza, borca itd..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaca mrznja prema drugom nego ljubav prema svomProbisvjet je napisao/la:Ne, nije jos toliko veliki ulog u igri.juskowiak je napisao/la:Probisvjet navijas li za Velez sada protiv Sarajeva
nema to veze sa tim,kenjas bez veze...da su druge okolnosti,pa hajde,ovako vi ste drama losi,rasulo opste,jednostavno nemate,protiv ovakvog sarajeva,nikakve sanse.i to je to..prije bi rekao da mozete zrinjskom otkinuti bod,opet gradski je derbi,moze im se omac da kiksaju,ali pite nemozete dobiti...realno jbgjuskowiak je napisao/la:Jaca mrznja prema drugom nego ljubav prema svomProbisvjet je napisao/la:Ne, nije jos toliko veliki ulog u igri.juskowiak je napisao/la:Probisvjet navijas li za Velez sada protiv Sarajevayebo slobodu neka velez sto manje bodova osvoji
bravo momak
juskowiak je napisao/la:Jaca mrznja prema drugom nego ljubav prema svomProbisvjet je napisao/la:Ne, nije jos toliko veliki ulog u igri.juskowiak je napisao/la:Probisvjet navijas li za Velez sada protiv Sarajevayebo slobodu neka velez sto manje bodova osvoji
bravo momak
Za koga vi navijate kada igrate protiv Goska? Niste trebali igrati za nas, trebali ste za sebe.
Reče kojem je prvih 50 postova o Slobodi i Fukaramajuskowiak je napisao/la:Jaca mrznja prema drugom nego ljubav prema svomProbisvjet je napisao/la:Ne, nije jos toliko veliki ulog u igri.juskowiak je napisao/la:Probisvjet navijas li za Velez sada protiv Sarajevayebo slobodu neka velez sto manje bodova osvoji
bravo momak
vi ne mozete zadnju ekipu druge lige RS dobiti na svom terenu i da se uzdamo u vas protiv Sarajevajuskowiak je napisao/la:Koji mentalni sklop i retardacija. Nakon 96 godina klub im ima neke sanse za titulu i evropu gdje im svako otkidanje bodova konkurentima ide u korist ali ne vrijednije je Velezova 3 boda manje nego 3 Sarajeva koje im je konkurent za titulu. Dobro sam ja rekao idite bola na sajam traktora nije fudbal za vas. Nema tu ljubavi kap
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.