FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ipak odoh na utakmicu jace od mene
stvarno ovi momci zasluzuju samo podrsku, kapa do poda sve i jednom, danas mozda da izdvojim zebu i nyemu koji je u ovoj utakmici odlican bio.. strasna borba i neki "velikan iz platonove" bojac ispade izdominiran, e sad jos da rudar uspijemo proci uspjesno ako Bog da i dolazi period malo laksih utakmica, mislim da u banja luci kad bojac krene Željo ima takvu ofanzivu da je to strasno, mora pasti jedan gol aBd.. MOLIM UPRAVU SAMO DA PORADE JOS DA PRIVUKU NAVIJACE,OBICNE GRADANE NA GRBAVICU, ovi momci to zasluzuju!!!

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
To kralju ! Isto su ljudi misli oko mene i zgrozavali se ! Nije to nas nivo !!Argentina je napisao/la:Pa onda odes u BL i **** im cetnicku mater jer su i oni tebi, a ne igracima Borca, koji igraju fudbal. A sto moras biti kao oni, budi bolji od njih, navijaj sportski, navijaj za svoj klub i pobjedi ih. Nisu vrijedni da se spustamo na njihov nivo, to je moja poenta!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako su se pronasli u tome četnici i treba im yebat, sta su oni nama u BL uradili, psovanje četničke majke je malo u odnosu na ono sta su zasluziliArgentina je napisao/la:I ja cu se nadovezati na navijanje, psovanje cetnicke majke igracima Borca niti je sportsko navijanje niti je navijacka zajebancija niti je podrska Zelji, samo nas pojedinci sramote...ostatak navijanja je dobar bio!
Željeznicar za život cijeli !
Igraci Borca koji igraju fudbal su jos gori od navedenih navijaca istog kluba tako da se slazem sa ovim, treba im vratiti peteroduploArgentina je napisao/la:Pa onda odes u BL i **** im cetnicku mater jer su i oni tebi, a ne igracima Borca, koji igraju fudbal. A sto moras biti kao oni, budi bolji od njih, navijaj sportski, navijaj za svoj klub i pobjedi ih. Nisu vrijedni da se spustamo na njihov nivo, to je moja poenta!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako su se pronasli u tome četnici i treba im yebat, sta su oni nama u BL uradili, psovanje četničke majke je malo u odnosu na ono sta su zasluziliArgentina je napisao/la:I ja cu se nadovezati na navijanje, psovanje cetnicke majke igracima Borca niti je sportsko navijanje niti je navijacka zajebancija niti je podrska Zelji, samo nas pojedinci sramote...ostatak navijanja je dobar bio!

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ako oni nama jebu balijsku mater, i ulijecu nam u teren i gadjaju nas ciglama, je li to treba da i mi uletimo u teren i pocnemo marisati njihove igrace ili sta vec? Ako smo najbolji klub i najbolji navijaci, onda to treba i da pokazemo u svakom trenutku! Mozda zbog takvih pojedinaca, ljudi s djecom ne dolaze na tekme ?!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Pametno odigrasmo, pametno dobismo...Malo sreće kod gola, al Zeba je šutirao, lopta ušla, a sreća prati hrabre
Dobar rezultat pred revanš.

Dobar rezultat pred revanš.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba
btw. O Zebi ne treba ni pricati
takodje Nyema kapa dole kako se covjek bori ! Adilovic pod hitno naucit se padati i anuciti primati loptu 
btw. O Zebi ne treba ni pricati

- rastafarian
- Kontakt:
zbog takvih ko što si ti, i tvojih istomišljenika uvijek će se nama dešavati stvari kao iz 90-ih..likusa je napisao/la:Ja cu da kazem par stvari o navijacima ! SELJACINE !!! Slavi se gol oni o ljutoj krajini ,taman pritisak napravili a oni bakljadu,a da ne govorim o povicima o cetnicima ! Seljacina i glavni i oni sto ga prate ! Fuj !
G L U P I B O Š NJ O !
A igra je strašna, onaj crveni mi je malo pokvario utisak al eto. Navijanje je bilo ekstra, a nije nas isfuro ni Šef

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Za Keenan-a: Ako kazes da su ti igraci isti, samo cu ti reci da je Bilbija mozda i najbolji igrac nase mlade repke, a Krunic je igrao jedno vrijeme za repku, ako nista ispostujes njih dvojicu ako neces da razmisljas i skontas da je to navijanje bezveze! Neko spomenu, imamo vrh pjesama i bruku dobrih pjesama, sto navijati kao sve selendre a tamo znaju samo **** mater cetnicku, balijsku i ostalo, mi smo ba Zeljo, najbolji klub drzave!
- eliminator
- Kontakt:
joj sto ne mogu ove suplje price cuj nece vise dolazit zbog psovanja ko im j.ebe mater, ne spominjes kad se debilni igrac iz borca okrenuo prema sjeveru i opsovao nam balijsku majku jesam li mu se mozda trebao zahvalitlikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba
btw. O Zebi ne treba ni pricatitakodje Nyema kapa dole kako se covjek bori ! Adilovic pod hitno naucit se padati i anuciti primati loptu
On je primitivac i debil, i trener kalibra Amara ga nikada nece dovesti, jer primitivci nisu za Zelju. To je moja poenta!eliminator je napisao/la:joj sto ne mogu ove suplje price cuj nece vise dolazit zbog psovanja ko im j.ebe mater, ne spominjes kad se debilni igrac iz borca okrenuo prema sjeveru i opsovao nam balijsku majku jesam li mu se mozda trebao zahvalitlikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba
btw. O Zebi ne treba ni pricatitakodje Nyema kapa dole kako se covjek bori ! Adilovic pod hitno naucit se padati i anuciti primati loptu
haj ti malo do kuhinjelikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba

Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
Pa gore im je 1:0 i nasa himna Jedna si jedina kad svi u glas pjevamo nego ono navijanje i povicieliminator je napisao/la:joj sto ne mogu ove suplje price cuj nece vise dolazit zbog psovanja ko im j.ebe mater, ne spominjes kad se debilni igrac iz borca okrenuo prema sjeveru i opsovao nam balijsku majku jesam li mu se mozda trebao zahvalitlikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tebe yebe poenta u vecini slucajeva, u tome je problemArgentina je napisao/la:On je primitivac i debil, i trener kalibra Amara ga nikada nece dovesti, jer primitivci nisu za Zelju. To je moja poenta!eliminator je napisao/la:joj sto ne mogu ove suplje price cuj nece vise dolazit zbog psovanja ko im j.ebe mater, ne spominjes kad se debilni igrac iz borca okrenuo prema sjeveru i opsovao nam balijsku majku jesam li mu se mozda trebao zahvalitlikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba
Za zivot cijeli!
S ovim se slazemArgentina je napisao/la:Za Keenan-a: Ako kazes da su ti igraci isti, samo cu ti reci da je Bilbija mozda i najbolji igrac nase mlade repke, a Krunic je igrao jedno vrijeme za repku, ako nista ispostujes njih dvojicu ako neces da razmisljas i skontas da je to navijanje bezveze! Neko spomenu, imamo vrh pjesama i bruku dobrih pjesama, sto navijati kao sve selendre a tamo znaju samo **** mater cetnicku, balijsku i ostalo, mi smo ba Zeljo, najbolji klub drzave!

Ne znam, mozda je moje razmisljanje pogresno ali ja iskreno ne mogu smisliti srbe ocima a kamoli nesta drugo ali eto, treba znat' kad treba stat' da ovo ne bi islo dalje te se razvilo u ono sto uopste ne zelimo

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ta dvojica igraju za Bosnu ili su igrali samo zato što nisu dobili poziv iz Srbije. Oni igraju za Bosnu samo da bi se dobro prodali, nikako srcem. Ali ne želim da idem u off topic, samo ću reći da se oni izjašnjavaju kao četnici i ne vidim nikakav problem u tome što im se to psovalo. Da ste vi bili u Banja Luci i doživjeli ono što je onih naših 100 navijača doživjelo pjevali bi sigurno.Argentina je napisao/la:Za Keenan-a: Ako kazes da su ti igraci isti, samo cu ti reci da je Bilbija mozda i najbolji igrac nase mlade repke, a Krunic je igrao jedno vrijeme za repku, ako nista ispostujes njih dvojicu ako neces da razmisljas i skontas da je to navijanje bezveze! Neko spomenu, imamo vrh pjesama i bruku dobrih pjesama, sto navijati kao sve selendre a tamo znaju samo **** mater cetnicku, balijsku i ostalo, mi smo ba Zeljo, najbolji klub drzave!
Kraj priče

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka čast Amaru, svaka čast fudbalerima našim! Nedosadna i prilično neizvjesna utakmica do samog kraja. Moglo je biti još golova u mreži Borca, ali haj'. Teren je dno dna. Ovim ne vrijeđam i ne daj Bože da me tako shvatite ljude koji navijaju za klub, ali naše navijanje je seljačko i kranje primitivno u pojedinim momentima (nije sve), tako da je to jedan od faktora sigurno kojeg trebate nabrajati kad razmatrate činjenicu da nema raje na tribinama... Nažalost nisam član nikakvih foruma na kojima se raspravlja o navijanju, a ovo nije mjesto, pa tako da ću prekinuti. Protiv Prijedora očekujem gol u prvom poluvremenu obavezno, a poslije mirno pa ako šta uđe. Najjača mi je faca Amarova bila poslije hahah. A i oni levati neki sa zapada dovikuju Bekricu, niđe veze, ne igraju na livadi nekoj u Čeljgovićima. Bekrić je bio solidan. Njemu fali dobar teren da zablista. Vjerujemo u tebe Samire Bekricu !!!
Osim - drugo ime za Želju !
Dobijes ih 1:0, nadigras, kazes **** borac, **** banja luku i oni popizde, a kada im **** mater cetnicku samo kazu primitivci, ovako onako! a najjaca stvar, kada jedna i jedina krene sa pocetka drugog poluvremena, prejako! svaka cast na postulikusa je napisao/la:Pa gore im je 1:0 i nasa himna Jedna si jedina kad svi u glas pjevamo nego ono navijanje i povicieliminator je napisao/la:joj sto ne mogu ove suplje price cuj nece vise dolazit zbog psovanja ko im j.ebe mater, ne spominjes kad se debilni igrac iz borca okrenuo prema sjeveru i opsovao nam balijsku majku jesam li mu se mozda trebao zahvalitlikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba
- eliminator
- Kontakt:
ma trebamo svima pustit da nas j.ebu u mozak a mi se fini pravit
nek ti mama ide do kuhinjeburazzz je napisao/la:haj ti malo do kuhinjelikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.