FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To je optimalno. Poslat na posudbe i dovest bolje. Dupla ce se ganjati.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Trebao je izaći pred navijače, i prezentovati situaciju. Navijači bi prihvatili. Pogotovu od Amara. Nismo mi glupi, svjesni smo situacije, ne od juče. Amar ima podršku kao niko. Ovako je i on navukao bijes navijača. Ne svih ali ipak nije mali broj. Dodatno se razjedinjujemo, svađamo, zauzimamo busije neke, a dušmani se naslađuju. Ne valja nikako.
Gasal, Mujić Duraković su morali biti u rosteru, i dobiti minute. Nisu nam trebali niti Jamak niti Bekrić, i još neki. Ganjati titulu po svaki cijenu je bar po meni neralno i najveća greška, i dodatno smo ušli u troškove bez ikakvog pokrića.
Kupac pomocnog terena pravi kamp ,po zavrsetku kampa ulazi u posjed pomocnog terena.Razlika u novcu isplacuje odmah po potpisanom ugovoru.
ovako trebamo uvaliti i cijeniti pomocni u nasem narodu kao golf dvicu i otici ce kao halva

Sto taj kupac pomocnog ne udje u klub 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
[quote=SvenZ post_id=7872815 time=1600800073 user_id=24437]
[quote=iguita post_id=7872801 time=1600799761 user_id=45946]
pitari nemaju kamp , ono nije vidjelo kampa.Mi imamo zemljiste besplatno od opcine N.Grad investitora , kupca koji ce izgraditi pravi kamp po uzoru na kamp partizana , uplatit ce nam 6 miliona sa kojim ako pravi ljudi vode racuna o novcu mozes servisirati dug prema igracima , rijesiti poresku u smislu placanja po sporazumu reprograma duga redovno , uloziti u prostore ist, tribine i izdati ih, i ostalo.
[/quote]
Mozes li molim te reci koliko % je vjerovatnoca da ce se to desiti jer meni zvuci previse dobro da bi bilo istinito...
Svakako, ako je istina sve to onda mi je dosta lakse
Informacija je sto posto tacna i vidio sam ponudu prije dva mjeseca.Skupstina mora donijeti odluku o prodaji i upravni odbor treba da prezentuje ponudu toj skupstini.Ima nerealnih i onih koji bi da razvale ovo sve i onemoguce da skupstina odobri prodaju pomocnog.
[quote=iguita post_id=7872801 time=1600799761 user_id=45946]
pitari nemaju kamp , ono nije vidjelo kampa.Mi imamo zemljiste besplatno od opcine N.Grad investitora , kupca koji ce izgraditi pravi kamp po uzoru na kamp partizana , uplatit ce nam 6 miliona sa kojim ako pravi ljudi vode racuna o novcu mozes servisirati dug prema igracima , rijesiti poresku u smislu placanja po sporazumu reprograma duga redovno , uloziti u prostore ist, tribine i izdati ih, i ostalo.
[/quote]
Mozes li molim te reci koliko % je vjerovatnoca da ce se to desiti jer meni zvuci previse dobro da bi bilo istinito...
Informacija je sto posto tacna i vidio sam ponudu prije dva mjeseca.Skupstina mora donijeti odluku o prodaji i upravni odbor treba da prezentuje ponudu toj skupstini.Ima nerealnih i onih koji bi da razvale ovo sve i onemoguce da skupstina odobri prodaju pomocnog.
ovdje se moram sloziti sa tobom,nazalost niko nema dovoljno muda za to ,mozda je veliki pritisak bio jer ide 100 godina kluba i toVeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:42Trebao je izaći pred navijače, i prezentovati situaciju. Navijači bi prihvatili. Pogotovu od Amara. Nismo mi glupi, svjesni smo situacije, ne od juče. Amar ima podršku kao niko. Ovako je i on navukao bijes navijača. Ne svih ali ipak nije mali broj. Dodatno se razjedinjujemo, svađamo, zauzimamo busije neke, a dušmani se naslađuju. Ne valja nikako.
Gasal, Mujić Duraković su morali biti u rosteru, i dobiti minute. Nisu nam trebali niti Jamak niti Bekrić, i još neki. Ganjati titulu po svaki cijenu je bar po meni neralno i najveća greška, i dodatno smo ušli u troškove bez ikakvog pokrića.
Dijelim apsolutno misljenje sa tobom nego kazem kako nije to bilo prihvaceno dobro kod navijaca vezano za prodaju ta dva igraca. Mi sad npr. imamo 4 napadaca. Za tu poziciju previse, a moglo se "raspodijeliti" s obzirom na situaciju. To sve je trebalo da se radi u periodu juni/juli kao i Skupstina.VeteranSA je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:42Trebao je izaći pred navijače, i prezentovati situaciju. Navijači bi prihvatili. Pogotovu od Amara. Nismo mi glupi, svjesni smo situacije, ne od juče. Amar ima podršku kao niko. Ovako je i on navukao bijes navijača. Ne svih ali ipak nije mali broj. Dodatno se razjedinjujemo, svađamo, zauzimamo busije neke, a dušmani se naslađuju. Ne valja nikako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja ne vidim drugog izlaza iz ove situacije osim da prihvate tu ponudu. Kamp nam donosi puno vise nego pomocni teren na ovoj lokaciji samo nesto mi malo 4 miliona za kampiguita je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:47Informacija je sto posto tacna i vidio sam ponudu prije dva mjeseca.Skupstina mora donijeti odluku o prodaji i upravni odbor treba da prezentuje ponudu toj skupstini.Ima nerealnih i onih koji bi da razvale ovo sve i onemoguce da skupstina odobri prodaju pomocnog.SvenZ je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:41Mozes li molim te reci koliko % je vjerovatnoca da ce se to desiti jer meni zvuci previse dobro da bi bilo istinito...iguita je napisao/la: ↑22 sep 2020, 20:36pitari nemaju kamp , ono nije vidjelo kampa.Mi imamo zemljiste besplatno od opcine N.Grad investitora , kupca koji ce izgraditi pravi kamp po uzoru na kamp partizana , uplatit ce nam 6 miliona sa kojim ako pravi ljudi vode racuna o novcu mozes servisirati dug prema igracima , rijesiti poresku u smislu placanja po sporazumu reprograma duga redovno , uloziti u prostore ist, tribine i izdati ih, i ostalo.
blago tebi bruda ti se jucer bas obradovao

Blago vama sto vam odgovra ovo stanje, neka se Amar idalje sve pita a pogotovo vam blago sto podrzavate ove njegove kod prodaje pomocnog, jer klub nece vecinu tih para vidjeti.
Mjau !
Nek on udje u klub ako je pun ko brod treba nam covjek uspjesan jer ovako nigdje ne vodi Dzubur ne moze voditi ni stand za prodaju carapa a ne najveci klub u drzavi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
odgovara nam jer je nas babuka tu na klupi i jer su otjerani za sva vremena lojave kazandzije i praskaste hadzije

Na šta su klub doveli da su počeli i imovinu prodavati, yebem im sjeme i ko ih dovede u klub fuj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kako si to zakljucio ? samo zato sto nikoga ne pljujem i ne prozivam

Ono sto ja znam za ovu upravu da ni jedan od njih nije nikakav dusman Zelje niti je dosao tu da ukrade itd ,mislim da nemaju dovoljan kapacitet da vode kluba i da treba da idu. Moramo li svakog popljuvati **** majku,daj da jednom u zivotu dva dobra spojimo,imamo najboljeg trenera za nas ,nemamo dobru upravu hajmo sve ucinit da dodju sposobni ljudi i da zajedno pokusamo dici Zelju na jedan veci nivo.To je valjda jedino ispravno .
Trenutno korisnika/ca: bvsic, MoSaZeLjo1921 i 21 gost.