Nije nam to trebalo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Baklje se vec odavno ne ubacuju u teren pa je tako i jucer bilo, sto se tiče petardi letjele su prema golmanu tako da mozda nekih 2.000KM otprilike sigurno ne vise od tog iznosa.BeyKopites je napisao/la:Šta mislite koliku ćemo kaznu dobiti zbog one bakljade i bacanja petardi na teren ??
Nije nam to trebalo
Pa dobro ako bude 2 k neće biti puno, al' mislim da bi trebali prestati sa takvim stvarimaSkyWallker je napisao/la: Baklje se vec odavno ne ubacuju u teren pa je tako i jucer bilo, sto se tiče petardi letjele su prema golmanu tako da mozda nekih 2.000KM otprilike sigurno ne vise od tog iznosa.
Sve ce to pintol da sredi ne briniSkyWallker je napisao/la:Tako svaka čast![]()
Eh ovakozanima me par stvari u vezi tekme u Prijedoru, jeli i tu tekmu prenosi Moja TV. ?? koliko ja znam prenose sve gostujuce tekme Želje i Sarajeva e sad posto pojedini nemaju bh.net adsl da li je moguce da ovi vrli forumasi koji imaju pristup Mojoj Tv pred utakmicu stave link kao sto se radilo i prije ??
Ja nigdje nisam vidio baklje osim kod nas, znači diljem Evrope u svim jačim ligama to nije dozvoljeno al' et kod nas i u regionu jesteBlagoje Bratić je napisao/la:Neki ppk mi je obrisao komentar u vezi tih baklji,mora da je i on jedan od tih koji pale baklje i čine medvjeđu uslugu svom klubu prekidom utakmice,gušenjem naroda na toj tribini,te takve idiote treba na jug prebacit i tamo nek skaču pale lože vatru,a normalan svijet nek gleda pjeva i plješće svom timu,a ne na ovaj način,nit šta možeš čut nit vidit od dima bog te to u Evropi bi bili kažnjeni drastično.
onda ti to slabo gledaš prijateljuBeyKopites je napisao/la:Ja nigdje nisam vidio baklje osim kod nas, znači diljem Evrope u svim jačim ligama to nije dozvoljeno al' et kod nas i u regionu jesteBlagoje Bratić je napisao/la:Neki ppk mi je obrisao komentar u vezi tih baklji,mora da je i on jedan od tih koji pale baklje i čine medvjeđu uslugu svom klubu prekidom utakmice,gušenjem naroda na toj tribini,te takve idiote treba na jug prebacit i tamo nek skaču pale lože vatru,a normalan svijet nek gleda pjeva i plješće svom timu,a ne na ovaj način,nit šta možeš čut nit vidit od dima bog te to u Evropi bi bili kažnjeni drastično.![]()
Meni ne smetaju baklje sve dok se koriste pravilno i dok se drže dalje od terena
Ima pirotehnike, al' je raja valjda kulturna pa to ne zloupotrebljava... Sve se to koristi na pravilan načinburazzz je napisao/la:onda ti to slabo gledaš prijateljuBeyKopites je napisao/la:Ja nigdje nisam vidio baklje osim kod nas, znači diljem Evrope u svim jačim ligama to nije dozvoljeno al' et kod nas i u regionu jesteBlagoje Bratić je napisao/la:Neki ppk mi je obrisao komentar u vezi tih baklji,mora da je i on jedan od tih koji pale baklje i čine medvjeđu uslugu svom klubu prekidom utakmice,gušenjem naroda na toj tribini,te takve idiote treba na jug prebacit i tamo nek skaču pale lože vatru,a normalan svijet nek gleda pjeva i plješće svom timu,a ne na ovaj način,nit šta možeš čut nit vidit od dima bog te to u Evropi bi bili kažnjeni drastično.![]()
Meni ne smetaju baklje sve dok se koriste pravilno i dok se drže dalje od terenaU cijelom svijetu se još uvijek koristi pirotehnika, pa i u najjačim svjetskim ligama osim engleske premier lige zbog zakona
Čak i u ligi prvaka su se baklje koristile ove sezone.
burazzz je napisao/la:Po tvojim komentarima se vidi da baš i ne ideš na utakmice Želje
Čuj naši jedva čekaju da naprave belajeto italijanski navijači su kulturni i oni uz upaljenu baklju čitaju knjige, ma daaaaaaj
ti si bio 20-tak puta a ja 20 godina idem na jug i na gostovanja Želje i da ti kazem baklje su coolBeyKopites je napisao/la:Bio sam 20-tak puta na Jugu i kad sam god bio bila je neka frka s bakljama i sl.
Sad ne idem cesto jer ne zivim u Sarajevu, al' kad odem idem na Sjever obavezno
ako gledas ligu prvaka moro si vidjet baklje ove godine npr bayern basel , napoli na svakoj utakmici , inter , milan itd .. to je sad neki trend u evropi a kod nas je to oduvjekBeyKopites je napisao/la:Ja nigdje nisam vidio baklje osim kod nas, znači diljem Evrope u svim jačim ligama to nije dozvoljeno al' et kod nas i u regionu jesteBlagoje Bratić je napisao/la:Neki ppk mi je obrisao komentar u vezi tih baklji,mora da je i on jedan od tih koji pale baklje i čine medvjeđu uslugu svom klubu prekidom utakmice,gušenjem naroda na toj tribini,te takve idiote treba na jug prebacit i tamo nek skaču pale lože vatru,a normalan svijet nek gleda pjeva i plješće svom timu,a ne na ovaj način,nit šta možeš čut nit vidit od dima bog te to u Evropi bi bili kažnjeni drastično.![]()
Meni ne smetaju baklje sve dok se koriste pravilno i dok se drže dalje od terena
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 69 gostiju.