Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
muamer_15 je napisao/la:neofirno su namjestili da igramo s capljinom u polufinalu, znaju i oni da bi nas trenutno i siroki i igosi zgazili 20 razlike,al eto falicemo se da smo igrali finale
Ko je namjestio...kabas je napisao/la:muamer_15 je napisao/la:neofirno su namjestili da igramo s capljinom u polufinalu, znaju i oni da bi nas trenutno i siroki i igosi zgazili 20 razlike,al eto falicemo se da smo igrali finale
Pusti se ti toga valja i capljinu dobiti
Kakve ima veze Balasevic sa polufinalom Kupa BiH?!!!đaka city je napisao/la:Ne znam jel ti poznata pjesma od Đorđa Balaševića "Ne lomite mi bagrenje", pa kad stih kaže "Polako komšije, ne može samo da se uđe, da se ruši tuđe, lijepo sam im rekao "Mislim da me razumiješ
)
Neka, ratoboran je mali.neno#4 je napisao/la:Kakve ima veze Balasevic sa polufinalom Kupa BiH?!!!đaka city je napisao/la:Ne znam jel ti poznata pjesma od Đorđa Balaševića "Ne lomite mi bagrenje", pa kad stih kaže "Polako komšije, ne može samo da se uđe, da se ruši tuđe, lijepo sam im rekao "Mislim da me razumiješ
)
tanzla je napisao/la: nerminh74 izvini.
legendotanzla je napisao/la:Bosna kao i uvijek respektuje svakog protivnika. Daleko od toga da se Capljina potcjenjuje. Teren je jedino mjerilo, ne price navijaca.
A to za horde ti je pravo glupo, jes' to pripremio kalasnjikov?
To bi me malo razocaralo, ali nikako iznenadilo.fera je napisao/la:legendotanzla je napisao/la:Bosna kao i uvijek respektuje svakog protivnika. Daleko od toga da se Capljina potcjenjuje. Teren je jedino mjerilo, ne price navijaca.
A to za horde ti je pravo glupo, jes' to pripremio kalasnjikov?![]()
ja sam misljenja da cemo mi ostati kratkih rukava i protiv capljine
Ja sam prije ove utakmice upisao i ukalkulisao poraztanzla je napisao/la:To bi me malo razocaralo, ali nikako iznenadilo.fera je napisao/la:legendotanzla je napisao/la:Bosna kao i uvijek respektuje svakog protivnika. Daleko od toga da se Capljina potcjenjuje. Teren je jedino mjerilo, ne price navijaca.
A to za horde ti je pravo glupo, jes' to pripremio kalasnjikov?![]()
ja sam misljenja da cemo mi ostati kratkih rukava i protiv capljine![]()
Cuj BHT prenosi, aferim.
Neno uzmamo li mi ovo?
HZ_ilidzaa je napisao/la:Na kraju pristojnih 11 razlike, iako se stice osjecaj da je ovo moglo biti daleko neizvjesnije...
Mogao je ,ali nije !LEŠINAR je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Na kraju pristojnih 11 razlike, iako se stice osjecaj da je ovo moglo biti daleko neizvjesnije...
A mogao je biti i debakl Bosne od 30 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.