Vidi slike bolan,vidis li taj komfor,to prostranstvo.....Ja sam exkurzije u Spaniju sa onim organizovo....po pet odjeljenja islo....nikom nije dlaka s glave falila.harry_90 je napisao/la:Mozda necemo svi stati,bolje u tvoj transporter stavit pilice,kobasice,luka,lonce,pastete itd...the scouser je napisao/la:Kol'ko ja puta trebam reci da se mojim transporterom ideharry_90 je napisao/la:
Ima da im uletimo sa ovim busem u moreima da idemo šese't kroz more
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: Chat
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Raja odo ja srat 
Usput sta god da predlozite ja sam za

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Svi otisli,obezbjedili sebi tanjir graha i zadovoljni otisli spavat
ko ce mi pomoci da pravimo grah,nemogu sam na 3 lonca dezurat .
@ the scouser
Ma vidio sam sta reci,ko raketa,kako si nas mislio poredat,kao sardine

@ the scouser
Ma vidio sam sta reci,ko raketa,kako si nas mislio poredat,kao sardine

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- the scouser
- Kontakt:
ovo su ti ko oni kineski kanisteri od 50l,stanu u dzep.....na tom principu je radjen transproterharry_90 je napisao/la:Svi otisli,obezbjedili sebi tanjir graha i zadovoljni otisli spavatko ce mi pomoci da pravimo grah,nemogu sam na 3 lonca dezurat .
@ the scouser
Ma vidio sam sta reci,ko raketa,kako si nas mislio poredat,kao sardine![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Prat sudje u plicaku*p!p!t@* je napisao/la:Raja odo ja srat

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I tebi analiticaruPrdonja je napisao/la:Dobro vam jutro.....

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma ocekuje se nastavak borbe za L.Prvaka,eh da je sad Ahmo u opticaju da mi kaze da ce Zenit uzet Auxera da se ne sikiram dzabaPrdonja je napisao/la:Pssssssssssssss......da ne cuju......Dylan Dog je napisao/la:I tebi analiticaruPrdonja je napisao/la:Dobro vam jutro.....![]()
Sta ima jarane. sta se radi?

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ma nije to meni zbog kladionice,cista navijacka osjecanja prema Zenitu 

-
- Kontakt:
Dobro jutro narode nista od mog bazena danas
a bas sam pripremio suhog mesa,graha,luka(bijelog) i pastetu ali dzaba 

Mali plavi sad tuguju,
sa Sjevera kad pjesmu čuju
i oni bi sad pjevali
barem kad bi go dali
,ali para nema više,
...zadnje im se mjesto piše.
Za titulu para bilo,
hvalit im se bilo milo,
sad imaju za suzavac,
da ga baci taj balavac.
Ipak Horde na Sjeveru stoje
jer vječno će bodriti bordo boje.
sa Sjevera kad pjesmu čuju
i oni bi sad pjevali
barem kad bi go dali
,ali para nema više,
...zadnje im se mjesto piše.
Za titulu para bilo,
hvalit im se bilo milo,
sad imaju za suzavac,
da ga baci taj balavac.
Ipak Horde na Sjeveru stoje
jer vječno će bodriti bordo boje.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

@Pinki,
opomena. znaš i sam da je zabranjeno vrijeđanje drugih forumaša! Još jedan takav ispad i nema te, nestaješ, putuješ, odlaziš...
opomena. znaš i sam da je zabranjeno vrijeđanje drugih forumaša! Još jedan takav ispad i nema te, nestaješ, putuješ, odlaziš...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Pinki tm`87
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:@Pinki,
Jel' ono edmir ?
Eh' prvo izbrisi od zrtve hairlije ono pa meni salji opomenu..
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
Vrijedanje mame se prije sankcionisaloMinistaR je napisao/la:@Pinki,
Jesu li se to promjenila pravila

Edit:sto da brise mali stih,nikoga ne vrijedja

Svejedno, nije te osobno vrijeđao.
Hairlija, tu "pjesmicu" makni sa ove teme, ne moram i ovdje o fudbalu, navijačima, klubovima. Za takve stvari imaš dio foruma koji se zove "Premijer liga BiH".
Hairlija, tu "pjesmicu" makni sa ove teme, ne moram i ovdje o fudbalu, navijačima, klubovima. Za takve stvari imaš dio foruma koji se zove "Premijer liga BiH".
MinistaR je napisao/la:Svejedno, nije te osobno vrijeđao.

ne uzimaj za zlo kako bi ti reagovao da ti ja kazem mamu ti na pustom ostrvu

Svi ste vi ista sorta,a pjesmicu nediram CHAT je u pitanju

Ne razumijem? Napisao sam "nije te osobno vrijeđao" Pinkiju, ne tebi. Jašta je nego vrijeđanje psovanje majke, to mu je posljednja opomena sigurno.Hairlija je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Svejedno, nije te osobno vrijeđao.
Hairlija, tu "pjesmicu" makni sa ove teme, ne moram i ovdje o fudbalu, navijačima, klubovima. Za takve stvari imaš dio foruma koji se zove "Premijer liga BiH".![]()
![]()
ne uzimaj za zlo kako bi ti reagovao da ti ja kazem mamu ti na pustom ostrvu![]()
Svi ste vi ista sorta,a pjesmicu nediram CHAT je u pitanju

-
- Kontakt:
PRAVDA ZA HAIRLIJU !!!!!!
Dosta gluposti, krenemo li pravednim postupkom, pola forumaša bi bilo odstranjeno s foruma. Hajde malo pozitivne energije, dajte neku temu.
Je li ko srušio onaj rekord od sinoć? Evo ja sada nagurao 25 sekundi, ne mogu više.
Je li ko srušio onaj rekord od sinoć? Evo ja sada nagurao 25 sekundi, ne mogu više.
Ne uplići se imam osjećaj da će ovo biti dobroSamo F.K.S !! je napisao/la:PRAVDA ZA HAIRLIJU !!!!!!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.