Bila je loža puna menadžera, skauta,... Više je njih bilo nego igrača na terenuedo_malesak je napisao/la:Utakmicu protvi Veleza je promatralo par "skauta" , koje necu da imenujem jer ne znam koliko se rijec "skaut" moze vezati za te osobe,ali nije ni bitno. Uglavnom oko su bacili na par igraca Zvijezde medju kojim je bio i Pandza zbog kojeg su navodno i dosli.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sto se tice trenutnog Zvijezdinog igrackog kadra nasa uprava bi po svaku cijenu trebala zadrzat sljedece igrace Morankic,Jakovljevic,Djelmic i Pandza.Naravno to je moje misljenje s tim da neznam kako stoje sa ugovorima,a za ostale manje vise.Sutrasnju utakmicu nebi komentarisao jer smatram da je ona vec odigrana,iako bi volio da nisam u pravu.
pa zmajevac najbolje je da ne pratis zvijezdu kada znas unaprijed ishod...gdje je optimizam nada vjera u nas klub ti mislis mi skinuli gace kod tunela

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/capljic- ... eske/80248" onclick="window.open(this.href);return false; Covjek je ubjeđen 
sretno momcima danas.u lukavici nas ocekuje sigurno najteze gostovanje ove polusezone sto zbog trenutne pozicije slavije na tabeli a isto tako zbog kvaliteta njihovog tima...zvijezda igra promjenjivo ako budu igrali kao na gostovanju u banja luci gdje se za svaku loptu ginulo moze se ocekivat pozitivan rezultat medutima ako se bude igralo kao protiv veleza ili goska mislim da ce mo izgubiti...kvalitet sigurno imamo znaci sve ce zavisiti od pristupa..neka nam daju todorovica pusticemo ih
postoji takoder mogucnot da ce trener neke igrace odmarat za sarajevo jer vjerovatno ce kuntic najveci motiv imati protiv sarajeva kao i mi svi ..HOCEMO POBJEDU!!!!!!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja bi odmarao pola ekipe za Sarajevo samo da dobijemo Jovica mamu mu .... a pustiti Slaviji neka ostane u ligi...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
nosikiriki pustit cemo Slaviji valja odmarat ekipu za Sarajevoslani grad je napisao/la:de nemoj da se z.a.j.e.b.a.j.e.t.e u subotu![]()
...izvarali ste nas za gabelu....2 kiksa vec nebi bila slucajnost...
.....kad ovi nasi nesretnici ne mogu meda na kasiku mora neko za njih
![]()
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
Smijesan si , cuj pustit Slaviji e moj druze vama valja izgubit vi pustili ne pustili. mrzim takve navijace kao sto si ti, i vjeruj mi takvi nisu dobro dosli u Tuzlu. pozdravelemental je napisao/la:Ja bi odmarao pola ekipe za Sarajevo samo da dobijemo Jovica mamu mu .... a pustiti Slaviji neka ostane u ligi...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
cuj pustit Slaviji nema od toga nista imam neki cudan osjecak moglo bi bit dosta golova na utakmici i nasa pobjeda sa jednim golom razlike
Niposto pustiti igraj te za Slobodu !mirza_rd je napisao/la:cuj pustit Slaviji nema od toga nista imam neki cudan osjecak moglo bi bit dosta golova na utakmici i nasa pobjeda sa jednim golom razlike
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nema pustanja u kost pa kako bude
slavija ce ovu utakmicu igrati pod velikim pritiskom jer im se namece imperativ pobjede igraci ce igrati u grcu znajuci da zvijezda lako moze zabiti i kazniti neku njihovu gresku.ja se nadam da mozemo ostati neporazeni i time pomoci slobodi e sad na igracima je kako ce igrati jedno su navijaci drugo igraci mozda nam se ne poklapaju zelje 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jaka kvota na slaviju treba probat uhvatit 1.20
treba tu iznenaditi sevap bi bio
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde komsije uzmite tamo bod makar 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kakvi su ovo problemi sa autobusom
objasniemir_dj je napisao/la:kakvi su ovo problemi sa autobusom
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa nasi kasnili zbog problema sa autobusom, malo je falilo da se početak utakmice odgodi...
netreba nam to pod hitno moramo sebi kupiti nov autobusemir_dj je napisao/la:pa nasi kasnili zbog problema sa autobusom, malo je falilo da se početak utakmice odgodi...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako cujem mercedes ce isporuciti samo za nas jedan

otkud ti nisi na tekmiemir_dj je napisao/la:kako cujem mercedes ce isporuciti samo za nas jedan![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
penal za slaviju i naravno golll ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.