Tacno ! Utakmica u 15.00 pa ko voli, bujrumNantess je napisao/la:utakmica je u 15.00h
glavni sudija : Robert Zrilić ( Banja Luka )

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tacno ! Utakmica u 15.00 pa ko voli, bujrumNantess je napisao/la:utakmica je u 15.00h
glavni sudija : Robert Zrilić ( Banja Luka )
carina je napisao/la:@sarajlija89
Odlican posao, nista jos nije gotovo, dok se ne predate. Dobro kazes, treba ustrajati do kraja. Cuo sam za ovo udruzenje, vidim da rade dobar posao i zelim im srecu.
A tekma je u 15.00h. Ta nisu valjda debili da je pomaknu ranije. Ko da su Celtic, puni ko brod, pa da igraju u 13.00h. I ovako je upitna posjeta.
blago vama ja bolestansarajlija89 je napisao/la:carina je napisao/la:@sarajlija89
Odlican posao, nista jos nije gotovo, dok se ne predate. Dobro kazes, treba ustrajati do kraja. Cuo sam za ovo udruzenje, vidim da rade dobar posao i zelim im srecu.
A tekma je u 15.00h. Ta nisu valjda debili da je pomaknu ranije. Ko da su Celtic, puni ko brod, pa da igraju u 13.00h. I ovako je upitna posjeta.
ma da... to udrzenje Bp je korisna stvar,mogu mnogo pomoci u nekim stvarima pa i ovakvim inicijativama utjecati na javnost da se neke stvari realno sagledaju i ispravno odluci u ovom slucaju
moram pohvalit dansanju promociju cd-a..odlicno uradjeno pogotovo onaj dio sa navijanjem i onim kadrovima sa razlictih utakmica spojenih u jednu cijelinu...odlicno zaista...svaka cast momcima
bili su i igraci pa sam iskoristio priliku da se slikam sa skorom![]()
![]()
IDOL BORDO NACIJE
nemoras odi na fksinfo i prijavi se da dobijes dvd....i tako pomoci momcima sa fksinfa.....znaci odes na fksinfo i pitaj kome trebas da se obratis da dobijes dvddenza_hordas je napisao/la:blago vama ja bolestansarajlija89 je napisao/la:carina je napisao/la:@sarajlija89
ma da... to udrzenje Bp je korisna stvar,mogu mnogo pomoci u nekim stvarima pa i ovakvim inicijativama utjecati na javnost da se neke stvari realno sagledaju i ispravno odluci u ovom slucaju
moram pohvalit dansanju promociju cd-a..odlicno uradjeno pogotovo onaj dio sa navijanjem i onim kadrovima sa razlictih utakmica spojenih u jednu cijelinu...odlicno zaista...svaka cast momcima
bili su i igraci pa sam iskoristio priliku da se slikam sa skorom![]()
![]()
IDOL BORDO NACIJE![]()
stacu sad moram druga zamolit da mi sprzi cd a zivotni san mi je da se slikam sa skorom ispunicu ga aBd
ok obraticu se nekom a sta ja znam da ih nije nestalosarajlija89 je napisao/la:nista przenje..kupito ide u budzet udruzenja za daljne projekte..i tih 5 km je simbolicna cijena kojom svi mozemo ucestvovat i pomoci nasem klubu
denza_hordas je napisao/la:ok obraticu se nekom a sta ja znam da ih nije nestalosarajlija89 je napisao/la:nista przenje..kupito ide u budzet udruzenja za daljne projekte..i tih 5 km je simbolicna cijena kojom svi mozemo ucestvovat i pomoci nasem klubu
nestalo je dvd-ova odmah....al imas FKSINFO i obrati se nekome od admina da upise ime i prezime tvoje i naruci dvd ....ja mislim da bi za 5-10 dana trebali biti gotovi ,mozda cak i prije.....jer je potraznja nenormalna...a IMA I RAZLOGA ZASTO dvd je FENOMENALNO,PROFESIONALNO dobro odradjensarajlija89 je napisao/la:denza_hordas je napisao/la:ok obraticu se nekom a sta ja znam da ih nije nestalosarajlija89 je napisao/la:nista przenje..kupito ide u budzet udruzenja za daljne projekte..i tih 5 km je simbolicna cijena kojom svi mozemo ucestvovat i pomoci nasem klubu
jeste nestalo koliko sam vidio..al bice sigurno nova tura![]()
...ma bice obavjest uostalom
I na svijetu...Genghis je napisao/la:Svakog dana HZ dokazuju da su najveća i najorganizovanija navijačka grupa u BiH, a jedna od najorganizovanijih na Balkanu.
ajd ba razguli majke ti ljubomora je cudo.....tatamata je napisao/la:I na svijetu...Genghis je napisao/la:Svakog dana HZ dokazuju da su najveća i najorganizovanija navijačka grupa u BiH, a jedna od najorganizovanijih na Balkanu.Svaka cast Hordama,ali necemo sad pretjerivati.
Vi ste meni super,a jesam li ja vama ???johnnyHZ je napisao/la:ajd ba razguli majke ti ljubomora je cudo.....tatamata je napisao/la:I na svijetu...Genghis je napisao/la:Svakog dana HZ dokazuju da su najveća i najorganizovanija navijačka grupa u BiH, a jedna od najorganizovanijih na Balkanu.Svaka cast Hordama,ali necemo sad pretjerivati.
A covjeka,pa ja sam samo realan,u BiH nema sta medju top 3 sigurno...Ali jedna od najorganizovanijih na Balkanu?Eto to je samo moje misljenje,necu vise nista pisati.johnnyHZ je napisao/la:ajd ba razguli majke ti ljubomora je cudo.....tatamata je napisao/la:I na svijetu...Genghis je napisao/la:Svakog dana HZ dokazuju da su najveća i najorganizovanija navijačka grupa u BiH, a jedna od najorganizovanijih na Balkanu.Svaka cast Hordama,ali necemo sad pretjerivati.
Sta ste vi pored jednih grobara i delija ciji je kop po utakmici 6000 ljudiGenghis je napisao/la:Svakog dana HZ dokazuju da su najveća i najorganizovanija navijačka grupa u BiH, a jedna od najorganizovanijih na Balkanu.