Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Serie A
A daj Toto moro si to zabittttttt !
Ajdeeeeeeeeeeeeeeee!
Edit : Udinese je bolja ekipa od Arsenala !
Ajdeeeeeeeeeeeeeeee!
Edit : Udinese je bolja ekipa od Arsenala !
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 16 avg 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
E moj udineze, razbiše ovaj Arsenal ko zvečke al ne znaju. Šta znači neiskustvo.
Ako prođe Prsenal dabogda došli u grupu Milanom ili Interom da odmah ispadnu.
Ako prođe Prsenal dabogda došli u grupu Milanom ili Interom da odmah ispadnu.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Fuck sta ovaj odbrani...
Forza Udine ! Ajde taj gol,bolji ste za klasu
Forza Udine ! Ajde taj gol,bolji ste za klasu

Ja sta skinu ovaj Scesni Di Nataletu... Samo mi nesto nije jasno sta glume sa ovim kornerima, nake kratke pasove...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako igra Udinese
nemaju srece 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- neutralan__
- Kontakt:
Dobar Udinese pravo.Sa ovakvom igrom imaju lijepe šanse za prolaz u uzvratu.Šteta što nisu dali gol.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Interista di cuore
- Kontakt:
Treba sad izdrzat da ne prime kakav glup gol...Uz ovakvu igru na Friuliu sve je moguce.
Bravo Handanoviću majstoreeeeeee
Bravo Handanoviću majstoreeeeeee

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Handanović ih spasi.
Svaka čast!
Svaka čast!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Strasno dobra tekma Udinesea, nazalost to nisu uspjeli kapitalizovati do kraja i po mome skromnom misljenju, veceras su propustili veliku priliku da naprave neki znacajniji rezultat pred revans.
Konsolidovat ce se Arsenal do revansa. Veceras nisu imali svoju vecer, igrali su ispod nivoa. Falio je Van persie....Steta sto Udine nisu to iskoristile. Mislim da u revansu nece imati ovoliko prostora...volio bih da grijesim, ali...
Medjutim, svaka cast za vecerasnju igru. Relativno nova ekipa je pokazala da ima kvalitet i dobro se noslila sa Arsenalom, cak su i bili bolji veci dio meca, prikazali dopadljivu igru. Posebno me iznenadila fizicka sprema ekipe sa Friulija...svaka cast...iznenadajen sam koliko trke i borbenosti.
Rezultat je otvoren, sa ovom igrom se mogu nadati, samo je pitanje koliko ce im Arsenal ostavit prostora...veceras su imali dosta, a za revans sam skeptican malo..
Sretno im...
P.s.
Bravo Handanovicu...strasna odbrana...
Konsolidovat ce se Arsenal do revansa. Veceras nisu imali svoju vecer, igrali su ispod nivoa. Falio je Van persie....Steta sto Udine nisu to iskoristile. Mislim da u revansu nece imati ovoliko prostora...volio bih da grijesim, ali...
Medjutim, svaka cast za vecerasnju igru. Relativno nova ekipa je pokazala da ima kvalitet i dobro se noslila sa Arsenalom, cak su i bili bolji veci dio meca, prikazali dopadljivu igru. Posebno me iznenadila fizicka sprema ekipe sa Friulija...svaka cast...iznenadajen sam koliko trke i borbenosti.
Rezultat je otvoren, sa ovom igrom se mogu nadati, samo je pitanje koliko ce im Arsenal ostavit prostora...veceras su imali dosta, a za revans sam skeptican malo..
Sretno im...
P.s.
Bravo Handanovicu...strasna odbrana...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nezasluzen poraz Udinesea,bili su puuno bolja ekipa...Nadam se da mogu ovo okrenut u uzvratu.
Toliko oslabljeni,a opet nista slabije ne igraju.Kapa dole Guidolin majstore !
Toliko oslabljeni,a opet nista slabije ne igraju.Kapa dole Guidolin majstore !
Stvarno su fantasticni, ja se bojim za 1. kolo, realno da ce nas ovi momci pregazit ko Fap zabu...
Nisu imali srece ali nema veze imat ce je na Friuliju sigurno ako budu igrali ovako...
Sarajlija igrat ce VAn Persie na Friuliju ali ce igrati i Domizzi koji ce ga unistiti kako igrom tako i udaranjem, tako da mu je bolje da ne igra...
Sjajno!
Mislio sam nakon 1:0 da ce ih Arsenal poniziti ali zapravo bilo je obratno, stvarno steta sto nisu dali makar 1 gol...
Armero je zivotinja... u buducnosti mu predvidjam da ce preci u TOP 3 ital. tima a ja se nadam da ce to biti JUVE...
Nista, okrecemo se prekosutra Trofeo Timu...
Nisu imali srece ali nema veze imat ce je na Friuliju sigurno ako budu igrali ovako...
Sarajlija igrat ce VAn Persie na Friuliju ali ce igrati i Domizzi koji ce ga unistiti kako igrom tako i udaranjem, tako da mu je bolje da ne igra...
Sjajno!
Mislio sam nakon 1:0 da ce ih Arsenal poniziti ali zapravo bilo je obratno, stvarno steta sto nisu dali makar 1 gol...
Armero je zivotinja... u buducnosti mu predvidjam da ce preci u TOP 3 ital. tima a ja se nadam da ce to biti JUVE...
Nista, okrecemo se prekosutra Trofeo Timu...
Pozitivno sam iznenadjen igrom Udinesea, steta za taj rano primljeni go
iako su ostali bez 3 kljucna igraca, zadrzali su igru iz prosle sezone i u potpunosti nadigrali, na papiru, "boljeg" protivnika
steta sto nisu uspjeli postici pogodak, jer su po prikazanom to definitivno i zasluzili, na pocetku su se prepali, ali kasnije su se oslobodili, primjetio je odmah Di Natale da nisu nista slabiji u odnosu na protivnika i gestikulacijama sugerirao svojim saigracima da pocnu igrati, da se trznu, i budu agresivniji, vidjeli ste kako su naivno primili go
u revansu, sta bude, bude, Arsenal ce biti jaci, vratit ce im se neki igraci, i zbog toga je Udinese morao postici bar jedan pogodak
iako su ostali bez 3 kljucna igraca, zadrzali su igru iz prosle sezone i u potpunosti nadigrali, na papiru, "boljeg" protivnika
steta sto nisu uspjeli postici pogodak, jer su po prikazanom to definitivno i zasluzili, na pocetku su se prepali, ali kasnije su se oslobodili, primjetio je odmah Di Natale da nisu nista slabiji u odnosu na protivnika i gestikulacijama sugerirao svojim saigracima da pocnu igrati, da se trznu, i budu agresivniji, vidjeli ste kako su naivno primili go
u revansu, sta bude, bude, Arsenal ce biti jaci, vratit ce im se neki igraci, i zbog toga je Udinese morao postici bar jedan pogodak
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neutralan__
- Kontakt:
Odlična igra,ali eto realizacija loša.Trebali su iskoristiti ovu lošu noć Arsenala,jer teško da će se ona ponoviti u uzvratu.Da su dali jedan gol mislim da bi imali dobre,dobre šanse za prolazak.
Iznenadili su me igrom,zaista.Nakon primljenog gola mislio sam da će primit još 2-3.
Iznenadili su me igrom,zaista.Nakon primljenog gola mislio sam da će primit još 2-3.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- skyisthelimit
ja sam znao da je ovaj Arsenal kanta od ekipe, ali da su ovako ocajni to nisam, jer neki ga predstavljaju kao mega klub ovo ono, oni nek sila, a glavni im dzoker sa klupe neki ping pong
Udineseu svaka cast, pokazali su umisljenim englezima kako se igra...Wneger okupio neku djecurliju i misli nesto napravit, pa ove bi i zagrebacki dinamo razbio
...ako im Nasri ode oni nemaju igraca u svojoj ekipi, sve neki levati...
ovaj ce Udinese opet sve napatit u Serie A...prejaki su, sreca pa su otisli trojica najboljih+Di Natale, jer bilo bi ovo i vise nego zanimljivo prvenstvo u kome bi 5-6 ekipa moglo racunat na Scudetto...
o navijacima ni ne treba, jer ove engleske "navijace" bi i 10 Udineseovih moglo nadglasat...

Udineseu svaka cast, pokazali su umisljenim englezima kako se igra...Wneger okupio neku djecurliju i misli nesto napravit, pa ove bi i zagrebacki dinamo razbio

ovaj ce Udinese opet sve napatit u Serie A...prejaki su, sreca pa su otisli trojica najboljih+Di Natale, jer bilo bi ovo i vise nego zanimljivo prvenstvo u kome bi 5-6 ekipa moglo racunat na Scudetto...
o navijacima ni ne treba, jer ove engleske "navijace" bi i 10 Udineseovih moglo nadglasat...

Hoce malo sutra... Oni imaju samo 13-14 kval. igraca ovo ostalo je tu da se popuni broj...skyisthelimit je napisao/la:ovaj Udinese ce biti prvi konkurent za titulu u Italiji
Sta kad se povrijedi npr. Armero ili Di Natale... Nemaju zamjene ali slazem se imaju mozda i najboljih 1. jedanaest, doduse nemaju od Milana...
Valjda ste bar po vecerasnjoj utakmici mogli prosuditi da Serie A nije propala kakvom je mnogi smatraju, bez obzira na konacan ishod ovog duela
posto sam tekmu pratio na streamu jer mi se nije dalo da slusam domace pacenike, cini mi se da je komentator rekao ili da je 3000 ili 13000 italijana bilo na tribinama
kako god, svaka cast, Udinese je simpatican klub, ali im je politika nula, negativna nula
posto sam tekmu pratio na streamu jer mi se nije dalo da slusam domace pacenike, cini mi se da je komentator rekao ili da je 3000 ili 13000 italijana bilo na tribinama
kako god, svaka cast, Udinese je simpatican klub, ali im je politika nula, negativna nula

Call the coroner!
Mescini da je Kemo debil reko oko 1100... Mada je ondje brat bratu bilo bar 3-4k mozda i vise...Puma je napisao/la:Valjda ste bar po vecerasnjoj utakmici mogli prosuditi da Serie A nije propala kakvom je mnogi smatraju, bez obzira na konacan ishod ovog duela
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sad je bitno da se oporave Floro Flores i Domizzi za uzvrat.Ovaj prvi ce skoro sigurno biti spreman,a drugi tesko...
Sumnjam da ce proc,al sa ovakvom igrom sve je moguce.
Sumnjam da ce proc,al sa ovakvom igrom sve je moguce.
Aj sto su ih igraci ubili, vec sto su i navijaci Udina izdominirali one plastificirane.... Arsenalovci se sam cuju kada zvizde i kada nesto poput sova huce...
Kako volim Calcio iako je spao na jako niske grane cim jedan Udinese igra LP... Ali i oni su za vecerasnju partiju zasluzili moj naklon...
Kako volim Calcio iako je spao na jako niske grane cim jedan Udinese igra LP... Ali i oni su za vecerasnju partiju zasluzili moj naklon...
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 0 gostiju.