FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 mar 2012, 10:58

Teska utakmica,koja je mnogima skratila par godina zivota :mrgreen: ,ali i pokaz nase snage i karaktera.lijepo je vidjeti onako siroku klupu i jos bolje igrace na terenu. Jedan i jedini,nas Zajko Zeba,zeljovac,srcem i dusom prvo,pa onda najbolji igrac ove lige,u zadnje 2 godine sigurno,ako ne i od osnivanja lige do danas,bez lazne skromnosti.
Bice ovo sve bolje i bolje
Posjeta me pozitivno iznenadila,realno je bilo za ocekivati manje raje nego protiv sirokog

Samo ostaje gorcina u ustima radi jedne mrlje,zasto nam treba onaj nacionalizam? Pa mi nismo kao ostali,zeljo je uvijek bio multietnicna ekipa,to nam ne treba nikako! Iako nisam ucestvovao u slicnim prozivanjima,izvinjavam se svim onima koji su morali slusati gadosti sa tribine u pojedinim momentima,inace dobrog navijanja,koji nam nikako ne idu u prilog.
Ni nama,ni zelji,ni amaru,ni ekipi,ni ivici.
Aco znam da je zabranjeno pisati o tribini,ali se ovi detalji itekako doticu zelje,kojem dogadjaji nisu na cast nikako.U svemu tome jedino pozitivno da je u tim prozivanjima ucestvovalo 20% raje,mahom onih koji ne razmisljaju svojom glavom,nego slijede mamlaze.
PLAVI VOZ GAZI SVE PRED SOBOM!!!

STOP NACIONALIZMU NA TRIBINAMA!!!
NAMA TO NE TREBA!!!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 15 mar 2012, 11:01

Moze li informacija koliko se krecu cjene ulaznica kod vas ?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 mar 2012, 11:06

magic je napisao/la:Moze li informacija koliko se krecu cjene ulaznica kod vas ?
Jug 5, Sjever 8, Zapad 20
FKŽ !

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 15 mar 2012, 11:09

TeaM87 je napisao/la:
magic je napisao/la:Moze li informacija koliko se krecu cjene ulaznica kod vas ?
Jug 5, Sjever 8, Zapad 20
Hvala ;)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 15 mar 2012, 11:10

Zna li neko hoce li utakmica protiv Rudara biti na "moja tv" ?
FKŽ !

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 15 mar 2012, 11:13

TeaM87 je napisao/la:Zna li neko hoce li utakmica protiv Rudara biti na "moja tv" ?
hoce

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 15 mar 2012, 11:26

eliminator je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Zna li neko hoce li utakmica protiv Rudara biti na "moja tv" ?
hoce

Hoce li nam neko moci osigurati stream, za nas koji nemamo MOJA TV ?
1921

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 15 mar 2012, 11:31

FKKrajina je napisao/la:Zeljo je odlicna ekipa. Kompletan vezni red je iznad nivoa ove lige jedno 5 nivoa. Ali Zelji fali dobar napadac !!!
Adilovic nije napadac za Zelje,iako ce pogled na listu strijelaca reci da ja nisam u pravu. Ali to je moje misljenje :)

Ipak prvi Zeljin spic mora biti igrac koji ce u napadu moci i sam nesto odigrati,napraviti sansu,zabiti gol,a ne ovisiti o Zebinim loptama.

Slazem se, adil i nije los za nase lige, ali aBd u Europi tesko da ce nesto moci napraviti :)
1921

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 mar 2012, 12:25

kenant je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Zeljo je odlicna ekipa. Kompletan vezni red je iznad nivoa ove lige jedno 5 nivoa. Ali Zelji fali dobar napadac !!!
Adilovic nije napadac za Zelje,iako ce pogled na listu strijelaca reci da ja nisam u pravu. Ali to je moje misljenje :)

Ipak prvi Zeljin spic mora biti igrac koji ce u napadu moci i sam nesto odigrati,napraviti sansu,zabiti gol,a ne ovisiti o Zebinim loptama.

Slazem se, adil i nije los za nase lige, ali aBd u Europi tesko da ce nesto moci napraviti :)
Ma dobar je adil,da je onaj pravi,izgleda da je malo vise povrijedjen nego sto se cini.
Bice on jos bolji,ja vjerujem u tog momka,bice on najbolji napadac lige i sigurno ce se dobro prodati ;)

p.s.- sve zaboravim,al jedan od najjacih momenata tekme, "javljanje" amara osima,nakon onoga "javi se sefeee!!!"
:lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 15 mar 2012, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2012, 12:27

Mi imamo samo dvojicu pojedinaca dobrih, a to su Zeba i Bekrić, ali zahvaljujući toj timskoj igri i kompaktnosti naši igrači se čine vrlo kvalitetnim, to i jeste najjača snaga ove ekipe timski duh i veliko zajedništvo.

Ne sviđa mi se što igramo odmah u subotu protiv Rudara, da se barem kako mogao taj susret odgoditi za nedjelju.

Ne znam da li će igrači imati danas trening jer su jučer igrali, a i vjerovatno će se sutra put Prijedora, tako da je pitanje hoćemo li obaviti barem jedan trening kako treba prije utakmice.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 15 mar 2012, 12:54

SarajlijaTM je napisao/la:
kenant je napisao/la:

Ma dobar je adil,da je onaj pravi,izgleda da je malo vise povrijedjen nego sto se cini.
Bice on jos bolji,ja vjerujem u tog momka,bice on najbolji napadac lige i sigurno ce se dobro prodati ;)

p.s.- sve zaboravim,al jedan od najjacih momenata tekme, "javljanje" amara osima,nakon onoga "javi se sefeee!!!"
:lol: :lol: :lol:

prvi put hladno iskulira i onda drugi put :lol:
Željeznicar za život cijeli !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 mar 2012, 13:08

NASTAVI NIZ U PRIJEDORU
Za zivot cijeli!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 13:20

Bogičević u tri godine igranja za Želju dobije jedan žuti karton za prigovor i odmah mu je kao igraču mana "blagi primitivizam" :) Ništa, ne možemo sa njim u Evropu :)

Mene je fascinirala lošina Selimovića i na krilu. On ne zna primiti loptu i uvijek se krije iza igrača. Kad ga već i pogodi, obavezno čučne, jer nema snage da ostane na nogama. Bio je čak i gori kao krilo, nego k'o centralni napadač. Tu me čak i pozitivno iznenadio, kad je izašao Adilović. Igra dobar presing i imao je situaciju u kojoj je pretrčao visokog Markovića i umalo zabio za pobjedu. Sve perfektno odrađeno u toj akciji. Znao sam svakako da ima brzinu i možemo se samo nadati da će dobiti neko samopouzdanje i da mu i od toga zavisi snaga.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 15 mar 2012, 13:53

Bianconeri1988 je napisao/la:Mi imamo samo dvojicu pojedinaca dobrih, a to su Zeba i Bekrić, ali zahvaljujući toj timskoj igri i kompaktnosti naši igrači se čine vrlo kvalitetnim, to i jeste najjača snaga ove ekipe timski duh i veliko zajedništvo.

Ne sviđa mi se što igramo odmah u subotu protiv Rudara, da se barem kako mogao taj susret odgoditi za nedjelju.

Ne znam da li će igrači imati danas trening jer su jučer igrali, a i vjerovatno će se sutra put Prijedora, tako da je pitanje hoćemo li obaviti barem jedan trening kako treba prije utakmice.
Ne znam sta ste navalili na rumenog , on treba tek da pokaze da je onaj stari. Iskreno receno u ove dvije utakmice nije ni sjena Bekrica od prije 2 sezone.Trenutno sa formom su iznad svih Kvesa i Nijema uz Zebinu lucidnost i majstorluk, iako se nadam da je krivac teren da ce i nasi pokazati mnogo vise.
Realno gledajuci ove dvije tekme nas krasi max. borbenost ali ko gleda utakmicu vidi i mnogo gresaka koje bi se trebale vremenom umnogome smanjiti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 15 mar 2012, 14:03

da odgovorim ovom statističaru, bogičević je odličan stoper, trenutno najjači u timu ali ja vidim da povremeno ima i fakinske laktove i često prigovara..to u evropi ne prolazi...a govorio sam o evropskim parametrima i tekmama.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 14:08

TOJEMOJTIM je napisao/la:da odgovorim ovom statističaru, bogičević je odličan stoper, trenutno najjači u timu ali ja vidim da povremeno ima i fakinske laktove i često prigovara..to u evropi ne prolazi...a govorio sam o evropskim parametrima i tekmama.
Pa baš kao da mu je to neka odlika, koje se ne može riješiti u Evropi. K'o da ga to opisuje kao igrača. Rekao bi čovjek da o Regoji govoriš. Uostalom, Jadranko perfektan u dvomeču sa Sheriffom. A niko ga ne zna ni po tim laktovima.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 15 mar 2012, 14:14

Joj k'o da mi igramo 15 utakmica u evropi pa moramo razmišljati o jednom kartonu manje ili više
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 mar 2012, 14:16

Cinjenica jeste svakako da je Bogicevic vidno nervozan u ova dva odigrana susreta...ne znam cemu bih ja to pripisao,ali fakat ostaje cinjenica da je dobio zuti karton protiv Sirokog na kraju utakmice bukvalno zbog svadje a ne zbog starta,i sada ono prifuravanje sudiji i opet opravdan karton...vidio sam i momenat sinoc prepirke izmedju njega i Guse,kada mu je Bogi vratio loptu,Guso je izbio,a onda mu je vikao da ne vraca na taj nacin nego van okvira gola,teren je nikakav i mogla je lopta Gusi lako odskociti pa mu napraviti problem...Bogi mu je verbalno odgovorio i prilicno nervozno,a onda je na ponovno Gusino dovikivanje samo odmahnuo rukom prema Gusi i izignorisao ga....
Bogi izgleda spremno,ne vjerujem da je to problem,ali djeluje nervozno i napravio je vise nervoznih momenata u ove dvije utakmice nego u cijeloj prosloj polusezoni.On je definitivno sjajna i neprelazna karika nase odbrane,vrlo skolovan u postavljanju,snazan u skoku i duel igri i ima izuzetno postavljanje.Nadam se da ce vratiti onaj svoj mir iz prosle polusezone i da ce ga ovi kartoni malo vratiti u ravnotezu i razmisljanje.Shvatam da igraci djeluju instinktivno i u utakmici najmanje razmisljaju o kartonu i eventualnim posljedicama,medjutim lako nam se moglo obiti o glavu onaj njegov crveni karton.Ne krivim ga nizasta,on je covjek od krvi i mesa,reaguje srcano i to je super.Neka nastavi samo gdje je uvijek bio a to je prvi izbor i prvi stoper naseg tima.Mozda je dobro da malo ohladi sljedecu utakmicu,pa da se vrati i da ponovo bude glavni u pravom svijetlu skolovani stoper.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Blaf
Kontakt:

Post Postao/la Blaf » 15 mar 2012, 14:38

TM87doboj je napisao/la:Blaf
Željo dobar ali Borac nije djelovao nimalo naivno kad primi loptu , očekujem u revanšu dobru tekmu i naravno prolaz dalje

de svega ti obrazlozi ovu recenicu " Borac nije djelovao nimalo naivno kad primi loptu"
Neznam za tebe ali meni onih par kontri što su pokušali nije baš tako naivno izgledalo.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 15 mar 2012, 14:45

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko i 23 gosta.