ZAJKO ZEBA !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sajo, ovaj teren ni Bog ne popravi više, ovdje je potrebna totalna rekonstrukcija terena zajedno s drenažom. Moći će se sanirati, ali i dalje će biti grbav.sajo10 je napisao/la:Evo vako, jedno brzo pitanje. Sljedeca tekma je 24og, znaci otprilike sedmica ipo.. Kakve su sanse da se ovaj jad od terena popravi toliko noliko. Mozda glupo pitanje, halalite posle veceras!
Za mene je dovodjenje Bekrića pravi pogodak upravo zbog Zebe .burazzz je napisao/la:danas me fascinirao svojom igrom i borbom na terenu.Apsolutno zasluženo nosi kapitensku traku na ruci.Ovim je i začepio usta svim kritičarima i pljuvačima koji su govorili da se ne bori i da se samo šetka po terenu.
ZAJKO ZEBA !
I hoce akoBogdaAdnel je napisao/la:Najjaci su ona dvojica momaka iz securitya hahahaha skocise slave i ono malo se sjebase okrenuše se opet koda nista nije bilo![]()
![]()
i Zeba je zasluzio gol svaka cast strasno je igrao daj boze da bude finale Zeljo Velež
danas sam to cuo a iznenadio sam se tome da vam je zvijezda nanijela zadnji poraz u kupu i to prije tri godine od tada ste bez poraza a strijelac za nas bio vasilicarelinho je napisao/la:Kup je takmicenje gdje svak svakog pobjedjuje, samo nas niko vec tri godine.
ako su se pronasli u tome četnici i treba im yebat, sta su oni nama u BL uradili, psovanje četničke majke je malo u odnosu na ono sta su zasluziliArgentina je napisao/la:I ja cu se nadovezati na navijanje, psovanje cetnicke majke igracima Borca niti je sportsko navijanje niti je navijacka zajebancija niti je podrska Zelji, samo nas pojedinci sramote...ostatak navijanja je dobar bio!
halo momak mi volimo zelju !Ko hebe cetnika,banja luku i boracThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako su se pronasli u tome četnici i treba im yebat, sta su oni nama u BL uradili, psovanje četničke majke je malo u odnosu na ono sta su zasluziliArgentina je napisao/la:I ja cu se nadovezati na navijanje, psovanje cetnicke majke igracima Borca niti je sportsko navijanje niti je navijacka zajebancija niti je podrska Zelji, samo nas pojedinci sramote...ostatak navijanja je dobar bio!
e što ne mogu ovih moralista...Argentina je napisao/la:I ja cu se nadovezati na navijanje, psovanje cetnicke majke igracima Borca niti je sportsko navijanje niti je navijacka zajebancija niti je podrska Zelji, samo nas pojedinci sramote...ostatak navijanja je dobar bio!
Pa onda odes u BL i **** im cetnicku mater jer su i oni tebi, a ne igracima Borca, koji igraju fudbal. A sto moras biti kao oni, budi bolji od njih, navijaj sportski, navijaj za svoj klub i pobjedi ih. Nisu vrijedni da se spustamo na njihov nivo, to je moja poenta!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako su se pronasli u tome četnici i treba im yebat, sta su oni nama u BL uradili, psovanje četničke majke je malo u odnosu na ono sta su zasluziliArgentina je napisao/la:I ja cu se nadovezati na navijanje, psovanje cetnicke majke igracima Borca niti je sportsko navijanje niti je navijacka zajebancija niti je podrska Zelji, samo nas pojedinci sramote...ostatak navijanja je dobar bio!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 30 gostiju.