FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HercegovinaBosna
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HercegovinaBosna » 12 jun 2014, 23:09

tello je napisao/la:
HercegovinaBosna je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Radnu dozvolu za zapošljavanje stranca izdaje Služba na osnovu zakonskih propisa o zapošljavanju stranaca u okviru utvrđene kvote radnih dozvola u skladu sa članom 78. Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu ili kao radnu dozvolu koja se ne računa u kvotu u skladu sa članom 79. tog zakona.I još kvota radnih dozvola je broj radnih dozvola koje se u jednoj godini mogu izdati strancima određenih zanimanja, odnosno za strance koji obavljaju određene djelatnosti, a na osnovu Odluke Vijeća ministara BiH, donesene u skladu sa migracionom politikom i uz uvažavanje stanja na tržištu rada.
De ba skontaj se, šta ti je, vrućine ti škode, idi pivo sebi kupi gledaj utakmicu ba :P
Ma u pravu si odo sladoled uzeti.A također imam pametnija posla prodajemo ove naše igrače iz naše škole a ja ko budala se kacim s vama oko radne dozvole ko idiot kakav.

Srdacan pozdrav
Mićo je Fićo!

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 12 jun 2014, 23:25

cobefks je napisao/la:Hajde @hercegovinabosna obrazlozi sto ne bi Kallasi mogao dobiti dozvolu?

Radnu dozvolu za zapošljavanje stranca izdaje Služba na osnovu zakonskih propisa o zapošljavanju stranaca u okviru utvrđene kvote radnih dozvola u skladu sa članom 78. Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu ili kao radnu dozvolu koja se ne računa u kvotu u skladu sa članom 79. tog zakona.I još kvota radnih dozvola je broj radnih dozvola koje se u jednoj godini mogu izdati strancima određenih zanimanja, odnosno za strance koji obavljaju određene djelatnosti, a na osnovu Odluke Vijeća ministara BiH, donesene u skladu sa migracionom politikom i uz uvažavanje stanja na tržištu rada.
Puno pises a malo kazes. Kad si vec kod zakona i clanova. Dobro procitaj clan 79. gdje se govori o radnim dozvolama koje ne ulaze u kvote, i da se izmedju ostalog dodjeljuju profesionalnim sportistima ili sportskim radnicima koji imaju zakljucen ugovor. Nemoj pisati povrsno. Drugi put bolje citaj.

Evo ti i slikovito
slika

Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 12 jun 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 12 jun 2014, 23:43

Ma u pravu si odo sladoled uzeti.A također imam pametnija posla prodajemo ove naše igrače iz naše škole a ja ko budala se kacim s vama oko radne dozvole ko idiot kakav.

Srdacan pozdrav[/quote]
Hahaha, haj neka ste malo para zaradili, valjda ćete makar vodu i struju platit :P Ili će Amar da dovede još jedno ekstra pojačanje tipa Nedo Turrrrkovvvvvićććć jer imate para sad jbg ..
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

koalem
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 13 jun 2014, 00:10

cobefks je napisao/la:

Puno pises a malo kazes. Kad si vec kod zakona i clanova. Dobro procitaj clan 79. gdje se govori o radnim dozvolama koje ne ulaze u kvote, i da se izmedju ostalog dodjeljuju profesionalnim sportistima ili sportskim radnicima koji imaju zakljucen ugovor. Nemoj pisati povrsno. Drugi put bolje citaj.

Evo ti i slikovito
slika

Auuuuu, kakva ofiraza. Jadni mi ko nam u ministarstvu radi. Obrisi se sa foruma papcino, i cuclu u usta a ne sladoled.
4.10.2009.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 jun 2014, 00:14

SDA/SDP/SBB budzetlija :salut:

:puke:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jun 2014, 00:24

I onda kazu sto smo u ku-rcu. Pa dok god budu po ministarstvima, i drugim odgovornim mjestima, radili takvi kao on, familija, rodbina, stranacka ekipa...a ne strucni i sposobni, nezaustavljivo cemo ici ka dnu.

Kakav radikalan i slikovit primjer svega toga. Da zaplaces.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jun 2014, 00:31

a vi se i dalje prepirete sa ovim likom :facepalm:

cim on nama objasnjava sta kod nas ne valja, da nesto nije uredu itd znaci na dobrom smo putu, samo ignor spucat :!:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 13 jun 2014, 07:32

Ma pustite Aldina ljudi dragi pa on je ovdje prixao da smo mi debili,jer mislimo da je Fedja Kusturica doveo Tana a to nije tacno njega je doveo Fedjin brat koji radi u nekoj azijskoj banci :lol: kakav on i ministarstvo lik nezna da sportiste mogu dobiti rqdnu vizu sunce ti zarko :lol: nego Alexansar.je obexao cim vidimo aldina opet da javimo sa ga banuje evo imam dokaze da je ovo on

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 13 jun 2014, 08:09

nolimit je napisao/la:Ma pustite Aldina ljudi dragi pa on je ovdje prixao da smo mi debili,jer mislimo da je Fedja Kusturica doveo Tana a to nije tacno njega je doveo Fedjin brat koji radi u nekoj azijskoj banci :lol: kakav on i ministarstvo lik nezna da sportiste mogu dobiti rqdnu vizu sunce ti zarko :lol: nego Alexansar.je obexao cim vidimo aldina opet da javimo sa ga banuje evo imam dokaze da je ovo on
Nemoj ga bolan, dijete radi u ministarstvu.
4.10.2009.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 08:41

Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze. ;)

Srdacan pozdrav, dok taj ne počne igrati :salut:
Mićo je Fićo!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 09:12

HercegovinaBosna je napisao/la:Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze. ;)

pa kako ce igrati covjeku je nedavno tek istekao ugovor a koliko znam prozivka kod nas je 18.
drugo, jasno je da kaSPORTISA moze dobiti radnu dozvolu a ti se zapitaj (ako radis) koliko znas o svom poslu.. :problem:

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 09:32

rammstein je napisao/la:
HercegovinaBosna je napisao/la:Viste opasno pomješali neka imena,likove i osobe tog vaseg crtanog filma.Ali dobro ne treba vam zamjeriti.Ja sam napisao uglavnom ono sto znam i kako ce biti a dok se ne ispostavi drugacije ne kontam sta vi na forumu mozete znati nego pisati u prazno!Jel dosao?Jel igra? nije dosao i ne igra, kratko i jasno ko dan. Znam da niste nikoga doveli, a ni prodali ali sad ne lupajte bas ovako velike nebuloze. ;)

pa kako ce igrati covjeku je nedavno tek istekao ugovor a koliko znam prozivka kod nas je 18.
drugo, jasno je da kaSPORTISA moze dobiti radnu dozvolu a ti se zapitaj (ako radis) koliko znas o svom poslu.. :problem:
Ma buraz bezveze se pališ jer sam ja iznio ono što ja znam a da li znam ili ne znam pokazat će vrijeme svakako.Glupo bi bilo sad oko toga pisati dvije stranice, nego dođe ova neka panda kao post iznad replicira neku glupost i čovjeka povuće da i dalje pišem gluposti na te njegove.Samo sabura sve ćemo vidjeti ima još vremena do 18. i do početka sezone..
Mićo je Fićo!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 13 jun 2014, 09:36

NARAVNO, ali ne znam kkako mozes tvrditi da nee dobiti radnu doozvolu, na osnovu cega, jer ja znam 100% da je jos zimus sto se radne tice abdulah sve sredio samo je klub njegov usrao transfer ...

nije bitno, vidjet ce se sve za koji dan :)

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 13 jun 2014, 09:38

Ma jasta nema pojacanja. Dulja, Okic, Mitreski i Kostic su samo izmisljeni likovi kako bi se uprava oprala za neosvajanje titule. Jel takoo ministre?
Mi nikada odustati necemo...

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 13 jun 2014, 09:51

rammstein je napisao/la:

Ma buraz bezveze se pališ jer sam ja iznio ono što ja znam a da li znam ili ne znam pokazat će vrijeme svakako.Glupo bi bilo sad oko toga pisati dvije stranice, nego dođe ova neka panda kao post iznad replicira neku glupost i čovjeka povuće da i dalje pišem gluposti na te njegove.Samo sabura sve ćemo vidjeti ima još vremena do 18. i do početka sezone..
Majstore, ako ne budes u pravu, nemoj vise nikad napisati ni jedan post na ovoj temi. Moze?

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 13 jun 2014, 09:59

bv071 je napisao/la:
Majstore, ako ne budes u pravu, nemoj vise nikad napisati ni jedan post na ovoj temi. Moze?
Nece vise s ovog profila. Napravice novi ako bude dostupnih nickova. Momcina ispucao 49 vec ovo mu je jubilarni :). Aldin dona bh sport za bolji sport grokok itd

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 13 jun 2014, 10:22

Moze dobiti licencu, jadni mi ko nam radi u ministarstvu. Iako me ne bi cudilo da je Hercegovina neko sa 14 godina ...
1946

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 10:23

Ako dode i dobije radnu dozvolu ja na ovoj temi necu napisati ni slovo to je posteno.@skoro mislio sam na prava pojacanja a ne na ove sto su popunili kadar!!
Mićo je Fićo!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 13 jun 2014, 10:54

HercegovinaBosna je napisao/la:Ako dode i dobije radnu dozvolu ja na ovoj temi necu napisati ni slovo to je posteno.@skoro mislio sam na prava pojacanja a ne na ove sto su popunili kadar!!
Aha mislio si na nekog tipa nedo turkovic. Malo je takvih kapitalaca na trzistu.

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 13 jun 2014, 11:11

Pa Nedo je za nas koji nemamo para da dovodemo boljeg igraca iz Sundjelice kao vi!
Mićo je Fićo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.