Hvala kladioniciMinjore je napisao/la:Po meni je danas najbolja kvota x2 na Slovacku,tesko da Ukrainci mogu pobjediti.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Minjore je napisao/la:Hvala kladioniciMinjore je napisao/la:Po meni je danas najbolja kvota x2 na Slovacku,tesko da Ukrainci mogu pobjediti.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
kao sto je receno mislim napisanonoviclan je napisao/la:nije lose al bolje 0:3 cilic rezultat udri ivanisevicu udri as as asGuarin14 je napisao/la:Ili jednostavno uplatiti trajnciku na pobjedu Cilica i dobiti 60 ??GazijaKalesija je napisao/la:Ko god misli igrati da će Čilić pobijediti, moj prijedlog su po 10KM singlovi na rezultate 0:3, 1:3 te 2:3, zagarantovan dobitak od 18 do 26KM

laka noc odoh ja sad
a gledaj u cosku sto se crvene tiketi
BHF Bosanska Krajina!
euro neuro kvlaifikacije
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Pa u 1:03 kod mene bile isplaćene pare od tiketa gdje je Čilić i nisam mogao ništa da odigram jer rade do 1 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
bravo pasaGazijaKalesija je napisao/la:Pa u 1:03 kod mene bile isplaćene pare od tiketa gdje je Čilić i nisam mogao ništa da odigram jer rade do 1
@luminary valjda i ti sine nekad dobijes pa okaci dobitni ali pazi da te ovi ovdje ne prokuze
Jbg tebra al gdje nadje ovako visoku kvotu da je u super ponudi ok al u singluzgmiky je napisao/la:Čilić-Nishikori 2 2.00
Procackaj malo ovaj topic, iznenadit ce senoviclan je napisao/la:@luminary valjda i ti sine nekad dobijes pa okaci dobitni ali pazi da te ovi ovdje ne prokuze
Ajde malo, nemoj vise srati, nego budi ljubazan i otvori prethodnu stranicu ili ti 5289 i pogledaj sta je napisano u 20:18Luminary je napisao/la:Procackaj malo ovaj topic, iznenadit ce senoviclan je napisao/la:@luminary valjda i ti sine nekad dobijes pa okaci dobitni ali pazi da te ovi ovdje ne prokuze. A ti nastavi izmisljati, ostali mogu provjeriti ove tvoje gluposti i na Klix forumu, posto ti je i tamo isti nick.
naravno nick je isti ako nije problem koji je tvoj nick na klixvol2 pa da znamo hvala
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala Čiliću!GazijaKalesija je napisao/la:Onda smo druze jeza u ledjaVelahalve je napisao/la:ja isto razmišljam isto da odigram al po 30 KM kvota 5 i 4,80,znači najmanji dobitak 84KM, al šta ako ode u 5 setova?GazijaKalesija je napisao/la:Ja sam singlirao 0:3 i 1:3, valjda neće u 5 setova yebi ga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@Vela, @Gazija, @noviclan i ostali koji su se oparili na Čiliću bravo momci, čestitke! 
@novi koef 2.0 je bio i na jednog i na drugog kod nas u HL
@novi koef 2.0 je bio i na jednog i na drugog kod nas u HL
-
flagrantus
- Kontakt:
Krstin-Sancic 1
Pashanski-Setkic 1
Cacic-Obry 1
Tiket 2
Tsurenko-Krunic 1
Schiavone -Mchale 1
Pashanski-Setkic 1
Cacic-Obry 1
Tiket 2
Tsurenko-Krunic 1
Schiavone -Mchale 1
Hvala Marine,hvala Slovacka ! Idemo i danas da trazimo dva singla sa dobrom kvotom.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Hrvatska-Malta (h.0:4) 1 kvota 4.00
mogu li hrvati dobiti 5 razlike ove ?
Mi smo Željini, Željo je naš!
teskouvijekuztebe1921 je napisao/la:Hrvatska-Malta (h.0:4) 1 kvota 4.00
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
danas odigrati veliki novac na Kipar! pa sta bude, u svakom slucaju se radujes!
Evo ti banana...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:danas odigrati veliki novac na Kipar! pa sta bude, u svakom slucaju se radujes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.