Ma joj kad Andjusic, Kapic, Mihojevic, Radovac i Fare izdominiraju Interiste veceras
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ne bih ja dao Deju za Pirica nikad.
Ma joj kad Andjusic, Kapic, Mihojevic, Radovac i Fare izdominiraju Interiste veceras
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koliko god ovi iz avaza gluposti izvaljivali ovo se vec odavno spominje i moglo bi se i desiti i treba pokusati zadrzati Deju.Kako trenutno stoje stvari, golman Dejan Bandovic, kojem je istekao ugovor, puno je blizi odlasku nego ostanku na Kosevu, tako da je trenutno prvi kosevski pik Kenan Piric.Sarajevo je jedini klub u BiH u kojem bi Kenan nastavio karijeru tvrdi njegom menadzer Husaric.
Dzenan Uscuplic :Ibrakovic je otputovao na sastanak sa Jajalom,na kojem ce ga pokusati nagovoriti da promijeni odluku,odnosno da ostane na Kosevu.
Nakon turnira u Italiji donijecu odluku ko ce od mladih igraca biti prikljucen prvom timu.
Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Momak od 19 godina ne smije i nece biti prvi golman 
i onako nam niko neće šutati na golSarajlijc@ je napisao/la:Momak od 19 godina ne smije i nece biti prvi golman
daj neozbiljni ste koji Pirić šta vam je Dejo je Tito jeste li vi normalnirammstein je napisao/la:i onako nam niko neće šutati na golSarajlijc@ je napisao/la:Momak od 19 godina ne smije i nece biti prvi golman
Sarajevo ljubavi moja!
svaka cast Deji al ima nekoliko stvari koje koce to sve...
a neki izgleda zaboravili izbijanje para iiz dzepa i njegovee bravvure sa albancima
timu treba MNOGO bolji i sigurniji golman
a neki izgleda zaboravili izbijanje para iiz dzepa i njegovee bravvure sa albancima
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako se vec ne racuna na Deju, trebao se zadrzati Delac.
Je li to Pirić taj e jadni smo onda mi **** ja više ovo sve ide mi na **** vidjeli smo kako je ozbiljni Plakalo branio fuckrammstein je napisao/la:svaka cast Deji al ima nekoliko stvari koje koce to sve...
Sarajevo ljubavi moja!
prvo plakalo nije bio kriv ni za jedan od dva gola, a drugo momak je tek napunio 19 godina....sekac je napisao/la:Je li to Pirić taj e jadni smo onda mi **** ja više ovo sve ide mi na **** vidjeli smo kako je ozbiljni Plakalo branio fuckrammstein je napisao/la:svaka cast Deji al ima nekoliko stvari koje koce to sve...
Pirić je kvalitet iznad jer ima vise iskustva i trenirao je sa velikim strucnjacima....
i na kraju, ko kaze da je pric uospte??
Deji svaka cast,, dolican je golman, al brate meni kukesi svaku noc pred ocima i njegove bravure
Ma vala i Oštraković je kita za Deju nek se ne ljute Rođeni a ko te dovede do Kupa hljeba ti je li ti to pred očima da ne bi Deje na penalima sa Vitezom ......
Sarajevo ljubavi moja!
Re: Odg: FK Sarajevo
Dejo nije golamn za nas ako imamo bili kakve ambicije. On je ok za ove lige i to je to. Golman jako sklon kiksevima.
Unazad dvije godine direktni je kruvac za bar 15 amaterskih golova. Zna odbraniti cudo i to mu je jedini kvalitet. Hvatanje lopte, katastrofalno. Svaku odbija. Bruku golova smo na taj nacin primilim. Na visokim loptama isto jako los. Vjerovatno mu je visina hendikep. Jedina dobra njegova karakteristika je 1 na 1.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Unazad dvije godine direktni je kruvac za bar 15 amaterskih golova. Zna odbraniti cudo i to mu je jedini kvalitet. Hvatanje lopte, katastrofalno. Svaku odbija. Bruku golova smo na taj nacin primilim. Na visokim loptama isto jako los. Vjerovatno mu je visina hendikep. Jedina dobra njegova karakteristika je 1 na 1.
Nojer ce raskinuti sa Bayernom, pa ce Ibro otici po njega, sta vam je Dejo je nas najbolji golman poslije rata, imao je protiv siptara katastrofalan dan, i realno nema boljeg golmana u PL, 1 na 1 ja ne znam ko mu je zadnji gol dao......pisac je napisao/la:Dejo nije golamn za nas ako imamo bili kakve ambicije. On je ok za ove lige i to je to. Golman jako sklon kiksevima.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Tacno tako na stranu da je ok momak al on nije golman za Sarajeva jednostavno limitiran golamanpisac je napisao/la:Dejo nije golamn za nas ako imamo bili kakve ambicije. On je ok za ove lige i to je to. Golman jako sklon kiksevima.
Vojo je za njega klasa nemoj lupatMrWhite je napisao/la:Nojer ce raskinuti sa Bayernom, pa ce Ibro otici po njega, sta vam je Dejo je nas najbolji golman poslije rata, imao je protiv siptara katastrofalan dan, i realno nema boljeg golmana u PL, 1 na 1 ja ne znam ko mu je zadnji gol dao......pisac je napisao/la:Dejo nije golamn za nas ako imamo bili kakve ambicije. On je ok za ove lige i to je to. Golman jako sklon kiksevima.
Dejan Bandović je najbolji golman iako je imao loš dan protiv Kukešia svakom se može desiti da ima loš dan
Čuj Dejo nije golman za Sarajevo....
Čudan smo mi narod. Pa eto stručnjaci, ko je taj golman kojeg vi smatrate da je dobar za Sarajevo....?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čudan smo mi narod. Pa eto stručnjaci, ko je taj golman kojeg vi smatrate da je dobar za Sarajevo....?
Asmir Begovichilmo je napisao/la:Čuj Dejo nije golman za Sarajevo....
Ma dobar je Dejo, za nasu ligu vrlo dobar. Naravno da uvijek moze bolje. Ja bih doveo i tog Pirica, pa ko se bolje pokaze neka brani. Nebitno o kome je rijec, treba da brani/igra najbolji.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 13 jun 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
A seru ko foke jbt, frajer imao 2-3 lose utakmice, a ostalo fenomenalno odigrao, ne valja imhilmo je napisao/la:Čuj Dejo nije golman za Sarajevo....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.