Subhan'Allah.Unofficialpage je napisao/la:Ne zna ona radit svoj posao, ne trebaju njoj pare. Oa nema znanje a ova zadnja nije radila jucer do 4 sata posljepodne i morali kod ove ici jer ia temp. 41
Valjda će biti sve uredu aBd. 41

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Subhan'Allah.Unofficialpage je napisao/la:Ne zna ona radit svoj posao, ne trebaju njoj pare. Oa nema znanje a ova zadnja nije radila jucer do 4 sata posljepodne i morali kod ove ici jer ia temp. 41
Vjeruj da se i ja to pitam. Niko nema novca a ni zivaca da se s njima ganja po sudovima.uschtipak je napisao/la:@Uno
Gdje to zivis ti? Kakve su to neandertalke? Sto ih neko ne prijavi.
Najjace je kad odes doktoru i isti te pita sta ti je.![]()
![]()
Cuj sta ti je. Valjda on/a treba da skonta sta mi je.
aa jbtbagrcavi je napisao/la:Rahmet ti duši direktore !
http://www.klix.ba/vijesti/bih/preminuo ... /130703064" onclick="window.open(this.href);return false;
neko?pintol_TM87 je napisao/la:Namjeravam posjetiti Bihac pa ako ima neko da je iz Bihaca da mi kaze koliko se krecu cijene nocenja i gdje je najeftinije? i da li postoji neki nocni bus..hvala
@bazeni ti je iz Bihaća,vidi sa njim.pintol_TM87 je napisao/la:neko?pintol_TM87 je napisao/la:Namjeravam posjetiti Bihac pa ako ima neko da je iz Bihaca da mi kaze koliko se krecu cijene nocenja i gdje je najeftinije? i da li postoji neki nocni bus..hvala
Imamo jarane i privatni životCautinho je napisao/la:@bazeni ti je iz Bihaća,vidi sa njim.pintol_TM87 je napisao/la:neko?pintol_TM87 je napisao/la:Namjeravam posjetiti Bihac pa ako ima neko da je iz Bihaca da mi kaze koliko se krecu cijene nocenja i gdje je najeftinije? i da li postoji neki nocni bus..hvala
Jeli se ovo meni čini,ili je cijeli forum totalno zamro.Žive duše nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.