" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
s melkijomfsdghdsfs je napisao/la:A kontas rec' cu ti neka' s' kim' sam se mog'o spetljat' jer kada sam saznao da bi i ona nesto htjela ja se sjeb'o .![]()
BritishCore je napisao/la:s melkijomfsdghdsfs je napisao/la:A kontas rec' cu ti neka' s' kim' sam se mog'o spetljat' jer kada sam saznao da bi i ona nesto htjela ja se sjeb'o .![]()
emina mi jednom govorila da hoce tebe i melkiju da spojifsdghdsfs je napisao/la:BritishCore je napisao/la:s melkijomfsdghdsfs je napisao/la:A kontas rec' cu ti neka' s' kim' sam se mog'o spetljat' jer kada sam saznao da bi i ona nesto htjela ja se sjeb'o .![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Los si los .![]()
Otkud ti to ?
s melkijomBritishCore je napisao/la:
ho'š ti kupit PS2 emulator, 500 ROM-ova i 2 joysticka na USB?fsdghdsfs je napisao/la:Hoce l' neko kupit pleyku dvicu ,jedan jostik ,15. igrica,memorijska ,tanka konzola . 90. KM !?
Jarane prodajem ovo trebaju mi pare ,a ti me nas'o zajebavat' .iVar je napisao/la:ho'š ti kupit PS2 emulator, 500 ROM-ova i 2 joysticka na USB?fsdghdsfs je napisao/la:Hoce l' neko kupit pleyku dvicu ,jedan jostik ,15. igrica,memorijska ,tanka konzola . 90. KM !?