Vidim da ima i prijenos. Gleda se. Sretno u večerašnjoj tekmi.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fudbal je to zato ga i volimbadblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju.![]()
Ma komšija Gornji Grad čitav ćemo uložit. Sigurno je.badblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju.![]()
Momci te na ignore stavili,pa da ti ja kažem.Uvijek sjedim na sjeveru iza gola,a u subotu-ništa od sjedenja.Nije problem stajati,ali u mojim godinama stajati,pa još na stolici,malo je zafrkano.dakle,ako hoćeš da gledaš utakmicu,onda malo u stranu.Nije bila neka gungula,ali momci stoje na stolicama,pa ako hoćeš bilo šta da vidiš,moraš i ti.likusa je napisao/la:Momci u koji dio sjevera da idem da se ne nadjem u sred gungule![]()
? Nisam bila u subotu pa ne znam
Jbg nama je usrao onaj centar za sport i rekreacijuzubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Ko se zadnji smije najslađe se smijezubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
bravo mali...spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja barKao da čiste Igman, a ne tribinu...
Neko se dotakao navijanja. Fakat je više za povratiti kad čuješ "svetu stranu" ili od onog plagijatora i licemjera, plus navijača sarajva "jednu jedinu". Odavno nisam u navijačkom fazonu i zaboli me za to, ali me nekako srce boli zbog tog seljakluka.
Mali smiješni iz lavoraSkyWallker je napisao/la:Ko se zadnji smije najslađe se smijezubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
ma bježi Denise šta se sad izvlačiteSarajlijc@ je napisao/la:Jbg nama je usrao onaj centar za sport i rekreacijuzubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Ma materi se zali stvore nekulturni ja sam zbog tebe morao djecu u drugu sobu otjeratioldman je napisao/la:Sta je ovo ,manje od 2 sata a niko ne postavlja link za streming za nas preko bare.
Nemojte samo reci pa ima na TV ,mi BHTv nemozemo gledati.
Hvala
Može. Od groblja pa sve do Gimnazije. Ako ideš, možda te ulovim na teveu.Hamo je napisao/la:Ma komšija Gornji Grad čitav ćemo uložit. Sigurno je.badblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju.![]()
apsolutno si upravu! kkbosna je tada imala super jak marketing,cak najjaci od svih sportskih klubova u BIH poslije rata.. za svaku utakmicu bosne trazila se karta vise,ali..ako nekad bude formirana regionalna liga,vjerujem da ce se i za utakmice zelje traziti karta vise... kad dolazili partizan,zvezda,vojvodina,dinamo,hajduk..... sretno nam danas!:)jug-onostalgicar je napisao/la:ma nije bolan tu do para toliko
koliko je do kluba koji nije uradio nista za te navijace koji nije marketinski uradio nista,pa bolan KK Bosna je pravila najave tekme pa ja se sjecam kako me je znalo nafurat kad on uradi onu minutu najave nisam mogao cekat da odem na tekmu sto to željo ne uradi daj koji plakat treba narodu pokazati da tu ne idu samo huligani i klosari kako mnogi misle treba privuci momke sa djevojkama starije ljude treba apelirati na sve treba uciniti da željo postane brend!!!
Oni moraju napraviti tu neku exkluzivnost da se raja osjecaju povlascena sto su medju tih 9000 koji su na tekmi. Želim komentatora koji ce najavljivati moju ekipu kao da su zvijezde(kao sto je radio lik na kk Bosni) pa da raja vriste treba stvoriti taj osjecaj, a to ne mogu uraditi ja nego klub!!!! to je njihov posao
mora se priznati da tu ima i problema sa navijacima..... doduse to nije za ovog foruma al ima i problema u tom segmentu ...
Slazem se u vecini sa ovim i ja sam jedan od onih koji je poceo 1996 da dolazi na juznu tribinu i od tada je ne napustam,ali smatram da je jedan od glavnih problema nepostojanje komunikacije izmedzu kluba i navijaca,nemislim tu da navijaci treba da smjenjuju i postavljaju uprave kao sto je bilo slucajeva u proslosti ali neki malo konkretniji odnos bi trebao da postoji.Medzutim slazem se sa da se danasnje generacije brzo zasite uspjeha i da je to sve vise za njih neka furka nego ljubav-nemislim na vecinu,ali kada se samo sjetim koliko smo mi sanjali prvu poslijeratnu titulu ili osvojeni kuphapa je napisao/la:..poceo sam od 1996 na Jugu jer sam tada nekada odrastao da idem na utakmice..poslije desetak godina staza na jugu preselio sam se na sjever...i tu sam prisutan na svim utakmicama na Grbavici-centralni dio sjevera.. gostovanja uzivo pratim oko 50%..mislim da nema niko pravo da mi kaze koliko ja volim Želju-idem i na treninge ako je nekakvo mjerilo ali iskreno i mene pocinje nervirati ovo u vezi navijaca...i za mene su-za slabiju posjetu iskljucivo krivci ljudi iz uprave koje potpomaze ponekad svojim bahatim izjavama Amar...imam utisak da se on cesto fura na starijeg Osima ali nema ni upola veliki izbor rijeci da bi to postigao...trazi se postovanje...a ne izjave tipa: Prodali smo oko 2.300 karata protiv sirokog, tako da nam podrška sa Juga(protiv Borca)nije sprecijalno potrebna...wtf...i sta sad on ocekuje da mi izazvani tom njegovom izjavom napunimo stadion...svako trazi respect...a mislim da mi zasluzujemo vise lijepih rijeci pa nek su i lazna...kako god ja sam tu
rossoner je napisao/la:bravo mali...spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja barKao da čiste Igman, a ne tribinu...
Neko se dotakao navijanja. Fakat je više za povratiti kad čuješ "svetu stranu" ili od onog plagijatora i licemjera, plus navijača sarajva "jednu jedinu". Odavno nisam u navijačkom fazonu i zaboli me za to, ali me nekako srce boli zbog tog seljakluka.
rastafarian je napisao/la:rossoner je napisao/la:bravo mali...spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja barKao da čiste Igman, a ne tribinu...
pjevaj ti i bože pravde, al dalje od Doline