BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Eselamu alejkum, kako ste?
sad ce ovi sa alarmom u 4 da pristizu,a mene glava razvali 

Was efendija evo borimo se sa snommirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kako ste?
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Lijepo Boga mi onda, golema stvar..Druze, pratim i igram tenis duze nego sto mislis. Cuj uopste... Moj otac i djed su pokrenuli Teniski Klub Mostar. Ubio bih me da ne gledam tenis.![]()
![]()
Slusaj, meni je sve to bez veze. Imas pravo da nije to ono sto je vise bilo. Najgori mi je US Open. Deru se, jedu, piju tokom servisa i poena.
Ali to sto se tice Del Potra, sam si rekao navijaju izmedju poena. Ne tokom.
Jbg, samo mi je zao sto su nas predstavili u ovakom svjetlu kontas?

Pa da, nažalost nije više što je nekad bilo.
Pa i naši su navijali između poena, niti jednom ih sudija nije opomenuo niti su bilo kakav incident napravili zato me i čudi to što ti pišeš kao da su nešto napravili i nekoga uvrijedili, ne kontam..
[youtube][/youtube]BegAx je napisao/la:Oprah show

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ove dvije nece do podne zavrsit 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
hajde safarova ljubim te de uzmi joj taj brejk, spasi bh sirotinju kojih minuta il sati
edit: ma idi u **** ustvari, da Bog da nogu slomila
edit2: tako je macko, to se traziiii
edit2: tako je macko, to se traziiii
Zadnja izmjena: NK/RK Krivaja, dana/u 17 jan 2014, 03:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- ficobahtic
- Kontakt:
Misljenja su razlicita, nekome je takvo navijanje normalno a nekome nije i sta sad?
Treba jedni da priznaju drugima kako su ovi drugi u pravu...To se nece desiti tako da rasprava ne vodi apsolutno nicemu

mirzatele je napisao/la:de ba ljudi covjek za nesto vise od 1h igra mec zivota protiv 7 igraca ATP liste a vi i dalje pricate o harmonici,kulturi,cevapima i utakmici koja se igrala prije 2 dana,sta vam je vise ? ?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
mirzatele je napisao/la:sad ce ovi sa alarmom u 4 da pristizu,a mene glava razvali

Evo je brate sad' gotova. Dobijes i Caffetin gratis. Australian Open edition.

Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 17 jan 2014, 03:53, ukupno mijenjano 1 put.
NK/RK Krivaja je napisao/la:hajde safarova ljubim te de uzmi joj taj brejk, spasi bh sirotinju kojih minuta il sati
eto ga krivaja majstore

A ne kontam sto nju pratis, nije valjda da na istom terenu igra dzumhur pa moramo cekat da one zavrse, jarane pospan sam nista ne kontam??NK/RK Krivaja je napisao/la:hajde safarova ljubim te de uzmi joj taj brejk, spasi bh sirotinju kojih minuta il sati
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- anelbavarac
- Kontakt:
Bravo Safarova,hajde zavrsi to u 2 seta.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Lovac je napisao/la:A ne kontam sto nju pratis, nije valjda da na istom terenu igra dzumhur pa moramo cekat da one zavrse, jarane pospan sam nista ne kontam??NK/RK Krivaja je napisao/la:hajde safarova ljubim te de uzmi joj taj brejk, spasi bh sirotinju kojih minuta il sati

break 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nema nista na svijetu jadnije od zenskog tenisa.
Da ne nose ove kratke suknjice niko ih ziv nebi gledo.

Da ne nose ove kratke suknjice niko ih ziv nebi gledo.
Dobro jutroLovac je napisao/la:A ne kontam sto nju pratis, nije valjda da na istom terenu igra dzumhur pa moramo cekat da one zavrse, jarane pospan sam nista ne kontam??NK/RK Krivaja je napisao/la:hajde safarova ljubim te de uzmi joj taj brejk, spasi bh sirotinju kojih minuta il sati

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo buđenje
Hajde Safarva završaji

Hajde Safarva završaji

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
jasta neg je na istom terenuLovac je napisao/la:A ne kontam sto nju pratis, nije valjda da na istom terenu igra dzumhur pa moramo cekat da one zavrse, jarane pospan sam nista ne kontam??NK/RK Krivaja je napisao/la:hajde safarova ljubim te de uzmi joj taj brejk, spasi bh sirotinju kojih minuta il sati

-
- Kontakt:
Hajde idemo na drugu temu....nego de mi recite, ko bi od vas dao svoj reket Sereni Williams ili Hantuchovi??? Gledaj maloprije kako njih dvije igraju, kako se deru..a jarane, nezna se koja je ebozovnija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.